Lieve dokter alles heel goed uitgelegd en de tijd genomen heb er veel vertrouwen in

Super!

Deze week een ooglicorrectie laten doen Ik zag er erg tegen op Maar dat was snel over Werd gerustgesteld praatje tussendoor en voor ik het wist was het klaar..

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Al binnen enkele dagen na de ingreep kreeg ik zeer veel positieve reacties, "Wát is dat Mooi gedaan!

Ontzettend fijne begeleiding en knap resultaat!

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Alles gaat rustig, duidelijk en met aandacht.

Heel prettig

Hele aardige dokter ik heb er alle vertrouwen in en zie ernaar uit groetjes Judith

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Een tevreden en blije klant.

Goed advies, begeleiding is top. Persoonlijke benadering. Goede arts en assistent.

Zijn prima

Voor het eerst Botox behandeling gehad lief en zorgzaam behandeld Resultaat moet nog komen is pas 2 dagen geleden

• Soort behandeling anders

Laagdrempelig en daardoor precies het laatste positieve zetje dat ik nodig had.

Ik heb lang getwijfeld alvorens de stap te zetten richting een esthetische kliniek. Een ingreep laten verichten zonder medische noodzaak vond ik een heel grote stap. De kliniek van dokter Khalili verkleint deze drempel. Omdat het een "gewone" huisartsenpost is voelt het direct vertrouwd. In de wachtkamer zit je tussen de andere wachtenden dus het voelt allemaal heel normaal. En dokter Khalili neemt bij binnenkomst direct eventuele andere twijfel weg. Ze is heel vriendelijk en neemt de tijd om alles heel rustig uit te leggen. Er is geen druk om direct te beslissen. Heel prettig en vertrouwd. Ik ben blij dat ik de 1e stap gezet heb.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Goed geholpen met een mooi resultaat

Na een warm welkom en gedetailleerde, eerlijke informatie over de behandeling zijn mijn oogleden gecorrigeerd. Na drie maanden zie ik er zeker 5 jaar jonger uit en wat belangrijker is, de fronslijnen in mijn voorhoofd zijn een stuk minder omdat ik niet meer hoef te fronsen. Superblij met het resultaat.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Ben blij dat ik het gedaan heb

Een goed besluit genomen bij een goede cosmetische huisarts

Professioneel, vriendelijk,adviserend.

Vriendelijk en kundig geholpen.

• Soort behandeling anders

Professionele zorg met veel aandacht en een rustige aanpak

Er wordt aandachtig geluisterd en advies gegeven, behandeling wordt goed uit gelegd voor en tijdens de behandeling geruststelde woorden.

Betrouwbaar , kundig

In december een ooglid correctie laten doen. Zeer tevreden over allereerst de uitleg en deskundigheid van dokter khalili. Ook de behandeling 2 weken later is goed verlopen. Dr Khalili nam uitgebreid de tijd om alles goed af te tekenen zodat allebei de ogen symmetrisch zouden zijn , dit nam bijna de meeste tijd in beslag. Hierna begon de behandeling. Ik heb geen moment van pijn ervaren. Na een uurtje was de ingreep klaar en kreeg ik een brief met adviezen mee om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik heb me hier goed aangehouden en met resultaat dat ik geen klachten heb gehad en zo goed als geen zwelling of blauwe ogen. Afgelopen week de laatste controle gehad en zeer tevreden met het resultaat. Vooral als je de voor en na foto’s ziet , zie je pas het enorme resultaat

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Het gaf me een rustgevend,betrouwbaar goed gevoel

Ik vond de uitleg, en voelde me erg op mn gemak. Was een zeer prettige ervaring

• Soort behandeling injectables

Fijne, zorgzame, professionele arts en assistent

Goede samenwerking met de arts en assistent. Ze werken zorgvuldig. Ze vertellen stap voor stap waar ze mee bezig zijn. Stellen je gerust.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Fijne benadering en goed advies

Vakkundig goed en proffesioneel

Ontzettend aardige arts die precies aangeeft wat er gebeurt en heel secuur is en je op je gemak stelt

onvoorstelbaar

Heb bijna 2 weken geleden de behandeling ondergaan. Het resultaat is erg mooi. Ben zo blij dat ik de stap heb durven nemen.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Prettige ontvangst en goede behandeling

Prettige en professionele behandeling

Ontspannen en kundig

Dokter Khalili gaat rustig aan het werk. Verteld wat ze gaat doen. Caroline is een hele fijne helpende hand. Stelt je gerust, samen met de dokter. Ik wilde juist niet weten wat er tussendoor gebeurde, dus het was fijn een ander praatje te hebben en een muziekje op de achtergrond te horen. Als ik dit geweten had dat het zo zou gaan had ik het jaren eerder gedaan. Heel erg blij mee!

Goed ontvangen

Goed ontvangen voor het intakegesprek en duidelijke uitleg gekregen over de vervolgprocedure.

• Persoonlijke benadering
  • Advies en behandeling N.v.t.
  • Prijs en kwaliteit N.v.t.
  • Soort behandeling bovenooglid correctie

Mooi resultaat. Geen blauwe plekjes rond behandeld gebied. Ben erg tevreden. Nu even afwachten hoe lang ik er profijt van zal hebben

• Soort behandeling injectables

Mijn ervaring is echt goed

Goed geïnformeerd, alles super lief en rustig uitgelegd, ook tijdens de behandeling zelf nog. Kan geen minpunt bedenken.

Heel goed

Zeer tevreden over mijn ooglid correctie, heel mooi gedaan. En goede nazorg.

Nieuwe Dorpsweg 1 A

4793 BR Fijnaart

Over Natuurlijk & Mooi

Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt. Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist. Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat