Een huis bezichtigen zoals je het het liefste wil

Een huis bezichtigen via Estate Makelaar (en mijn ervaring is met Marco) is heerlijk. Je krijgt echt de tijd om even lekker te kijken en Marco vertelde duidelijk hoe alles in elkaar zat. Na afloop van het kijken nam hij echt de tijd voor onze vragen, wat heel fijn is. Totaal geen gevoel van drukte of haast terwijl er toch 25 kijkers waren. En daarnaast ook nog een goed en duidelijk advies. Al met al: een bezichtiging zoals je het altijd wel zou willen.

Huis supersnel verkocht.....door Marco......niet de eerste keer voor ons. Draait niet rond de pot, recht door zee..... No cure no pay.....maar word gewoon verkocht.....kopers blij en verkopers blij.....mn oude fiets verkopen ging moeilijker haha.... Boksdoornstraat Ridderkerk

Wordt vriendelijk en geduldig t woord gestaan

Goede ervaring

Te weinig inbreng van de makelaar !

Prima verkocht voor iedereen lucratief

Het resultaat is prima en snel

Hele fijne samenwerking met Edwin voor zowel de koop als verkoop.

Door zijn kennis in de huidige overspannen markt heeft hij ons goed kunnen adviseren en begeleiden. Goede communicatie en verstand van zaken. Wij zijn zeer tevreden!

Huis verkocht

Prima geroutineerde makelaar. Hij zou wat beter in de communicatie kunnen zijn. Niet iedereen heeft zijn ervaring en voor veel mensen is een huis verkopen toch wel iets meer dan van een paar schoenen wisselen.

Wij hebben de samenwerking met Edwin als erg prettig ervaren!

Edwin is duidelijk, transparant en professioneel. Hij nam de tijd voor ons en konden al onze vragen stellen.

Met een goed gevoel ons huis verkocht

Wij hadden Marco van der Kruk als makelaar. Een fijne makelaar met een goede communicatie. Hierdoor ook met een goed gevoel ons huis verkocht. Zeker aan te raden

Professioneel en vriendelijk.

Goede begeleiding, aardig, professioneel en goed bereikbaar.

mijn ervaring was prima

ik ben zeer tevreden

Goede makelaar, fijn contact

Ervaring als koper en als verkoper; Door de bezichtiging van een woning (die we ook hebben gekocht) hebben wij Marco als een zeer fijne makelaar ervaren. Tijdens de bezichtiging liet hij alles zien (ook kastjes/koelkast/dakramen/etc) en deed moeite voor ons. Ook al waren er ruim 20 bezichtigingen, wij voelden ons serieus genomen als eventuele koper. Alle vragen kon hij beantwoorden. Dus; goede rondleiding! Daarom besloten wij Marco als makelaar voor ons huis in te zetten en was onze woning binnen 1 week verkocht. Korte lijnen, goede communicatie, snelle acties en een hele fijne samenwerking. Kortom; zeker aan te raden.

Wij zijn tevreden!

Marco heeft bemiddeld betreffende een fijn appartement voor onze dochter en ons huis verkocht in Heerjansdam!

Geweldige begeleiding!

Estate is een hele goede makelaar, goede persoonlijke benadering, gaan tot het uiterste om zoveel mogelijk geïnteresseerden de woning te tonen en geven goede adviezen mbt vraagprijs en oplevering. Mijn woning was binnen 2 weken verkocht tegen een hele goede prijs.

Professioneel, flexibel, snel en betrouwbaar,

De door ons aangeboden woning werd na de eerste bezoekdag direct verkocht ruim boven de vraagprijs. Voor de uiteindelijke koper werd een extra half uur ingepland terwijl er al 20 bezoekers voor waren. Dit heeft het uiteindelijke resultaat positief beinvloed en daar zijn we erkentelijk voor.

Hier kun je gerust je huis door laten verkopen

Heel fijne ervaring met Edwin. Neemt de tijd voor je, komt zijn afspraken na en zorgt dat alles goed geregeld is. Dank daarvoor.

Verzint eer ge begint!

Beste lezers, Ik heb onlangs mijn huis verkocht via Estate-makelaars. Mijn ervaringen zijn als volgt: Advertentie Estate:Courtage €1.500,= all inclusive Makelaar Estate: Marco van der Kruk Locatie: Zwijndrecht Gesprek Estate: Bonusregeling 25% (staat niet in advertentie) Factuur Estate: Afrekening courtage €11.750,= (na definitieve verkoop) Courtage markt: Circa €4.000,= Product Estate: Standaard verkoopprocedure met slordige administratieve fouten en minimale communicatie Mening klant: Enorme spijt; goedkoop lokkertje wordt peperdure afrekening. Visie “win-win” van makelaar voelt als “financiële diefstal” bij consument. Tip: Verzint eer ge begint! In huidige markt verkoopt het huis zichzelf! Zie ook publicatie Vereniging Eigen Huis dd. 06-02-2020 Verzoek: Ik ben benieuwd of meerdere mensen deze ervaring hebben. Klacht: Geschillencommissie Makelaardij, voorstel afrekening €5.000,= Contact: [email protected] Delen graag!

Goede makelaar met prettig contact!

Hele fijne ervaring gehad met Edwin voor zowel de aankoop als de verkoop van ons huis. Het contact was prettig en we zouden Estate zeker aanbevelen als makelaar.

Zowel aan- als verkoop via deze makelaar. Duidelijke communicatie en alles goed geregeld.

Tevreden

Tevreden

Prima contact en snelle verkoop tegen mooie prijs

Hele goede begeleiding van de verkoop van het huis.,

Marco, de Estate makelaar, die ons heeft begeleid bij de verkoop van ons huis heeft dit uitstekend gedaan. Voorstel verkoopprijs en begeleiding hebben ons enorm geholpen bij het verkoopproces. Wij zijn uiterst tevreden.

Snel verkocht en goede prijs

Taxatiegesprek ging prettig, Marko komt zakelijk en relaxed over. Na bezichtigingen zijn de diverse biedingen besproken met Marco en werd een keuze gemaakt. Daarna duurde het meer dan een week voordat de koopovereenkomst, na een telefoontje van mij, ondertekend retour kwam. Ook was het vrij onduidelijk wat ik kon verwachten. Telefoontjes naar Estate Makelaar leverde het standaard antwoord op, dat er gewacht moest worden op Marco. Het heeft me verbaasd dat zelfs de simpelste vragen, eerst besproken moesten worden met een duidelijke overbezette Marco. Ik ben blij met het resultaat van Estate Makelaar, en geef deze feedback om te helpen. Delegeren van werkzaamheden is ook fijn voor medewerkers, die zich dan verantwoordelijk voelen en daardoor meer plezier hebben in hun werk. Succes met Estate Makelaars verder te laten Exceleren! En dank je wel voor het resultaat!

Fijne samenwerking

De samenwerking rondom de verkoop was prima. Duidelijke informatie, goed aanbod en nette rondleidingen in de woning. Het enige wat beter had gekund, was de fotograaf. Dat verliep rommelig en het leek alsof hij niet goed wist wat hij moest doen. Al met al een goede ervaring. Als we ooit weer zouden verkopen, bellen we Marco zeker weer.

Prettig en correct

Als koper kontakt gehad met de makelaars van de verkopende partijen, zijnde Estate Makelaars. Prettige omgang, vlotte terugkoppeling. Mochten wij in de toekomst het huis verkopen, zal Estate zeker ingeschakeld worden.

De Veldoven 6 B

3342GR Hendrik-ido-ambacht