Heel deskundig advies en zeer klantvriendelijk.

Zelfs in de lastige periode van COVID-19 is onze rechtszaak zeer professioneel behandelt. Vooraf duidelijk advies gehad en zeker erg klantvriendelijk.

• Geholpen door: mr. A.C.E.G. (Annette) Cordesius

Geweldig, veel steun en uitstekend advies!

• Geholpen door: mr. A.H.H. (Arnoud) Fuchs

Naar volle tevredenheid bijgestaan.

Mijn ervaring met Advocatenkantoor Haagrecht met mr B.P. van der Pols was bijzonder prettig. Goed ontvangen en vakkundig bijgestaan. De zaak is naar volle tevredenheid afgehandeld.

• Geholpen door: mr. B.M. (Brigitte) van der Pols

Prefect

Behulpzaam en duidelijk in alles!

• Geholpen door: mr. A.C.E.G. (Anette) Cordesius

Ik verstrek graag persoonlijk aanbevelingen, eventueel per telefoon.

Maar het meewerken aan online aanbevelingen is niet 'my cup of tea'. Integendeel, ik meen dat rechtsbijstand zoals zoveel moderne dienstverlening valt of staat bij goed intermenselijk kontakt. Een hier geschreven tekst doet hier ernstig afbreuk aan, omdat het suggereert iets van relevante waarde toe te voegen. Visitekaartje & website van Haagrecht Advocaten zijn in dit licht eerder de moeite waard.

• Geholpen door: mr. A.C.E.G. (Anette) Cordesius

Ik ben eerlijk en direkt behandeld

De Advokaat heeft tijd en ruime ervaring om de zaak professioneel te behandelen Geeft ook op eerlijke wijze advies. Over wat hij of zij denkt dat de kansen zijn

• Geholpen door: mr. A.C.E.G. (Anette) Cordesius

Een doortastende advocaat die snel tot de kern van de zaak komt en maatwerk levert.

Ik heb meerdere zaken gedaan met Mr. Cordesius en wat daarbij opvalt is dat ze zich goed kan inleven omdat ze doorvraagt tot ze bij de kern van de zaak ik aangekomen. Houdt cliënt ook duidelijk een spiegel voor als het aankomt op het vraagstuk of het beginnen van een zaak wel of niet zinvol is. Verder is het zeer prettig dat zij niet zit "vastgebakken" op 1 specifiek vakgebied waardoor het soms makkelijk schakelen is. Door haar kennis op verschillende vakgebieden doorziet zij snel en vakkundig een ondernemer tegen bepaalde situaties aankijkt.

Heel goed

• Geholpen door: mr. A.C.E.G. (Anette) Cordesius

Super lieve en rustige vrouw

Legt alles heel rustig en duidelijk uit.

• Geholpen door: mr. A.C.E.G. (Anette) Cordesius

Goede communicatie en deskundigheid.

Als allereerst heeft meneer Fuchs ons hartelijk verwelkomd. Alles werd goed en deskundig uitgelegd. Meneer Fuchs stond open voor alle vragen en hielp ons daar goed bij. De communicatie ging zeer soepel. Als er vragen van ons kant waren beantwoordde meneer Fuchs de vragen duidelijk en deskundig. Ook snapte meneer Fuchs alles erg snel. Meneer Fuchs neemt zijn werk erg serieus en is zeker te vertrouwen.

• Geholpen door: mr. A.H.H. (Arnoud) Fuchs

Het kost wat tijd, maar hebben een perfect resultaat geboekt.

Superblij met dit advocatenkantoor.

Jan van Nassaustraat 55

2596BP Den haag

070-2055900

Over Haagrecht Advocaten

Advocatenkantoor Haagrecht Advocaten is gevestigd in Den Haag. Wij helpen particulieren en ondernemers met juridisch advies en bijstand in procedures. Ons advocatenkantoor telt dertien advocaten die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Er is dus altijd een ervaren advocaat die kan helpen met uw specifieke probleem of vraag.

Over Advocaatscore.nl