prima behandeling door mondhygieniste goed advies van tandart.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed is verlopen bij de mondhygiëniste en u goed advies heeft gekregen van uw tandarts. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
bij binnenkomst werd ik direct geholpen volgens afspraak. behandelaart was vriendelijk en behandeling was goed
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak op tijd en goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijn
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed, kundig en met duidelijke uitleg is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ben goed geholpen door de nieuwe tandarts en haar assistente.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak geweldig is verlopen bij onze nieuwe tandarts en haar assistente. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Na een breuk van een kroon op brug snel en uitstekend geholpen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak snel en heel goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
correcte ontvangst, goed op tijd, kundige behandelaar
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak correct, op tijd en goed is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede uitleg over behandeling, schoonen omgeving en aardige geruststellend personeel.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed, netjes en geruststellend is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Tandarts Bruchmann is kundig, maar heeft het vaak druk heb ik het idee. Hij neemt vaak kort de tijd wat soms mij soms kaat twijfelen of hij wel echt goed kijkt. Voor de rest hele aardige vent.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prima is verlopen, maar tegelijk ook jammer dat u twijfelt aan de snelheid waarop de afspraak is verlopen. Tandarts Bruchmann is een zeer ervaren tandarts, maar we begrijpen uw gevoel. U mag dit ook altijd kenbaar maken tijdens uw afspraak uiteraard. Daarnaast zullen wij dit ook intern bespreken. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst nog meer punten zouden zijn waarin we u een prettiger gevoel zouden kunnen geven. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
een adequate en prettige behandeling
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak adequaat en prettig is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Altijd wat gespannen geweest als ik naar de tandarts moest, maar sinds ik bij deze praktijk kom is dat helemaal over. Fijne mensen, relaxte en informele sfeer en ze denken goed mee. Zeker een aanrader!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak relaxt en met aandacht is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Fijne behandelaars, nemen echt de tijd voor je.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Mooi te horen dat uw afspraak met aandacht en fijn is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Prettige omgang, begripvol, een goed resultaat.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prettig, begripvol en met een goed resultaat is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ze hield rekening met mijn verkoudheid.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk, duidelijk en rekening houdend met uw verkoudheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Had veel last van gewrichten, die dag. Uitgelegd en de tandarts en assistente kwamen gelijk met oplossingen. Ik zag dus als een berg tegen de behandeling op, maar de tijd vloog voorbij en zonder iets te voelen. Behalve dan toen ik weer op moest staan. Heb hen complimenten gegeven.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak oplossingsgericht en zonder last is verlopen. Mooi om te horen dat u dat persoonlijke compliment ook heeft gegeven. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar verwachting is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goede ervaringen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk en super kundig is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Heel lang gewacht tot mijn prothese klaar was Nu eindelijk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw prothese na lang wachten (helaas niet te voorkomen) eindelijk klaar is. Hopelijk kunt u optimaal genieten van uw nieuwe prothese. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Afgelopen week ben ik voor het eerst in het Tandheelkundig Centrum in Steenbergen bij tandarts Bruchmann geweest. Wat een bijzonder mens is dat. Hun motto, “De patiënt staat centraal”, klopt in alle opzichten. Zo’n duidelijke uitleg heb ik nog nooit van een tandarts gehoord. Super vriendelijk personeel. dat reageert snel en professioneel. Ik hoop dat ik mijn volgende afspraken ook zo positief ga ervaren!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk, kundig en met duidelijke uitleg is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed en snel geholpen. Geen bijzonderheden.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en snel is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Afspraak maken , snelheid van handelen allemaal goed geregeld. Tandarts is vriendelijk en oogt professioneel. Jammer vind ik wel dat ik gevoel gekregen heb om nummer te zijn ipv wat klant gevoel. Controle was snel en georganiseerd, diagnose wordt gesteld en nieuwe afspraak ingepland. Had graag vernomen wat het probleem was, wat de kosten zouden zijn en wat mijn mogelijkheden zijn als klant. Maar daar was geen tijd en aandacht voor.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Vervelend te vernemen dat uw afspraak niet helemaal wens is verlopen en u een dubbel gevoel hierbij heeft gekregen. Graag zouden we u willen vragen om contact met ons op te nemen om uw ervaring met ons te delen. Dit kan per mail naar [email protected] of telefonisch op nummer 0167563780. U mag dan vragen naar de praktijk manager. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Alles prima en duidelijk!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prima en duidelijk is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
1e klant van de dag, maar helaas pas na 10 minuten geholpen dan afgesproken tijd. Heb klein beetje tandsteen door spalkje, maar moet hiervoor nieuwe afspraak maken. Tandarts heeft 30 seconden gekeken of alles goed was, op het beetje tandsteen na was dit prima. Had graag gezien dat arts optijd was en tandsteen gelijk zou weghalen. Vorige arts deed dit wel.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak volledig naar wens is verlopen, maar jammer te vernemen dat de tandarts wat later was dan gepland. Het tandsteen verwijderen doet normaal gesproken altijd een preventieassistente bij ons in de praktijk. Het kan zijn dat tijdens een behandeling de tandarts gelijk een klein beetje meeneemt, maar tijdens de controle doet de tandarts dit bijna nooit. Wij snappen dat het vervelend is om ervoor terug te komen, maar u kunt bij uw volgende controle aangeven dat u ook voor tandsteen verwijderen wilt komen zodat u maar 1 keer hoeft te komen. Zo kunnen we tegemoet komen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst nog meer verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Manon heel kundig.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak helemaal top en kundig is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ben prima geholpen fijn personeel
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prima en naar wens is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Het was fijn om daar te zijn. Het was rustig en er was veel aandacht voor me. Uiteindelijk ben ik met een goed gevoel en met sterke feedback naar huis gegaan. Uiteindelijk heb ik nu een goed idee wat ik moet doen voor de volgende afspraak. Ook is de manier waarop afspraken worden gemaakt erg fijn en de manier waarop er word gecommuniceerd heel fijn. Er was aandacht voor mijn behoeftes en er werd goed rekening gehouden hiermee. Een hele fijne ervaring en ik kom graag terug.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed, duidelijk en met aandacht voor uw wensen is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen