Ik heb een goede ervaring gehad met meneer Fuchs. Hij geeft goed advies en de juiste begeleiding. Het is een fijn mens en erg betrokken. Ik kan hem iedereen adviseren. Heel nauwkeurig en correct en levert kwaliteit. En deskundig!
Mijnheer Brons is een warme man die ook mensen die het wat minder hebben graag bijstaat. Gedurende het traject heeft hij laten zien dat hij zowel betrouwbaar als deskundig is. Mijn dank is groot. Rita Muilwijk, Leiden
Mijn ervaring met de advocaat was professioneel, begripvol en effectief, waarbij ik goed werd geholpen en ondersteund tijdens het proces - Snelle afhandeling - Goed bereikbaar - Ervaren advocaat
Word goed en snel en zeer professioneel opgepakt bedankt van de snelle afwikkeling van de zaak !
Nadat mijn aanvraag voor de WSNP werd afgewezen kwam ik voor het hoger beroep in contact met Mr Cordesius. Zij was op dit moment op vakantie, maar heeft er desondanks tijdig voor gezorgd dat alle stukken bij de rechtbank werden ingediend. In aanloop naar de zitting heeft zij er telkens voor gezorgd dat ik op de hoogte was van de gang van zaken, hetgeen ik als erg prettig heb ervaren. Uiteindelijk hebben wij de zaak gewonnen, en kreeg ik nog een aantal tips om het vervolg traject zonder kleerscheuren te doorlopen. Kortom, een zeer prettige ervaring ondanks een voor mij minder prettige situatie. Nogmaals bedankt.
Mijn ervaring is uitstekend te noemen met Haagrecht Adcovaten, aangezien je direct met "je" advocaat op een prettige informele manier communiceert en de specialisatie van elke advocaat is door mij als zeer prettig en geruststellend ervaren.
Mijn ervaring met Annette is tot nu toe echt gewoon super! Lekker duidelijk en geen omslachtige verhalen. Zeker een aanrader!
She gave me good and honest advice and helped me achieve my goal
Ik ben goed begeleid en geholpen tijdens mijn proces. Dhr Brons is vrijwel altijd bereikbaar en heeft echt een luisterend oor. Alles wordt uit handen genomen zodat je kan concentreren op het herstel. Er wordt op maat gekeken wat er nodig is voor een goede herstel en de juiste behandeling hiervoor. Ik raad iedereen dhr Brons aan. Kortom Een top advocaat
Ik ben altijd goed geholpen.
Ik ben zeer tevreden met de juridische diensten van advocaat Cordesius. Haar professionaliteit, grondige kennis van het recht en persoonlijke betrokkenheid hebben mijn zaak op de best mogelijke manier geholpen. Ze nam de tijd om mijn situatie te begrijpen, bood helder en deskundig advies en vertegenwoordigde mijn belangen met de grootste zorg en precisie. Haar communicatieve vaardigheden en bereidheid om elke stap van het proces uit te leggen, zorgden ervoor dat ik me altijd geïnformeerd en gerustgesteld voelde. Ik kan advocaat Cordesius ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve juridische vertegenwoordiging.
Ondanks dat het een hele vervelende zaak was heeft Annette mij/ ons supergoed geholpen. Niet alleen met advies, maar ook het voortouw nemen, ideeën doornemen, verwachtingsmanagement en financiële afhandeling. Zeer bekwaam en fijn persoon om mee te werken en om aan je zij te hebben wanneer het allemaal even tegen lijkt te zitten.
Denkt mee, geeft gedegen advies, professioneel, betrokken.
Aan de hulp van Annet hebben wij veel gehad. Het was fijn om even te kunnen sparren op sommige momenten. Ook de documentatie was er vaak dezelfde of volgende dag. Goed te bereiken.
Er word geluisterd en goed advies gegeven. Dank je wel Arnoud
Ik ben enorm tevreden over advocaat Fuchs. Vanaf het eerste gesprek merkte ik zijn professionaliteit en betrokkenheid. Hij luisterde aandachtig, legde de juridische aspecten duidelijk uit en gaf me meteen vertrouwen. Wat advocaat Fuchs echt onderscheidt, is zijn persoonlijke benadering en empathie. Hij zorgde ervoor dat ik me gesteund voelde en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden. Zijn strategisch inzicht en vakkennis waren cruciaal voor het succes van mijn zaak. Bovendien hield hij me voortdurend op de hoogte en gaf helder advies. Zijn scherpe onderhandelingsvaardigheden en toewijding waren indrukwekkend. Ik kan advocaat Fuchs van harte aanbevelen voor iedereen die een deskundige en betrokken advocaat zoekt.
Mijn ervaring met dit advocaten kantoor is in 1 woord geweldig. De heer Fuchs staat altijd voor je klaar en denkt ook mee met je. Heb zelfs al 2 van mij. Familieleden doorverwezen naar hun. En zal ook iedereen aanraden om bij hun te gaan. Voor juridische hulp. Hartelijke dank voor alle hulp.
Heeft ons super goed geholpen
Arnoud Fuchs van Haagrecht Advocaten heeft mij de afgelopen 3,5 jaar uitstekend geholpen. Vanaf het begin was hij zeer betrokken en toonde hij een oprechte interesse in mij als persoon. Zijn professionele expertise was altijd duidelijk, maar wat vooral opviel was zijn toewijding aan mijn welzijn en succes. Arnoud ging verder dan alleen juridisch advies. Hij gebruikte zijn uitgebreide netwerk om mij te ondersteunen en streefde er altijd naar om mij in de juiste richting te sturen. Zijn vermogen om complexe juridische kwesties helder uit te leggen gaf mij veel vertrouwen tijdens het hele proces. Wat Arnoud echt onderscheidt is zijn persoonlijke benadering. Hij luisterde aandachtig naar mijn zorgen en wensen, en maakte altijd tijd vrij om te bespreken wat voor mij het beste zou zijn. Deze persoonlijke touch maakte dat ik me altijd gesteund en begrepen voelde. In een vakgebied waar vaak een afstandelijke houding wordt aangenomen, weet Arnoud een perfecte balans te vinden tussen professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Ik zou hem zonder enige aarzeling aanraden aan iedereen die op zoek is naar een advocaat die niet alleen juridisch bekwaam is, maar ook daadwerkelijk om zijn cliënten geeft.
Ik kwam een tijd geleden in contact met meneer fuchs. Meneer fuchs heeft mij altijd zeer goed bijgestaan & gaf mij het gevoel dat er echt om mij gegeven werd tijdens mijn zaak. Gedurende periode is het contact altijd heel goed en heel vlot gegaan. Ik ben dan ook zeer tevreden met het eind resultaat.
Plezierig en zorgvuldig contact en prima afhandeling.
Meneer Fuchs is een heerlijk persoon om mee te werken. Hij geeft duidelijk aan wanneer die wel of niet aanwezig is, houdt zich altijd netjes aan de afspraken en allerbelangrijkste wat ik vaak bij andere advocaten mis, is dat meneer Fuchs gewoon super snel handelt zowel op de mails van de tegenpartij als de mails van zijn cliënten . Ik wens hem het allerbeste toe.
Ik ben erg tevreden over de manier waarop de heer Fuchs mij heeft bijgestaan.
Mr. Fuchs is zeer kundig, geeft goed advies. Is helder en duidelijk in de communicatie, erg vriendelijk en benaderbaar. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Mijn man en ik zijn op erg prettige wijze bijgestaan door uw medewerker n.a.v. een ernstig ongeval In 2020. Wij hadden dit nooit alleen kunnen doen. Er is regelmatig mailcontact geweest niet alleen in Coronatijd maar ook daarna. Uw medewerker was erg flexibel ( vanuit Den Haag naar Vledder in Drenthe voor een huisbezoek) en inhoudelijk behulpzaam en duidelijk.
Jan van Nassaustraat 55
2596BP Den haag
Advocatenkantoor Haagrecht Advocaten is gevestigd in Den Haag. Wij helpen particulieren en ondernemers met juridisch advies en bijstand in procedures. Ons advocatenkantoor telt dertien advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Er is dus altijd een ervaren advocaat die kan helpen met uw specifieke probleem of vraag.