Altijd netjes op tijd..
Communicatie (niet nederlands) blijft lastig. Dit formulier is voor mij niet uitnodigend om in te vullen.(veel vragen niet altijd duidelijke vraagstelling.) Bij mij onvoldoende kennis om iets over aanbeveling te zeggen.
Juiste bejegening, je word gehoord.
Dddddd
de afspraak was op tijd en weinig wachttijd tot de vlg afspraak
Vlot geholpen
Ben al jaren klant bij deze specialisten. Uitstekende mondzorg in combinatie met humor op de werkplek.
Vooral de positieve benadering van de tandarts maakte het (controle) bezoek prettig. Ik ben de (buitenlandse) naam vergeten.
Heb altijd een heel fijn gevoel bij de praktijk, zowel als bij mijn tandarts mondhygiëniste en dames receptie.
Vakkundig personeel
Geen vriendelijk persoon bij de receptie. Jammer je komt er niet voor je plezier. De mondhygienste voor 6 tanden en 89 .00 euro te betalen vind ik persoonlijk buiten proportie.
Altijd overleg met mij als er een behandeling nodig is. Vriendelijk, duidelijk.
Mijn ervaring is dat men klantvriendelijk is wat ik wel jammer vind voorheen als er wat tandsteen werd verwijderd werden je tanden en kiezen daarna ook weer gelijk gepolijst nu moet je appart een afspraak maken bij de mondhygiëniste dat vind ik een stuk minder wat ik dan ook niet doe.
Ik ben tevreden
jammer dat maria uit bulgarije weg is
Afspraak goed na gekomen. Receptie goed vertegenwoordigd
Een ervaring wordt goed geholpen
Een prima tandarts, assistentes en receptionistes! Er hangt vaak een fijne sfeer.
GOED
Ik kreeg Een niewe tandarts Dat vindt ik echt een dingetje Maar de telefoniste vertelde Dat het een fijne arts was, met duidelijke uitleg en hij stelde mij echt gerust.
Mijn tanden en kiezen waren echt toe aan een grondige behandeling. Door de vele onvolkomenheden aan mijn gebit moesten meerdere behandelingen worden gepland. Jammer genoeg gaat dat een lange periode kosten. De behandelingen tot nu toe waren pijnloos en de klachten blijven weg. Op naar de volgende behandelingen.
Hoop dat de tandarts blijft na hofstra nu al de 2de tandarts. En heb angst voor de tandarts en was net gewend aan Maria
Goede behandeling
Goede tandarts en praktijk