AS is buitengewoon vriendelijk; luistert.
Voor het eerst ben ik niet tevreden, normaal gesproken bij de andere tandarts ontzettend tevreden.
Ik wordt altijd erg prettig geholpen. De praktijk is telefonisch goed bereikbaar en het personeel is erg vriendelijk.
Na een vervelende ervaring met een andere tandarts ben ik overgestapt naar deze praktijk voor Tandheelkunde. Al een paar jaar ben ik zeer tevreden over de vakkundigheid van deze tandartsen.
Ik ben altijd gespannen wanneer er weer een bezoek bij de tandarts plaats moet vinden en daar gaat de tandarts zeer goed mee om tijdens het bezoek valt door het optreden van de arts mijn gespannenheid weg . Wat voor mij ook belangrijk is dat ik alle vertrouwen heb in mijn tandarts
Zie hierboven.
Goed geholpen
Destijds moest er veel gebeuren, maar dat is in overleg zorgvuldig gebeurd. Bij controle is er aanbevolen om ragertjes te gaan gebruiken. Op de röntgenfoto was goed te zien waar. Zonder foto heb ik moeite om ze goed te gebruiken. Is het mogelijk om mij deze röntgenfoto's digitaal toe te sturen? Alvast vriendelijk bedankt!
Alles is perfect!
Op tijd volgens afspraak, beter dan in het verleden gebeurde. (Kleine) reparatie van een vulling meteen uitgevoerd.
Mondhygiëniste is heel zorgvuldig en adviseert goed over schoonhouden van gebit ter voorkoming van problemen.
Mijn tanden werden voorheen door de assistent allemaal schoongemaakt, nu vertelde een uiterst vriendelijke tandarts btw, dat het niet meer wordt gedaan maar ze zou het voor de laatste keer nog wel doen ze maakte uiteindelijk maar 4 tanden schoon, wel polijste ze alle tanden en kiezen. Ik begrijp dat de dingen verandert zijn maar dit had me ook voorafgaand via geschreven tekst kenbaar gemaakt moeten worden. Ik bezoek de tandarts maar 1 x per jaar dus het was dan ook fijn als alle tanden en kiezen 'schoongemaakt' worden. Gesprekken met collega's boven een open mond voeren vind ik dat je daar spaarzaam mee moet zijn, alleen indien het echt noodzakelijk en werkinhoudelijk is.Je ligt daar kwetsbaar en gespannen en dan zou een rustige omgeving waar niet in en uit gelopen wordt heel fijn zijn.
In het verleden durfde ik niet naar de tandarts. Sinds dat ik bij deze praktijk kom ga ik zonder angst naar de tandarts. Lieve mensen stellen je gerust.
De bereikbaarheid is prima. Helaas geldt dat niet voor de parkeergelegenheid. Er is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen. Als die bezet zijn, moet je in de parkeergarage parkeren. Dit wordt niet vergoed. De tandartskosten zijn al hoog genoeg!
Ik ben al geruime tijd patiënt en ben tot op de dag van vandaag zeer te spreken over de wijze van afspraken, behandelingen en uiteraard over mijn vaste tandarts, Enne van Ham.
Vriendelijk en denkt altijd met je mee.
Ik wordt altijd goed geholpen. Ze is vriendelijk, deskundig en staat open voor vragen over de mondverzirging.Legt ook uit wat ze doet en handeld hiernaar.
Zeer te vrede over de praktijk
Correct
Vertrouwenwekkend
Ben echter verbaasd dat ik telkens een nieuwe mondhygianiste tref
Het gaat er goed georganiseerd aan toe.
Het was een 1/2 jaar controle dus het ging zoals ik gewend ben
Goede en kundige behandeling