De medewerkers lijken mij allemaal zeer deskundig. Door de super efficiënte werkwijze komt het afstandelijk over. Het voelt bijna onpersoonlijk aan
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak efficiënt en deskundig is verlopen. De persoonlijke aanpak is iets wij hoog op ons lijstje hebben staan, dus fijn dat u dit benoemd als iets minder persoonlijk. Zo kunnen wij dit intern bespreken en in de toekomst verbeteren. Uiteraard is dit per persoon ook verschillend hoe dit te willen ontvangen en te ervaren, maar geef dit zeker ook gerust aan tijdens uw bezoek. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst nog meer verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Snel aan de beurt en netjes vriendelijk behandeld en te woord gestaan
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak netjes, vriendelijk en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zeer vriendelijk personeel probeert mee te denken met wat je wil
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk, meedenkend, deskundig en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik hou niet van verplichte velden!!!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prima en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik voelde me heel erg op mn gemak, maar had ook geen gaatjes, dat scheelt ;-)
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk en op uw gemak gesteld is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Al ruim 30 jaar ben ik tot volle tevredenheid patiënt in deze praktijk. Ik heb nu moeite om trappen te lopen en daardoor kan ik de spreekkamers op de eerste etage niet bereiken. Op de begane grond bevinden zich ook spreekkamers dus het was vrij gemakkelijk om over te stappen naar een tandarts die beneden behandelt. Ik ben erg tevreden over de vakkennis en vriendelijkheid van het team
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraken al 30 jaar naar volle tevredenheid verlopen. Uiteraard ook van u heel fijn dat u de stap heeft genomen om bij een behandelaar beneden te gaan nu de trap een flinke uitdaging is geworden. En dan ook fijn te horen dat dit vertrouwen netjes is opgevolgd bij uw nieuwe behandelaar! Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Je hoeft nooit lang te wachten, het spreekuurloopt zelden uit. De tandarts verteld je precies wat ze ga doen. En wat er zou moeten gebeuren, ze geeft specifieke uitleg, ook krijg je goede adviezen. En ze zijn er allemaal vriendelijk.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak op tijd, met aandacht en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Gewoon efficiënt en effectief werken. Het kan bij deze praktijk.
Lang moeten wachten om gelijk terecht te kunnen voor controle en mondhygiënist en reparatie plaatje.(kon alleen bij andere tandarts) smorgens bleek mondhygiënist ziek en de vervanger tandarts wou plaatje niet repareren dus nu weer een tijd wachten
Geacht heer/mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze praktijk te delen. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag zouden we u willen vragen om contact met ons op te nemen zodat we kunnen bespreken wat er volgens u niet goed is gegaan. U kunt ons bereiken door een email te sturen naar: [email protected] of telefonisch op 0167563780 en vragen naar de praktijk manager. We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ben erg tevreden, vriendelijke praktijk, makkelijk dat een afspraak ook in de avond kan. Professioneel en klantvriendelijk.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak vriendelijk en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Is altijd goed ga altijd naar de Mond Hygiënist En daarna naar de tandarts
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak altijd naar tevredenheid is verloopt. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Iedereen is vriendelijk, advies was duidelijk, kon snel terecht. Ik geef een 7 omdat er geen tandheelkundige handelingen zijn uitgevoerd.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak snel, vriendelijke en duidelijk is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Mijn ervaring was goed. Prima geholpen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Het was wederom een heel fijne ontmoeting en controle, waarvoor dank. Een fijn en ontspannen gesprek, goede controle en goed advies en een mooi compliment op de koop toe over de status van het tandvlees (beter dan de vorige keer en zag er heel goed uit). Dank je wel, succes en tevredenheid toegewenst. Tot de volgende keer.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw enorm leuke reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak fijn, ontspannen en naar tevredenheid is verlopen met een mooi compliment in de pocket erbij :) Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Alles prima ,niks op aan te merken
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak helemaal prima en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
De vakkundige behandeling en vriendelijkheid weer top. Al jaren veel vertrouwen in dit team.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zoals gewoonlijk weer prima en naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons team! Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
We komen al vanaf 1998 bij deze praktijk, altijd bij tandarts. Dat we hier al zolang komen zegt wel genoeg denk ik!!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak elke keer weer naar tevredenheid verloopt. Bedankt voor al 27 jaar uw vertrouwen :) Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Prima behandeling en vriendelijke mensen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak klantvriendelijk, compleet en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Netjes ontvangen, goede controle en goede instructies mee gekregen.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zeer goed en naar volle tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik heb een scoliose. De tandarts heeft dusdanig de stoel neergezet zodat ik prima in de stoel . Ze hebben hun werk staat gedaan.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak prettig en naar tevredenheid is verlopen. en er rekening is gehouden met uw scoliose. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Alles gaat op tijd en het is een Mooi yeam
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw mooie reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak goed en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak zeer naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Goed, vriendelijk en goede uitleg mbt de behandeling.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw zeer positieve reactie. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een reactie te geven. Fijn te horen dat uw afspraak met een goede uitleg, vriendelijk en naar tevredenheid is verlopen. Graag horen we het uiteraard ook als er in de toekomst verbeterpunten zouden zijn. Met vriendelijke groet, Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen