Professioneel, netjes, snel

Ontzettend goed geholpen door Isis. Zij kon mij precies vertellen wat de opties waren en hoe te handelen. Ze is professioneel, vriendelijk en heel goed bereikbaar.

Geweldige

Heb met Isis van de Wetering een super contact gehad, per telefoon, mail, APP. Isis begreep wanneer er geschakeld moest worden en heeft aan een half woord genoeg, dit werk zo fijn!!

Keurig geholpen met opstellen Algemene Voorwaarden

Geen poespas, duidelijk verhaal. Zowel uitleg van Algemene Voorwaarden als kosten voor het opstellen hiervan. Prima!!

• Geholpen door: mr. M.H.G. (Menno) de Neef

prima, to the point en prettig

arbeidsrecht

• Geholpen door: mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

Buitengewoon prettige hulp en empathische bijstand

Isis en Menno hebben mij bijgestaan in de juridische onderhandeling bij een ontslagprocedure met wederzijds goedvinden. Gedurende het proces heb ik goed kunnen samenwerken met Isis vanwege haar kennis en betrokkenheid. Het eindresultaat is dan ook naar mijn volle tevredenheid.

• Geholpen door: mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

prima expertise, fijne manier van werken

In een zaak die erg onoverzichtelijk was en waar we zelf niet goed raad mee wisten, heeft Monique Uphus ons prima geholpen en dat heeft ertoe geleid dat wij tevreden zijn met de uiteindelijke oplossing van dit bouwtechnisch geschil. Er waren erg veel punten van onenigheid, maar door de samenwerking met Monique is alles overzichtelijk op papier gekomen zonder rechtszaak geregeld.

• Geholpen door: mr. M.G.T. (Monique) Uphus

Snelle kundige support wanneer dat nodig is !

Goed en inhoudelijk correct advies, snelle korte communicatielijnen Twee opmerkingen / verbeterpunten: - meer sturend advies in de hoogte van bijv het te eisen bedrag, voor klant is dit vaak onbekend terrein - tussenstand gebruikte advies uren zodat eis verhoogd kon worden

Vakspecialist

Voor een incassotraject hebben wij De Neef Advocaten gevraagd om ons te ondersteunen. Monique heeft ons hierbij volledig ontzorgd, zodat wij ons op onze business konden richten. De incasso is vlekkeloos afgerond ik raad De Neef Advocaten sterk aan!

Fenomenaal

De tosti’s op donderdag doen het ‘m.

tevreden

prima to the point

• Geholpen door: mr. M.G.T. (Monique) Uphus

Zeer correcte en goede service

Monique heeft ons geholpen inzake incasso en advisering bij huurbeheer voor een klant. Snelle afhandeling, goed zakelijk advies met uiteindelijke een overeenstemming waarbij beide partijen tevreden zijn.

Tevreden

Zeer tevreden over de service!

• Geholpen door: mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

Zeer deskundig en vriendelijk advokatenburo

Ik ben zeer goed gehoord en geholpen door zowel mr. Henriquez-van de Wetering (Isis) als door mr de Neef (Menno). Isis heeft mij met de rechtszaak het vertrouwen gegeven en uitstekend geholpen. Ook het ontvangen van de nieuwsbrief word zeer op prijs gesteld.

• Geholpen door: mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

fijn kantoor, moet wel prijs afspraak maken.

Vindt het nog steeds raar dat men bijvoorbeeld drie uur over een brief doet, het bellen met een overheidsinstelling kan je ook zien als les krijgen en bij UWV kunnen ze lekker lang kletsen. Na die tijd doe ik het eerst zelf als het meer dan € 100,00 per uur kost.

• Geholpen door: N.v.t.

Accuraat

Snelle reactie, accuraat en het vermogen om in oplossingen te denken. Rekening houdend dat "het conflict" niet altijd met een strijd hoeft te worden beslecht.

• Geholpen door: mr. M.H.G. (Menno) de Neef

Prima dienstverlening, pro-actief en adequaat

Goede samenwerking, deskundig en pro-actief advies.

• Geholpen door: mr. M.G.T. (Monique) Uphus

Prima juridisch specialist voor het oplossen van juridische problemen

Een van mijn relaties is in zwaar weer terecht gekomen, waardoor onze vordering in gevaar dreigde te komen. Door een goede communicatie vooraf en een tijdige uitvoering zijn wij geholpen om onze vordering veilig te stellen.

Veilig

Ik heb het als zeer prettig ervaren, laag drempelig, voelde vertrouwd. Er werd echt aandacht besteed aan de cases . Een eerlijk en oprecht gevoel aan over gehouden. Inmiddels zijn er paar collega's die het zelfde hebben ervaren bij jullie. De persoon staat voorop. Ga zo door.

• Geholpen door: mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

De Neef heeft letterlijk zorgen weggenomen

Door de professionele en betrokken aanpak voelde ik meteen een last van m'n schouders vallen. Het was een vervelende situatie waar we inzaten maar door haar plan van aanpak is het helemaal goed gekomen.

Boven verwachting

Mr Uphus nam altijd de tijd om zaken duidelijk uit te leggen. Heeft zelfs een behoorlijk risico genomen om mijn zaak te winnen. Ben door eigen schuld in een zeer lastig parket gekomen maar steeds is zij pal achter mij blijven staan. Ook de andere medewerkers van het kantoor waren buitengewoon hulpvaardig en vriendelijk! Ik ben erg onder de indruk van de expertise maar ook van empathie waarmee ik geholpen ben. Het was voor mij een zenuwslopend proces maar dankzij de deskundige en geduldige bijstand heb ik nooit het vertrouwen verloren.

• Geholpen door: mr. M.G.T. (Monique) Uphus

Naast enorm deskundig altijd persoonlijke aandacht.

Prettige en professionele hulp in de breedste zin van het woord.

Snel, vriendelijk en deskundig

Ik heb de diensten van De Neef advocaten een keer gebruikt en ben snel en deskundig geholpen. De medewerkers werken vriendelijk en professioneel! Als ik weer een probleem of vraagstelling heb, zal ik zeker weer contact leggen.

Fantastisch

Goed geluisterd, serieus genomen, goede afwikkeling ! Heel tevreden!

• Geholpen door: mr. I.C.M.C. (Isis) Henriquez-van de Wetering

Korte lijnen en goed advies

Goede ervaringen. Denken met de klant mee

• Geholpen door: N.v.t.

Fantastische bijstand

Snelle respons en goede afhandeling van zaken.

Beneden Oostdijk 42

3261KX Oud-beijerland

Over De Neef Advocaten

Voor veel bedrijven en particulieren is de wereld van het recht een onbekend gebied, waar zij liever zo weinig mogelijk mee te maken hebben. Zo hoort dat ook. Toch kan het gebeuren dat u die wereld moet betreden. Omdat u een goed contract of advies nodig heeft, omdat u een juridisch geschil moet uitvechten of omdat u zo’n gevecht juist wilt voorkómen. In zulke situaties is het goed dat u een partner heeft die u met raad en daad bijstaat en u door die onbekende wereld loodst. De Neef Advocaten is zo’n partner.

Over Advocaatscore.nl