Intake gesprek gevoerd, volledig naar tevredenheid, afspraken zijn ingepland.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prima en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De afspraken worden in goed overleg ingepland. Handig zijn ook de reminders die verstuurd worden. De wachttijd in de wachtkamer duurt nooit lang. De behandeling wordt tevoren goed doorgesproken, zodat je weet wat er gaat gebeuren.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak snel, vakkundig en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Er werden zelfs excuses aangeboden, omdat ik 3 minuten te laat werd geroepen. Verder werd alles netjes uitgelegd en gevraagd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak met een klein excuus en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed advies, Duidelijk en snel
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak snel, duidelijk en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Personeel is altijd correct en vriendelijk...
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Leuk dat u ons volledig team benoemd als vriendelijk, dit is ook waar wij zo trots op zijn. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Hij neemt de klachten serieus, kan precies aangeven waar het vandaan komt en zoekt daar de beste oplossing voor.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak oplossingsgericht en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede uitleg gekregen omtrent de mogelijkheden welke er zijn om problemen te verbeteren
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prima met goede uitleg en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ervaring met deze tandarts was prima.. deze tandarts nog nooit gezien maar dat vind ik persoonlijk niet echt een probleem..anno 2024 werkt dit zo in een grote praktijk.. Blij dat je snel aan de beurt bent bij maken afspraak belangrijker! Hij vond het wel een probleem vanwege opbouw vertrouwensband! Alle tandartsen hier zijn kundig en vriendelijk:heb daar geen problemen mee persoonlijk! (Heb er drie gezien tot nu toe geloof ik..)
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. We proberen uiteraard de afspraken bij 1 tandarts in te plannen tenzij u hier geen moeite mee heeft. Alleen maar handig mocht u met pijn komen te zitten en uw eigen tandarts is er niet. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ben onderhand reeds ervaringsdeskundig; "Al meer dan een halve eeuw 'n zeer tevreden cliënt in deze aanbevelenswaardige, innovatieve, patiëntvriendelijke tandheelkundige praktijk!"
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar volle tevredenheid is verlopen en al meer dan een halve eeuw zo is ;) Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
al heel lang durfde ik niet naar de tandarts. Tandheelkundig centrum steenbergen heeft laten zien dat deze angst niet nodig was en gaan goed om met dit soort angsten.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar alle tevredenheid is verlopen. Geweldig te horen dat wij de drempel voor u enorm hebben kunnen verlagen om de praktijk weer binnen te stappen. Angst is nooit fijn en er vanaf komen is een heel lastig iets. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Er wordt tijd en aandacht aan de klant besteed en deze wordt erg goed voorgelicht over de mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Alles is zeer gestructureerd en op elkaar afgestemd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak deskundig meedenkend en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Klantvriendelijk, snel en to the point
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vlot, to the point en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
prima ervaring met deze praktijk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
alles was prima
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zoals altijd een prima behandeling door de MH en heel handig dat de controle door tandarts in dezelfde stoel kan plaats vinden.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Snel een afspraak, keurig op tijd gestart. Netjes geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vlot, punctueel en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zeer tevreden!
We hebben als gezin meer dan 40 minuten zitten wachten tot we de behandelkamer in mochten voor onze controle. Hier hebben we nog 10 minuten zitten wachten tot de tandarts tijd voor ons had. Het enige wat gezegd werd was; het is even hectisch.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Vervelend te horen dat uw afspraak niet naar wens is verlopen. Graag zouden we u willen vragen om contact met ons op te nemen om dit te bespreken. Wij zijn te bereiken via mail, [email protected] of telefonisch op 0167563780 en dan vragen naar de praktijk manager. We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Volgens wens en afspraak is er een frame gemaakt.
vriendelijk en vakkundig je voelt je thuis
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak warm, vriendelijk en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
top
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak TOP is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vlot geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vlot en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Altijd vriendelijke bejegening
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak op tijd en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
alles volgens afspraak
Ik kom al bijn 30 jaar bij de tandartsen praktijk Bruchman. Altijd tot volle tevredenheid. Omdat ik moeite heb om de trap in de praktijk op te lopen, regelde men zeer snel de mogelijkheid dat ik bij tandarts Monteiro die beneden een spreekkamer heeft terecht kon Tandarts Monteiro is een vriendelijke, invoelende en vakkundige tandarts
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak oplossingsgericht en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen