Vakkundig en professioneel en toch heel toegankelijk. Hele menselijke benadering. Voelde me prima op mijn gemak en heb amper iets gevoeld. Heel benieuwd naar het eindresultaat - ondanks dat de oogleden nog dik zijn voelen ze al lichter. Ik had gezonde spanning maar het is echt heel erg meegevallen.

geweldig!

Zo benieuwd verder naar het eindresultaat van ooglidcorrectie. Kunt na 1 dag al zien wat een verschil er ontstaat na het wegnemen van de huid.

Aandacht en vertrouwen

Heel fijn geholpen. Serieus beoordeeld en vakkundig behandeld. Het geeft mij echt vertrouwen.

• Soort behandeling anders

Goede kwaliteit

Goede zorg

Reconstructie vol vertrouwen

Gisteren heb ik mijn oogleden laten corrigeren bij dokter Khalili. Na het fijne intake-adviesgesprek had ik het volste vertrouwen in de behandeling. Tijdens de behandeling werd ik goed op mijn gemak gesteld en bleef ik het vertrouwen in de deskundigheid van dokter Khalili houden. Omdat ik volledig geïnformeerd was en de richtlijnen secuur opvolg heb ik geen last van pijn/bijwerkingen. Op naar een mooi eindresultaat.

Goede voorlichting, kundige arts

Een jaar over nagedacht. Nu 1/2 week geleden laten doen. Totaal geen pijn . Ontzettend blij met het resultaat

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Mooi en natuurlijk maakt zijn naam helemaal waar

Vriendelijk, bekwaam en mooi resultaat

• Prijs en kwaliteit
  • Soort behandeling bovenooglid correctie, injectables

Fijne en vertouwde omgeving

Na goede voorlichting een rustige en duidelijke behandeling gehad waarin alles goed werd uitgelegd en benoemd. Het vertrouwen was goed waardoor ik mij als patiënt veilig en ontspannen voelde.

Positieve aanbeveling voor dr. Khalili en haar team: Natuurlijk en Mooi

Goede en duidelijke voorbereiding van de ingreep. Geeft vertrouwen. Tijdens de behandeling duidelijke uitleg bij alles wat er gedaan wordt, de rust en begeleiding is prima. Nu wachten op het uiteindelijke resultaat, maar ik heb er alle vertrouwen in.

Zorgen om niets

Wat een geweldig team! Ik werd erg op mijn gemak gesteld en heb werkelijk nergens last van gehad, als ik toch iets voelde werd erbij verdoofd. De procedure is mij erg meegevallen. Je kreeg voldoende informatie tijdens de operatie maar ook voor na de operatie was ik goed op de hoogte wat te doen… Zorgen om niets!

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Ooglidcorrectie mooi gedaan en fijne begeleiding

Ik heb de behandeling tot nu toe als heel prettig ervaren. Dr. Khalili is een fijne arts, werkt heel nauwkeurig en heeft optegelijkertijd ook oog voor de menskant. De dame die ondersteunde vertelde steeds wat er ging gebeuren en was ook mentaal een fijne hulp. Ik heb geen pijn gehad. Volgende week de hechtingen er uit, ik moet helaas nog een paar weken wachten voordat ik het definitieve resultaat kan zien, maar heb er alle vertrouwen in.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Blij dat ik het gedaan heb

Prima te doen en ervaren huisarts. Ze stelde me prima op mijn gemak

Goed gehoord worden

Er is goed gekeken naar mijn 'klacht'. Hierop heb ik een prettig gesprek gehad.

Heel te vreden

Werd goed geholpen

• Soort behandeling injectables

Duidelijke uitleg, rustige dokter en vriendelijk

• Persoonlijke benadering
  • Advies en behandeling N.v.t.
  • Prijs en kwaliteit N.v.t.
  • Soort behandeling bovenooglid correctie

Tot nu toe is alles prima verlopen

Duidelijke voorlichting gekregen en de ingreep is goed verlopen. Gisteren pas gebeurd, dus nog even afwachten hoe het verder gaat. Maar ik ben heel tevreden over alles wat er tot nu toe is gebeurd!

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Gister de hechtingen verwijderd en nu al heel blij met het resultaat.

Voor, tijdens en na de operatie goede uitleg. Alles op een rustige en vriendelijke manier. Dank jullie wel.

Goede uitleg, fijne arts

Ik heb een goede voorlichting ontvangen en op mijn gemak gesteld. Iedere ingreep is toch altijd spannend.

• Soort behandeling injectables

goede en duidelijke uitleg gekregen

heb er zin in om in deze kliniek de ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Duidelijke uitleg en erg vriendelijk te woord gestaan

Aanrader !

Dr.Khalili is een kundig, empathisch, en geduldig arts. Je wordt persoonlijk en professioneel benaderd voor, tijdens en na de behandeling.

Erg kundig

De. Khalili stelt je enorm op je gemak en gaat zeer kundig te werk. Absoluut een aanrader!

Uitstekende klanten service

Hartelijke ontvangst en zeer goede begeleiding

Ik ben erg tevreden.

Ik ben erg tevreden

Vakkundig

Goede uitleg, zorgvuldige aanpak.

• Prijs en kwaliteit

Ik werd zeer persoonlijk ontvangen en deskundig geadviseerd.

Gisteren ben ik op adviesgesprek geweest bij ; Natuurlijk & Mooi'. Ik werd persoonlijk en hartelijk ontvangen in een sfeervolle kleinschalige kliniek. Er werd goed doorgevraagd en alle ins en outs en mogelijkheden zijn besproken. Er is uitgebreid de tijd genomen en ik heb er alle vertrouwen in dat de gekozen behandeling prima uitgevoerd gaat worden.

• Advies en behandeling
  • Prijs en kwaliteit N.v.t.

Nieuwe Dorpsweg 1 A

4793 BR Fijnaart

Over Natuurlijk & Mooi

Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt. Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist. Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat