Fijne no-nonsense Makelaar!

Wij zijn zeer tevreden over het verkooptraject van onze woning. Goede verkoop presentatie, waarbij Marco alles uit de kast heeft getrokken. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen, direct reageren en goed bereikbaar. Ook duidelijke prijsafspraak vooraf. Aanrader!

Fijne no-nonsense Makelaar!

Marco heeft goed zicht op de markt en heeft voor de verkoop zeker het verschil gemaakt

Estate makelaars komen hun afspraken na, goede communicatie; voor, tijdens en na de verkoop. Zowel de makelaar als het kantoor waren goed bereikbaar. Uiterst tevreden!

Prima ervaring, goed geïnformeerd.

Vriendelijke mensen. Staan je altijd te woord als je vragen hebt.

Alle beloftes waargemaakt!

Vanaf het eerste gesprek alles duidelijk en niets was te veel. Concrete afspraken kunnen maken, die ook iedere keer weer nagekomen werden. Ook op kantoor altijd iemand die bereid was om ons kundig en vriendelijk te woord te staan.

Professionele makelaar, denkt mee met klant.

Wij, mijn broer en ik, hebben onlangs het appartement van mijn vader in de verkoop gegeven bij Estate. Appartement was binnen drie weken verkocht zonder rompslomp. Er werd gewerkt met een digitaal dossier waar alles keurig op rij was terug te vinden. Als je een afspraak hebt bij de notaris of anderszinds wordt er voor de afspraak gecheckt of je het niet vergeten bent. Goede werkwijze. Waarom dan geen vijf sterren? Omdat er altijd zaken zijn die beter kunnen. En er moet iets te wensen blijven nietwaar ;-)

een makelaar die open, eerlijk en een gevoelsmens is.

Onze ervaringen met deze makelaar was goed. We hebben regelmatig contact gehad en de woning drie maal mogen bezichtigen. Wij vinden dat je tijdens de bezichtiging gewoon rond mag lopen en vrij kan kijken. Bij deze makelaar was dit gewoon en als wij vragen hadden kregen we netjes antwoord. Ons bod werd geaccepteerd maar door een terug kerend gevoel dat wij toch niet in het huis zouden passen hebben we een 3e bezichtiging gekregen en hebben wij besloten het huis alsnog niet aan te kopen. Deze makelaar stond open voor ons gevoel en accepteerde en respecteerde onze beslissing. Top. Wij hopen in de toekomst zeker met deze makelaar aan de slag te mogen voor de aankoop van een ander huis,

Fijne makelaar met goede service en aantrekkelijk tarief!

Marco is een prettige makelaar die zich inzet om je woning snel en efficiënt te verkopen!

Hele goede ervaringen met deze makelaar

Ik heb 2 maanden geleden mijn appartement in Ridderkerk te koop gezet met behulp van Estate makelaars. Het hele traject van de kennismaking met makelaar Marco van der Kruk tot aan de verkoop heeft 3 weken geduurd. Wat een top team van Estate makelaars. Ik ben jullie heel dankbaar dat de verkoop zo vlot is gegaan.

Hele fijne makelaar!

Er wordt geluisterd en meegedacht. Je krijgt goed marktconform advies en er wordt snel doorgepakt. Door deze snelle en prettige manier van werken behaal je de besproken wensen. Verder een eerlijke en transparante makelaar. Altijd goed bereikbaar en denkt mee in mogelijkheden.

Persoonlijk waar het kan, zakelijk waar het moet.

In de aandacht naar mijn moeder was de hulp van Estate makelaar zeer prettig en snel.

Uitstekende service!

Ons huis is snel verkocht door makelaar Marco van der Kruk, ons huis moest snel in de verkoop en dit is ook snel gebeurd door de aanpak van Estate makelaar. Communicatie was goed , als je een vraag had kreeg je snel een reactie terug. Goed persoonlijk advies bij de biedingen. Kortom, wij raden deze makelaar aan !

Super makelaar doet wat er wordt beloofd

De verkoop van onze woning is heel goed verlopen. Vanaf het eerste contact tot aan de eindinspectie voor de overdracht was er een prettig contact. We werden goed op de hoogte gehouden gedurende de bezichtigingen. De prijs was ook goed. Zeker aan te raden!

Fijne makelaar, reageert snel

Duidelijke afspraken, makkelijk te benaderen, en reageren snel. Het huis kwam vervroegd in de verkoop, en het verkoopbord zat op de woning voordat wij thuis kwamen. De bezichtingen werden duidelijk gecommuniceerd, en ook de verdere afhandeling na de verkoop verliep pettig.

Betrouwbare en professionele makelaar met kennis van zaken

Na ons huis via Marco gekocht te hebben nu ook het huis via hem succesvol mogen verkopen. Marco is een echte professional met overduidelijk veel ervaring en kennis van de markt. Goed netwerk en flexibel in de inrichting van het verkoopproces, zoals kijk-momenten over meerdere dagen spreiden, waaronder in het weekend, pluspunt. We kunnen Marco van harte aanbevelen!

Behulpzame, realistische en fijne begeleiding

Wij zijn door Estate erg prettig geholpen bij de verkoop van ons appartement. Marco van der Kruk reageerde snel op berichten en schepte realistische verwachtingen! Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en persoonlijk ervaren.

Vriendelijke service van goede kwaliteit

Vriendelijke services van goede kwaliteit. Snelle opvolging, heldere communicatie.

Zou de makelaar zo weer nemen

Vanaf aankoop huidig appartement tot verkoop voorgaande woning, zeer correcte houding en behandeling van persoon van makelaardij Estate. Goeie taxatie en dien ten gevolge goed advies verkoop prijs , met als gevolg een snelle verkoop. Zelfs geen moeite bij meerdere bezichtigingen.

Goeie afspraken, en goed nagekomen

Gewoon gedaan wat is beloofd, en waar Cor betaald is. Verder goeie marktkennis en goeie tips gegeven.

De makelaar dacht echt met ons mee.

Fijne, persoonlijke benadering. De makelaar dacht echt met ons mee en we konden zelfs nog een tweede keer langskomen in het huis dat we op het oog hadden. Dat is in de huidige tijd echt niet overal. De makelaar was vriendelijk en rustig, maar toch ook zakelijk.

Perfect!

Marco van der Kruk, van Estate makelaar is bij ons geweest. Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Prachtige verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraak. Kortom voor herhaling vatbaar.

Het is een goede makelaar die eerlijk, zakelijk en betrouwbaar is. Zeker een aanbeveling voor een evt. vervolg in de toekomst.

Snel en winstgevend

Het was leuk om zaken te doen met Estate makelaar

Over de verkoop niets te klagen!

Marco heeft ervoor gezorgd dat mijn woning binnen no-time verkocht werd. Alles was zeer snel geregeld.

De Veldoven 6 B

3342GR Hendrik-ido-ambacht