Wij hebben een uitstekende ervaring met Schenkelbouw. Het huis dat wij aankochten is door Schenkelbouw volledig gerenoveerd. Vanaf de eerste bezichting tot en met de laatste opleverpunten heeft Schenkelbouw zich als een zeer betrouwbare aannemer opgesteld. Het contact met Nico was erg prettig. Wij zijn erg blij met de adviezen die wij van hem kregen. Dat alles heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat. Als wij opnieuw voor zo'n verbouwing staan kiezen wij zonder twijfel weer voor Schenkelbouw.
Wij hebben recent een project laten uitvoeren door Bouwbedrijf Schenkelbouw BV en zijn uitermate tevreden met het resultaat! Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering was de communicatie helder en professioneel. Het team van Schenkelbouw dacht met ons mee, gaf waardevol advies en hield ons continu op de hoogte van de voortgang. De kwaliteit van het werk is goe. Alle afspraken zijn nagekomen, en de aandacht voor detail was duidelijk zichtbaar in elke stap van het proces. Na afloop werd alles keurig opgeruimd, wat wij erg waardeerden. Daarnaast viel de transparantie in de kosten ons positief op. Er waren geen onverwachte verrassingen en alles werd keurig binnen het afgesproken bedrag uitgevoerd. Meer/minderwerk is duidelijk gecommuniceerd. Wij kunnen Bouwbedrijf Schenkelbouw BV van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, deskundig en klantgericht bouwbedrijf. Als we in de toekomst nog een project hebben, zullen we zeker weer voor hen kiezen! Hartelijk dank voor het prachtige resultaat!
Betrouwbaar bouwbedrijf, er heerst onderling een goede sfeer. Net en beleefd personeel die graag met je mee denken. Hebben kwaliteit afgeleverd. Onze complimenten en bedankt voor het mooie werk. Gr. Fam. van Hengel
Fijne samenwerking gedurende het traject in het bijzonder met de eigen project medewerkers Jaco en Jeroen die uitvoerend de kar trokken.
Maatwerk is niet evident. Dat vraagt om een samenspel tussen opdrachtgever, architect en aannemer. Schenkelbouw begrijpt dat samenspel uitermate goed en zorgt ervoor dat alle partijen aangehaakt blijven om de beste oplossing en de beste kwaliteit te bieden. De flexibiliteit en inventiviteit van Schenkelbouw is daarbij groot. Voor aanpassingen tijdens de bouw is alle ruimte en wordt besproken tijdens de 2-wekelijkse bouwvergaderingen. Dat is belangrijk omdat papier geduldiger is dan de praktijk. Dan is het fantastisch om te zien dat de woning er uiteindelijk precies zo uitziet als op het plaatje! Het bouwen van een maatwerkwoning onder architectuur is een intensief en tijdrovend traject. Schenkelbouw heeft ons daar ontzettend goed in begeleid. Altijd correct, altijd vriendelijk en altijd constructief. Er was altijd een oplossing. Wij kijken daardoor met veel plezier terug op het traject en is het bijna jammer dat het klaar is :-). Daarbij komt dat wij precies gingen bouwen in de periode dat alles enorm veel duurder werd. Dat is pittig. Schenkelbouw heeft er alles aan gedaan om mee te denken om de kostenstijging zoveel mogelijk te beperken. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Nico Trouwborst. Nico is een fijn mens en bijzonder plezierig in de omgang en verstaat zijn vak. In relatief korte tijd heeft hij hierdoor een heel mooi een gezond bedrijf neergezet, ondanks zijn nog jonge leeftijd. Mijn advies aan anderen die zoeken naar een aannemer is dan ook, kijk gerust om je heen maar eindig bij Schenkelbouw.
Ik denk met een fijn gevoel terug aan de verbouwing uitgevoerd door Schenkelbouw. Een hele fijne en persoonlijke aannemer die altijd beschikbaar is. Ook het meedenken tijdens het project hebben wij als heel fijn ervaren. Onvoorziene tegenslagen werden snel opgepakt en tijdens het project konden er nog leuke aanpassingen en uitbreidingen op het oorspronkelijke idee worden uitgevoerd. Ik zou het iedereen aanbevelen om met Schenkelbouw te werken.
Wij bevelen Schenkelbouw bij iedereen aan. Enthousiaste eigenaren en personeel zorgen ervoor dat i.c.m. duidelijk gemaakte afspraken het een feestje is om jou woning/project te laten bouwen en/of verbouwen.
Het was ontzettend fijn werken met Schenkelbouw. Het werk dat wordt geleverd is van hoge kwaliteit, de communicatie en afstemming met ons als opdrachtgever was top en Schenkelbouw komt afspraken meer dan na.
Korte lijnen, denken mee, prettige samenwerking
Onze ervaring is uiterst positief met Schenkelbouw. Vanaf het eerste persoonlijke contact voelde het goed en dat is gedurende de gehele bouwperiode van 6 maanden zo gebleven. Er wordt naar je geluisterd, meegedacht en we konden alles met ze bespreken en voor alle kleine problemen werd een oplossing bedacht. Zowel de voorman Kees als eigenaar Nico stonden echt als partners naast ons in het spannende proces van een nieuw huis bouwen. Ik zou iedereen Schenkelbouw aanraden. Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding waren wij ook zeer blij dat ze de aangegeven tijdlijn precies aanhielden. Wij hebben het gehele bouwproces uit handen kunnen geven, Schenkelbouw regelde alles. En op deze manier hebben wij echt genoten van het bouwen en zijn we nu superblij met ons prachtige huis.
We hebben van het begin tot eind een fijne ervaring gehad met Schenkelbouw. De voorbereiding verliep soepel en ook de gemaakte planning verliep zoals van de voren was afgesproken. Tijdens de periode van de verbouwing verliep het contact met de medewerkers prettig. We zijn erg blij met de afwerking en het eindresultaat.
Ons huis is prachtig geworden, dankzij het vakmanschap van Schenkelbouw. Aan de buitenkant is de nieuwe gevel een blikvanger, in huis genieten wij nog elke dag van de gerealiseerde aanpassingen: we hebben de beleving in een nieuwbouwhuis te wonen. Heel plezierig vonden we de korte lijntjes en de wijze waarop er ingegaan werd op vragen of opmerkingen die bij ons ontstonden tijdens de verbouwing: er werd constructief meegedacht. Onze ervaring is dat Schenkelbouw goed werk levert: we zijn zeer tevreden over het resultaat en de wijze waarop alles tot stand is gekomen!
Schitterende aanbouw gemaakt door Schenkelbouw. Echt vakwerk. De schuifdeur die vrijwel over de gehele breedte van de gevel loopt, paste in 1 keer perfect. Was heel mooi om te zien hoe deze precies in het houtskeletbouw paste! Ook de rest van de aanbouw is zonder problemen en in 1 keer goed gedaan. Met een schitterend eindresultaat! We hebben ook een trapkast laten plaatsen. Deze werd geplaatst door iets minder ervaren monteurs en was niet helemaal netjes, maar dit werd door de andere monteurs perfect opgelost. De offerte was duidelijk en transparant en meerwerk (op ons verzoek) werd apart gefactureerd volgens vooraf opgegeven prijs. Je weet precies waar je aan toe bent. Ook qua doorlooptijd.
Schenkelbouw heeft voor ons een schitterend huis gebouwd. Waarvoor dank. Vriendelijkheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Schenkelbouw levert goed werk en komt afspraken netjes na.
In januari 2021 heeft Schenkelbouw voor ons een extra verdieping gerealiseerd. Vóór, tijdens en na de bouw zijn wij door hun mensen uitermate prettig begeleid in het proces en geholpen met de keuzes die tijdens de bouw moesten worden gemaakt. Sindsdien genieten wij nog elke dag van een prachtige extra verdieping met een bijzonder hoog afwerkingsniveau.
In juni 2020 hebben wij aan Schenkelbouw gevraagd of zij ons wilde helpen bij de complete renovatie van onze woning inclusief uitbouw en opbouw. In september zijn wij zelf begonnen met de sloop zoals afgesproken en na een vergunningstraject kon in januari 2021 door Schenkelbouw worden begonnen met de opbouw. Wij konden onze wensen goed bespreken met uitvoerder en voorman en hebben ook regelmatig overleg gehad en zijn ook regelmatig wezen kijken naar de vorderingen. Daardoor ontstond een mooie samenwerking en konden ideeën worden uitgewisseld en voorkomende problemen snel worden opgelost. In maart 2021 was de oplevering, geheel volgens planning en konden wij zelf het behang en laatste verfwerk doen. Na de opleveringen zijn enkele punten die nog openstonden accuraat opgelost en hebben wij daar waar nodig over een aantal praktische zaken uitleg gehad. Schenkelbouw zorgt dus ook voor een goede aftersales. Wij kunnen deze aannemer dan ook zeker aanbevelen.
Wij hebben onze uitbouw en betonnen vloer laten uitvoeren door Schenkelbouw en zijn hier uitermate tevreden over. Er werd een uitgebreide planning gemaakt en de communicatie tijdens de verbouwing verliep vlekkeloos. Schenkelbouw heeft echte vakmensen in dienst die voor niets minder dan de hoogste kwaliteit gaan. Wij zouden Schenkelbouw ten alle tijden aanbevelen!!
We hebben een aanbouw en vloerverwarming laten plaatsen. De heren die hier zijn geweest zijn stuk voor stuk vakmensen: volledige en eerlijke communicatie, komen hun afspraken na, komen op tijd en ruimen hun werkruimte voor vertrek netjes op. En ze zijn nog gezellig ook! Wat wij erg fijn vonden is dat er goed werd meegedacht in situaties die voorheen niet waren voorzien bij de offerte. Ook hebben ze ondanks de drukke periode (dec20) ons verzoek om de hele woonkamer te sausen asap ingepland. Het belangrijkste is dat ze de aanbouw en de vloerverwarming er heel snel en netjes hebben neergezet. Als we weer een nieuwe klus hebben dan melden we ons weer bij Schenkelbouw!
Prettig bouwbedrijf dat gedurende zowel de voorberiding, uitboering en afbouw grote betrokkenheid toonde en goede verantwoordelijkheid nam bij de werkzaamheden, ook wanneer uitgevoerd door onderaannemers. Prettige samenwerking, goed overleg en goede vakmensen voor de verschillende klussen Zeer nette manier van werken, zowel in het geleverde werk zelf, het opgeruimd achterlaten van de werkplaats en communicatie naar bewoners en buurt.
Ik kan niet anders zeggen dat onze uitbouw naar wens is verlopen en dat de gemaakte afspraken zijn nagekomen. Goed gewerkt mannen.
Verbouw en isolatie van het schilddak van onze woning. We hadden al ervaring met Schenkelbouw bij de ingrijpende verbouwing van onze woning, waarbij slechts 3 muren (als gepland) bleven staan en het dak op de woning bleef. In die tijd bivakkeerden we in onze caravan op de bouwplaats... een hele ervaring! Toch was ons huis van 64 jaar oud nog aan een nieuw dak toe en Schenkelbouw had goed werk in goede communicatie geleverd; we hebben niet eens meer bij een ander geïnformeerd. De prettige communicatie, het enthousiasme om ook deze klus voor ons aan te pakken was prettig herkenbaar. Wij hadden wensen, Schenkelbouw geeft ideeën. Samen levert dat een goed plan op. De uitvoering van dat plan ging onder leiding van een oude bekende die ook onze eerdere verbouwing had geleid. De flexibiliteit tijdens het werk, het altijd snel oplossen van dingen die anders lopen dan je zou willen, doorwerken tot het werk van die dag af is, de soms hilarische leerhobbels van de stagiairs en het indrukwekkende vakmanschap van de ouwe rotten maakten ook deze klus een aangename last. Het is ook goed om te merken dat onze feedback werd gewaardeerd. Het geeft ons de indruk dat op alle niveaus de medewerkers van Schenkelbouw steeds openstaan om nieuwe kennis op te doen.
Schenkelbouw heeft bij ons een uitbouw gemaakt incl vloerverwarming. Doordat wij dit snel wilde realiseren, hebben zij dit nog in een korte tijd kunnen inplannen zodat wij verder konden met onze verbouwing. Netjes gewerkt en prima commucatie. Ik zou deze aannemer adviseren.
Schenkelbouw heeft een nieuwe uitbouw gerealiseerd met een schuifpui. Daarnaast een deel van tegelvloer uitgehakt en stuc werk en elektra werk verzorgt. Schenkelbouw werkt met betrouwbare onderaannemers. Kleine gemaakte foutjes werden ook na oplevering netjes verholpen. Communicatie verliep super goed en de vooraf gemaakte planning werd behaald. Er was zelfs sprake van minder werk en daardoor ook een lagere rekening.
Schenkelbouw heeft voor ons de verbouwing van de pastorie van de kerk gedaan. Vanaf het eerste gesprek gaf het een heel goed gevoel. Dat is ook tijdens de werkzaamheden niet weggegaan. We hebben gedurende het project voortdurend contact gehad op 2 niveaus. Afspraken worden nagekomen. Over problemen die tijdens een verbouwing aan het licht komen wordt samen nagedacht en overlegd. Het project is prima binnen de planning geleverd.
Schenkelbouw heeft voor ons een complete dakopbouw geplaatst. Dit is geheel volgens plan gebeurd binnen de afgesproken tijd en budget. Alle kleine problemen zijn tussendoor meer dan uitstekend opgelost. Ik raad anderen ook zeker aan Schenkelbouw een offerte te laten uitbrengen bij verbouwingsplannen.
Bermweg 236
2906 LG Capelle aan den IJssel