Geduldig, legt goed uit wat ze gaat doen.
Ik kom hier al jaren en nog steeds tevreden!
Afspraak bij mondhygiëniste en tandarts. Sluiten altijd mooi aan elkaar aan.
Zie boven
Goed!
behandeling mondhygieniste en tandarts na elkaar! Ook nog op een voor mij gemakkelijk begaanbare plek ! Zeer tevreden !
Vriendelijk en professioneel
Prettige nette praktijk
Op tijd behandeld. Duidelijk wat er werd gedaan. Hygiënisch en veilig. Vriendelijk, deskundig personeel. Makkelijk een nieuwe afspraak maken. Ik kom hier al jaren.
De uitleg en de behandelingen goed
Een kroon was afgebroken, waardoor een frame nier meer werd ondersteund. De kroon was in het frame blijven steken en kon opnieuw worden aangebracht. De kroon werd vastgelijmd en het frame wordt nu weer goed ondersteund.
Na pijnklachten kon ik snel terecht, prima n zorgvuldig begandeld en goed advies gekregen. Later ben ik nog teruggebeld voor een nacontrole.
Snel geholpen, nooit hoeven wachten en vriendelijke receptioniste en tandarts. Gewoon een hele goede praktijk!
Ik word altijd grondig geholpen en mijn kinderen gaan daar met plezier naartoe.
Vakkundige tandarts , neemt de tijd voor je . Vriendelijke assistenten , ik zal geen andere tandarts kunnen bedenken.
Niets op aan te merken. De zorg is gewoon goed.
en vakkundig en goed georganiseerd.
Vriendelijke mensen die vertellen wat ze gaan doen en dat goed doen.
Vakkundig en goed geholpen
Zeer goed als altijd. Bijzonder bekwame en prettige tandarts en mondhygiëniste..
van een tandarts die mijn gebit verwaarloosd had naar een tandarts die alles weer op orde heeft . nu op mijn 74ste nog steeds mijn eigen gebit
De Dame van de receptie was / is erg vriendelijk. Vind het alleen erg jammer, dat hij nu zo ver van mijn huis zit, de praktijk in Oud Rijswijk was veel makkelijker aan te rijden..
Heel fijn
Door de vriendelijke en relaxte sfeer is een bezoek aan de tandarts leuk geworden.
I get my teeth cleaned every six month. Then the dentist can check for any problems with my teeth. All of this is always on schedule and on time. Great work !
Laan van Zuid Hoorn 33
2289DC Rijswijk