Annette Cordesius is een zeer goede, lieve, begripvolle en getalenteerde advocate. Zij is voor mij bij de eerste afspraak al aan de slag gegaan ivm een arbeidsconflict en een persoonlijke zaak waar ik veel stress en slapenloze nachten van had. Annette heeft mij zeer goed bijgestaan en geholpen met deze twee zaken en tot een goed eindresultaat gebracht... Nogmaals bedankt, Annette
Mr. C. Schouten heeft een professionele, 'strenge' aanpak en nuchterheid. Laat geen losse eindjes open.
Wij hebben Arnoud Fuchs van Haagrecht advocaten leren kennen als een zeer betrouwbaar, integer en deskundig persoon. Hoewel we natuurlijk liever nooit in deze situatie terecht hadden willen komen, prijzen we ons gelukkig dat Arnoud onze belangen heeft behartigd. Hij onderscheidt zich door zijn expertise en ervaring op het gebied van letselschade. Daarbij is hij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dat gebied. Hij weet die kennis zodanig over te brengen dat wij het ook begrepen. Het letselschadetraject heeft ruim 4 jaren geduurd. Al die tijd heeft Arnoud ons op rustige en zorgvuldige wijze begeleidt. Hij is oprecht geïnteresseerd in de persoon die je was voor en bent geworden na het ongeluk. Hij houdt ook rekening met het letsel en past zijn afspraken hierop aan. Dit hebben we als zeer prettig ervaren. Arnoud gaf ons het gevoel dat wij zijn enige cliënten waren. Hij was laagdrempelig en maakte altijd tijd om onze vragen te beantwoorden. Bovendien gaf hij ons de ruimte om mee te denken. Op cruciale momenten was zijn optreden daadkrachtig. We zijn ervan overtuigd dat we het aan hem hebben te danken dat het letselschadetraject naar tevredenheid is afgesloten. We zijn Arnoud oprecht dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft gedaan. Arnoud Fuchs en zijn collega’s Haagrecht hebben hart voor de zaak! We hadden jullie graag een 11 gegeven. Dank jullie wel.
Mijn ervaring met meneer Fuchs kan ik omschrijven als alleen maar positief. Hij heeft met alle geduld, ondanks vele obstakels, mijn zaak voortgezet en ook het onderste uit de kan gehaald. Hiervoor ben ik enorm dankbaar.
Dit kan ik kort en krachtig omschrijven als zeer goed. Alles liep netjes. De communicatie was goed en het uiteindelijke resultaat ben ik ook tevreden over.
Sinds 2013 heeft de heer Arnoud Fuchs voor mij ingestaan in een gecompliceerde zaak waarbij schuld door de tegenpartij grotendeels werd ontkent. 9 jaar verder hebben wij de de zaak toch kunnen afsluiten en naar zijn weten de best mogelijke resultaat weten te behalen. Overal ben ik zeker tevreden over Arnoud Fuchs.
Een hele prettig ervaring, eerlijk, oprecht en deskundig. Fijn geholpen door Dhr. Fuchs
Als je zoekt naar goede communicatie, deskundigheid, betrokkenheid en goede adviezen ben je bij de heer Fuchs aan de goede adres!
Ik ben tijdens het proces zrer professioneel begeleid met telkens het gewenste resultaat uit de onderhandelingen weten te slepen. Mijn advocaat dhr Fuchs heeft mijn wensen gerespecteerd en vakkundig weten over te brengen. Mijn dank is groot en ik zal jullie zeker aanbevelen binnen mijn kringen.
goed ervarende advocaten en zeer snel!
Ik heb een prettig en fijne communicatie gehad. Het is alleen teleurstellend dat de zaak niet voortgezet kon worden om de tegenpartij aansprakelijk te stellen.
ik had een geweldige ervaring met hen, goede werkcommunicatie van begin tot eind, ik heb nooit spijt van mijn ervaring met hen. Bedankt jongens
Mijn letselschade is nu na ruim 2 jaar afgerond door ASR verzekering, niet geheel naar tevredenheid maar het is niet anders.
Haagrecht advocaten zet zich echt in voor haar cliënten. Ik ben enorm geholpen en zonder de uitstekende, professionele, betrokken en goede hulp had ik mijn zaak niet op zo'n mooie manier kunnen afsluiten.
Ik had het niet meer verwacht maar ben heel blij met het resultaat. Het laat maar weer zien dat je nooit te snel moet opgeven en gewoon voor je recht moet gaan. De steun van Eric Brons was hierin heel mooi en daar ben ik hem erkentelijk voor.
Uitstekend bijgestaan en begeleid door Mr. C. Schouten de afgelopen drie jaar met de echtscheiding. Was een ingewikkelde zaak waarbij Mr. Schouten een goede strategie bepaalde en dat met gedegen informatie en documentatie onderbouwde. Ik vond de korte pleitnotities vooraf aan de zaak voor de rechtbank en het hof heel goed werken.
Arnoud Geeft goede adviezen , denkt met je mee, begeleid je goed in het hele proces, zegt waar het op staat en geeft zijn mening zonder mij te beïnvloeden. (geeft cliënten zelf ook kans tot nadenken en eigen mening)
Ik ben Super tevreden met deze advocaat zakelijk helpt perfect alle vragen zijn beantwoord wat ik wilde weten heeft me goed geholpen met de zaak dat we goed uit zijn gekomen met de zaak en dat ik tevreden ben met hoe het is verlopen allemaal een echte aanrader om deze advocaat te nemen.helemaal top
Ze hebben mijn bijgestaan vanaf het begin tot het eind zowel juridische als mijn herstel. Zo heb ik ook uiteindelijk gerechtigheid gekregen bij het afwikkelen van mijn case. Ik ben heel blij dat ik achteraf voor Haagrecht Advocaten heb gekozen.
Alles is gewoon top! Stuurt me mails, belt me, gang van zaken, gaat achter me zaak aan.
Ik heb heel mijn zaak met een gerust hart aan mijn advocaat overgedragen. Ik heb zelf niet achter mijn zaak aan moeten rennen doordat de advocaat alles soepel en snel liet verlopen. Mijn ervaring met advocaat Fuchs is uitstekend. Als ik ooit weer een advocaat nodig heb weet ik waar ik moet zijn.
Mijn ervaring met Haagrecht Advocaten omschrijf ik als dik tevreden. Bedankt de heer Brons dat u ons hebt bijgestaan. Ik zou het iedereen aanraden..
Mw. Cordesius heeft ons bij een faillissementsaanvraag heel prettig en professioneel geholpen, we zijn erg tevreden met de hulp die ze heeft geboden.
Theo heeft mij onwijs geholpen in een letselschade kwestie. Ik ben erg tevreden over de communicatie en het uiteindelijke overeengekomen letselschade som. Ik raad hem ten zeerste aan!
Vanaf het eerste moment, altijd duidelijke uitleg gehad. Ik wist waar ik aan toe was. En bedankt dat u mij tot het eind zo goed met zorg hebt geholpen. Vriendelijke groeten Astrid Herburg
Jan van Nassaustraat 55
2596BP Den haag
Advocatenkantoor Haagrecht Advocaten is gevestigd in Den Haag. Wij helpen particulieren en ondernemers met juridisch advies en bijstand in procedures. Ons advocatenkantoor telt dertien advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Er is dus altijd een ervaren advocaat die kan helpen met uw specifieke probleem of vraag.