Gewoon goed
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak altijd gewoon goed en naar alle tevredenheid verloopt. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Er werd een handeling voorgesteld die ik niet nodig vond en daarna veranderde de toon van zowel de tandarts als de assistente. Ik werd op belerende toon toegesproken en de vriendelijkheid was weg. Ik voel me in deze praktijk al echt een nummer en deze ervaring maakt dat er niet beter op. Helaas is er geen andere tandartspraktijk in Steenbergen om bij aan te sluiten.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze praktijk te delen. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag zou ik u willen vragen om contact met mij op te nemen zodat we kunnen bespreken wat er volgens u niet goed is gegaan. Wij zijn te bereiken via mail: [email protected] of telefonisch 0167563780 (vragen naar onze praktijk manager) We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed behandelt.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Lag op tijd in de stoel, maar heb daar een half uur gelegen voor ik werd behandeld
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed is verlopen op de wachttijd in de stoel na. We proberen de afspraken zo goed mogelijk op tijd te laten verlopen, maar helaas zijn er situaties waar voor ons dit helaas niet altijd haalbaar is. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst nog meer verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Voelt vertrouwd de legacy van tandarts Vogels zweeft nog rond.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vertrouwd en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
geen klachten
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Eindelijk een praktijk waar de afspraken stipt worden nagekomen. Ook nette mensen en voorzover ik kan beoordelen kundig advies.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. We proberen de tijden zo goed mogelijk na te komen, maar weten ook dat bepaalde situaties zich voordoen waarop we helaas toch wel eens tegen een uitloop aan komen te lopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Weer een tevreden klant
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mijn laatste keer bij de mondhygiënist was een zeeeer prettige ervaring omdat deze de tandsteen verwijderd met een klein freesje ipv schraper, heeel groot verschil, en de behandeling van tandarts bruchman is altijd super voorzichtig en geef goed uitleg over de situatie en de verdere behandeling die nodig is SUPER
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak als zeeeeeer goed is ervaren en super is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Wortel kanaal behandeling en plaatsen noodkroon, dus...paniek! Maar, dankzij vriendelijke begeleiding, goede uitleg wat ze gaan en doen en verdoving, ben ik gerustgesteld. Na de behandeling ook totaal geen last gehad.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak ondanks de voorgaande paniek toch geruststellend, zeer goed en zonder last is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mijn ervaring met Tandheelkundig Centrum Steenbergen is erg positief. De mensen zijn vriendelijk en de behnadelingen professioneel.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en erg positief is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Altijd vriendelijke en goede service
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak altijd naar alle tevredenheid is verloopt. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Had een afspraak om 20:50 uur maar werd keurig gebeld of ik eerder kon komen. Zo was ik toch eerder klaar.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar alle tevredenheid is verlopen en u door een simpel telefoontje wat eerder kon komen en dus ook eerder klaar was. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Vriendelijke tandarts en assistente en heel snel geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk, snel en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik kom voor controle Maar een klein gaatje repareert hij niet Er was niemand in de wachtkamer Moest toch een nieuwe afspraak maken Moet een eind rijden Dat vind ik jammer Verder erg vriendelijk
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Jammer te horen dat uw afspraak niet geheel naar uw verwachting is verlopen. Graag zouden we met u in contact willen komen om te bespreken wat er volgens u niet fijn is verlopen. U kunt ons bereiken van email : [email protected] of telefonisch op nummer 0167563780. Hierbij mag u vragen naar onze praktijk manager. We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ruim op tijd aan de beurt. Vriendelijk personeel
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Meestal vriendelijke mensen
Goede uitleg voor de behandeling. Rogier Monterio stelt je ook gerust.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak met goede uitleg en alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Voor een controle en tandsteen uur in de stoel op een zaterdag niet echt fijn. En dan een rekening ontvangen van 140 euro. Door iemand in opleiding dier er een stuk langer over deed. Mijn tandvlees deed heel erg pijn
Geachte heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze praktijk te delen. Wij vinden het erg vervelend te horen dat u zo lang in de stoel heeft moeten liggen waar voor uw idee ook nog hoge kosten voor zijn gerekend. Graag zouden we u willen vragen om met ons contact op te nemen om te bespreken wat er precies berekend is en u kunt vertellen wat er volgens u misschien anders had kunnen gaan. U kunt ons bereiken via ons emailadres: pm@tandheelkundigcentrumsteenbergen,nl of per telefoon op nummer 0167563780, graag vragen naar onze praktijk manager We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik heb een goed gevoel bij de behandeling en de adviezen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak duidelijk, goed en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De tandarts en assistente waren zwer klantvriendelijk, klantgericht, rustig, geruststellend en er werd duidelijke uitleg gegeven. Heel fijn!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak geruststellend, duidelijk en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zeer prettig.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zeer prettig en naar alle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen