Strakke planning, eerlijk en haalbaar advies na controle.
Goede informatie
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk, goed en met heldere informatie is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Deskundig Vriendelijk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk en deskundig is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Altijd goede service en klantvriendelijkheid. Goede mondhygiëniste en tandartsen en assistenten.
Bij deze praktijk zijn de medewerkers allemaal relaxed, geven goed advies en gaan zorgvuldig te werk. Zeker aan te raden!
Gemengde gevoelens. Voor het eerst bij deze tandarts geweest. 2 afspraken in 2 dagen. De eerste keer voor controle en de tweede keer voor het schoonmaken van mijn gebit. Het is jammer dat de tandarts en mondhygiëniste mij 2 verschillende diagnoses gaven tav mijn gebit.
Deze tandartsenpraktijk heeft specialisten op sommige gebieden. Er wordt snel gewerkt (kan soms een "tandje" minder, met name als je na afloop nog vragen hebt). Voorbeeld van een bedrijf dat diversiteit en inclusiviteit heeft omarmd. Mooi!
Klantvriendelijk, zorgzaam met tikkie humor.
Een gebroken kies, ik kon snel terecht voor het plaatsen van een kroon. De rekening viel gelukkig wat goedkoper uit dan begroot. Vriendelijke mensen, correcte afhandeling , vakmanschap !
Nadat mijn oude vulling was gebroken is deze vakkundig en netjes hersteld en dat kan ook in de avond uren zodat je er niet speciaal vrij voor hoeft te nemen. Dat is superfijn.
Ik ben uitermate tevreden
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak perfect is verlopen en u uitermate tevreden bent. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geduldig, vriendelijk en met heel veel respect
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk, geduldig en goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Heel erg vriendelijk en deskundig.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijke en deskundig is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede ervaring aardige tandarts verteld wat hij aan het doen is.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak duidelijk en goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Voldoende en op een prettige manier geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed, prettig en naar wens is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
info over een nieuw kunstgebit ik heb al een klik onder gebit. de behandeling moet nog beginnen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed is verlopen en u duidelijke informatie heeft gekregen om de behandelingen met vertrouwen in te gaan. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De afgesproken tijd klopt altijd En er is een echt goed team van Tandartsen Mondhygiënisten en Assistenten aanwezig
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en kundig is verlopen. Heel leuk dat u het gehele team benoemt :) Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Al meer dan 30 jaar is Charles Bruchmann mijn tandarts.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak al 30 jaar lang goed en kundig is en u heel tevreden bent. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ben goed behandeld
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zeer goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Heel goed en vriendelijk geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zeer goed en vriendelijk is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
uitstekend.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak uitstekend is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
ik kom daar al heel lang. en zijn heel erg vriendelijk. ook wordt je goed behandeld.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak elke keer weer goed is verloopt en u zeer tevreden bent over de praktijk. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
vriendelijk en professioneel
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk en professioneel is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
goed geholpen en duidelijk met de afspraken
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen