Goed bezig!

Nogmaals, goed bezig!

Zeer professionele makelaar met hart voor de klant!

Wij hadden ons huis in de verkoop en we vonden vanaf de start de makelaar zeer kundig en hij heeft ons op alle fronten zeer goed begeleid. Tevens antwoorde hij op al onze vragen, zowel telefonisch als via de mail, heel erg vlot wat voor ons heel erg fijn was. Hij dacht goed mee en luisterde goed naar onze wensen/vragen. Kortom ik zou iedereen deze makelaar aanbevelen en inmiddels gedaan.

Super tevreden

Wij zijn zeer tevreden. Voor zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar ben je bij Patrick aan het juiste adres.

Huize Muller is een goede betrouwbare makelaar.

De makelaar heeft de situatie erg goed ingeschat en zonder problemen is de verkoop volgens wens en plan verlopen. De details bij de opname van het huis kwamen goed terug in de funda advertentie met mooie foto's. Tijdens het verkoop proces was de communicatie goed, snel, niet meer woorden dan nodig, enthousiast. De zaken kwamen prima op orde. Betrouwbaar, zorgvuldig en vlot.

Uitstekend en super klantgericht

Een hele goede begeleiding Open eerlijk en transparant. Alle tijd voor de klant.Geeft zeer goede adviezen en raad. Wij zijn heel erg blij dat wij voor Huize Muller hebben gekozen. Wij hebben ons altijd klant gevoeld, zelfs in een tijd dat de huizen als broodjes bij de bakker werden verkocht. Wij waren blij dat onze zwager/broer Huize Muller had aanbevolen ook vanwege zijn positieve ervaring twee jaar eerder.

Professioneel, realistisch en heel klantvriendelijk!

Duidelijke uitleg betreffende verkoop van de woning, wat je kunt verwachten, welke verbeterpunten er zijn. Meedenkend en meewerkend. Altijd bereikbaar voor vragen en advies. Een top team!

Aanrader

Prima ervaring; zowel als koper als verkoper. Duidelijke en snelle communicatie. Ook de dames op kantoor zijn altijd op de hoogte van de lopende zaken. Het is prima zaken doen met deze makelaar.

Wij zijn zeer tevreden over de verkoop van de woning.

Alles van begin tot eind van de verkoop goed uit gelegd , en overal de tijd voor , zowel mondeling als per telefoon.en per mail.

Betrouwbaar, vakkundig, betrokken zowel bij aan als verkoop

Een vakkundige behulpzame makelaar, die meedenkt.

Prettig contact gedurende hele verkoopproces

Rustig en duidelijk gedurende het hele proces. Prettig in het contact en afspraken worden nagekomen.

vriendelijk en behulpzaam alles top geregeld

Alles heel duidelijk

Zeer prettige behandeling door zowel Patrick als het overige personeel.

heel goed

heel fijn samengewerkt

Persoonlijk en goed!

Fijne ervaring! Alles goed geregeld en volgens afspraken gegaan. Vooral persoonlijk en laagdrempelig. Heel fijn en dank je wel!

Mijn ervaring is als zeer goed en bijzonder ondervonden.

in een woord, "SUPER" georganiseerd.

alles super / netjes georganiseerd en afgehandeld.

Weer zeer tevreden

Zeer tevreden, dit was onze derde ervaring met Huize Muller, netjes, deskundig. Zeer aan te raden.

Het resultaat van de verkoop van ons huis overtrof alle verwachtingen. Correcte en duidelijke benadering.

Goed geadviseerd en ontzorgd, erg tevreden over resultaat.

We moesten het appartement van mijn moeder verkopen. We hadden zelf geen kennis van de huizenprijzen in Stadskanaal, dus moesten we 'blind varen' op de in te zetten makelaar. Goed gekeken naar reviews. Na eerste gesprek met Patrick hadden we een goed gevoel over de realistische doelstelling en de te kiezen aanpak. Communicatie was helder en de aanpak pragmatisch en transparant. Patrick heeft geleverd wat afgesproken is en we zijn erg tevreden over het verloop en resultaat van de verkoop.

Duidelijk. Helder. Geen zorgen.

Duideljk. Helder. Geen zorgen. Snel verkocht.

Professioneel en uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Zie korte zin hierboven.

Super tevreden en een zeer goede service.

Zeer goed voorgelicht en goede begeleiding tot het eind van de verkoop.

Alles prima geregeld

Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Ze hebben het hele proces goed begeleid en me steeds goed op de hoogte gehouden.

Super werk geleverd

Vlotte verkoop Goede communicatie Prettige omgang

Helemaal perfect

Alles is zeer goed verlopen. Goed contact, ook met de kopende partij.

Lilienthalplein 26

9501XP Stadskanaal