Tot nu toe vriendelijke gastvrijheid
Goed geholpen :-)
Zeer tevreden!
Snel en goed behandeld. Duidelijke voorlichting en goede nacontrole.
Hele vriendelijke dokter. Legt stap voor stap uit wat er gaat gebeuren, stelt je op je gemak. Het ziet er nu al heel goed uit , heel benieuwd naar het uiteindelijk resultaat.
Een enorm spannend ingreep vond ik het, welke kliniek is goed, waar moet je heen? Alle recensies gelezen, een vrijblijvend intakegesprek gehad en ik durfde het aan. Jeetje wat vond ik het spannend, maar er is geen seconde geweest dat de arts of assistent mij niet op mijn gemak heeft gesteld. Je bent daar in goede handen en er wordt naar beste kunnen gehandeld om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.
Toch wel zenuwen. Gezonde spanning. Maar door de kalmte en goede uitleg en werkwijze. Prima geholpen. Daarna echt wel even een blik van twijfel in de spiegel. Maar einddoel voor ogen houden
uitstekend
De dokter is heel vriendelijk en stelt je gerust. Ze neemt je mee door elke fase van de ingreep op een relaxte manier. Alle do's en dont's worden nog eens duidelijk doorgenomen om complicaties te voorkomen. Volgt ze op!
Een prettige, rustige en vertrouwde ervaring
Kort en bondig: contact is goed en prettig ervaren. Goede uitleg op een lieve en vriendelijk manier.
Super vriendelijke arts. Goede uitleg
Na 8 jaar aarzeling voor ooglidcorrectie, eindelijk laten doen door een zeer lieve en aardige vakkundige cosmetische huisarts. Had ik het maar eerder gedaan! Intake was heel fijn. Zij legt alles heel goed uit en neemt alle tijd voor al je vragen en twijfels. 3 dagen geleden geholpen. Ging heel rustig en ontspannen. Totaal geen pijn! Resultaat is nu al mooi. Ik ben benieuwd over drie maanden. Ik heb al diverse bekenden haar naam doorgegeven!
Mijn ervaring is zeer positief, duidelijke uitleg en er wordt tijd voor je genomen. En wat ik zéér positief vond is dat ze aangaf dat de noodzaak waarschijnlijk wel vergoed gaat worden en het niet zomaar een cosmetische behandeling is. En dus als advies kreeg om eerst verzekering te bellen en informeren.
Uitgebreide voorlichting, vriendelijk en vakkundig, goede uitleg tijdens de behandeling. Het uiteindelijke resultaat moet ik nog enkele weken afwachten maar ook daar heb ik alle vertrouwen in.
Super aardige lieve vakkundige vrouw !
Ik heb lang getwijfeld, maar eenmaal besloten om de ingreep te laten uitvoeren geen seconde spijt gehad.
In oktober een ooglidcorrectie gehad. Ik ben er erg blij mee. Nu 3 maanden verder is het geworden zoals de naam van de praktijk al zegt: Natuurlijk en Mooi!
Vriendelijke dokter, geeft goed advies.
Goed geholpen en op mijn gemak gesteld. Fijne arts. Aanrader!
hele lieve vrouw die je gelijk op je gemak stelt en een kanjer in d'r vak is nu voor mij 2 dagen geleden weinig last er van ja het trekt wat en in begin wat pijn ben benieuwd naar het resultaat zoals ik nu al kan zien kom dat zeker goed...
Bij het eerste consult wordt er goede uitleg gegeven en wordt er een indicatie gegeven wat je wel en niet kan verwachten van de ingreep
Laagdrempelig Goede informatie
Prima!Goed gesprek!vriendelijke behandeling! Bedenk me nog even omdat werd aangegeven dat de “vetkussentjes” In de ooghoeken waarschijnlijk niet weggenomen kunnen worden helaas!
Vriendelijk, rustig, voldoende tijd , kundig en aantrekkelijke prijs
Nieuwe Dorpsweg 1 A
4793 BR Fijnaart
Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt. Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist. Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat