Heel fijn en goed
Goede uitleg, deskundig
Goede uitleg, deskundig
Dr. Khalili neemt de tijd, benadert en behandelt je met discretie. Het is bijzonder fijn in haar praktijk te komen. Het is er heerlijk rustig. Een verademing in vergelijking met commerciële klinieken. Met het resultaat ben ik dan ook zeer tevreden.
Goede uitleg, zeer deskundig
Dr. Khalili neemt de tijd, benadert en behandelt je met discretie. Het is bijzonder fijn in haar praktijk te komen. Het is er heerlijk rustig. Een verademing in vergelijking met commerciele klinieken. Met het resultaat ben ik dan ook zeer tevreden.
Na een goede uitleg heeft er een ingreep plaatsgevonden met een zeer goed en tevreden resultaat. Dit is een aanrader voor iedereen.
Goed advies
Mijn ervaring is. Dat het heel duidelijk werd aan geven hoe ze te werk ging.
Betreft intake ooglidcorrectie op 05-10. Ik ben heel netjes en duidelijk voorgelicht door de arts. Op 15-12 zal de ingreep worden uitgevoerd.
Ze steld je echt op je gemak en verteld stap voor stap wat ze gaat doen ik heb het echt prettig ervaren
zeer positief
Ik ben prima geholpen. De rust en de kundigheid van de arts maken dat je je op het gemak voelt ondanks dat ik het best spannend vond. De tijd die ze voor je neemt, de uitleg die ze geeft tijdens de greep stellen je gerust en geven vertrouwen. Het herstel verliep goed en ik ben erg blij dat ik deze ingreep heb laten doen.
Een fijne persoonlijke benadering. Duidelijke uitleg. Vroeg tijdens de ingreep geregeld hoe het met mij ging. Dokter Khalili is een fijne vrouw die in verbinding is met haar patient.
deze keer had ik jammer een blauwe neus brug..
Goede informatie,en nazorg Waar voor je geld
Super ervaring!
Gisteren een ooglidcorrectie gehad maar ben heel goed en fijn geholpen, dokter heeft me echt op mn gemak gesteld
Goede voorlichting; rustige benadering en veilig gevoel.
Ik vond het wel spannend maar de spanning was snel weg . Dokter khalili is een lieve en rustige vrouw .
Nieuwe Dorpsweg 1 A
4793 BR Fijnaart
Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt. Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist. Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat