Ik woon al een aantal jaren in Rotterdam en omgeving en kom nog steeds naar Rijswijk voor mijn half jaarlijkse controle. Ik ben zeer tevreden met de behandelingen van de tandarts en mondhygiëniste, dus deze afstand afleggen kost mij geen moeite. Bedankt voor de goede zorgen team Hof van Hoornwijck en ga zo door.
Goed luisteren, plekje zoeken, vriendelijk meedenkend
Altijd aardig, informerend, flexibel en professioneel.
Zie boven
Korte wachttijden Uitstekende behandelingen Vriendelijk personeel
Altijd een vriendelijk woord daardoor voel je je geen patiënt Hele fijne tandarts ik kom hier al jaren !!
Altijd vakkundig, snel en vriendelijk geholpen.
Zeer goed geholpen effectief en snel door de behandelende tandarts.
Mooie plek en mooie ruimte. Verblijf in de wachtkamer is geen straf, tenzij je zit te wachten op een wortelkanaalbehandeling. De arts is in mijn geval ervaren en bedreven. Alleen maar goede ervaringen.
Prima ontvangst. Goede en prettige behandeling door Baglieto
Bij Hof van Hoornwijck word je altijd goed geholpen. Als je wat later geholpen wordt, dan de afgesproken tijd, vind ik dat nooit erg. Het betekent dat een tandarts tijd besteedt aan een patiënt en dat hij dus ook voor mij tijd heeft en zorgvuldig te werk gaat. Bij een tandarts is dat heel belangrijk.
Zover te beoordelen door een leek, goed behandeld.
Goed verzorgde tandartspraktijk
Goede ontvangst bij de tandarts en assistente, beneden bij de balie was er geen assistente aanwezig. Dit heb ik ervaren als onpersoonlijk.
Goede tandarts en fijne mensen
Ik ben erg tevreden met de verleende zorg. Alles is goed georganiseerd, en ik heb de indruk dat de tandarts de juiste balans weet te treffen tussen wat aangepakt moet worden en wat kan wachten. Vragen worden ook altijd goed beantwoord.
Geen klachten
Erg professioneel en enorm vriendelijk
Helaas een half uur te laat geholpen, maar vervolgens wel vriendelijk en adequaat geholpen.
Snel en goed geholpen
Zie boven
De nieuwe jonge Mond Hygiënist, leuk, vrolijk en vooral vakkundig. Vaste hand en zeer vriendelijk. Zuinig op haar zijn en bestaande klanten moeten accepteren dat ze nieuw is. Ik was helemaal blij en fantastisch geholpen.
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk