Het is toch wat puzzelen

Wij zijn van deze generatie waar we geen kaas van hebben gegeten van computers. Heb liever een formulier voel ik mij zekerder dat ik het goed heb gedaan.

I happy

I like I want rent home In Waalwijk

positief

inschrijving via de pc. ging goed.

Geweldig goed geholpen bij inschrijven

Vriendelijke jongedame...duidelijke uitleg...kortom welverdiende 5 sterren!

Inschrijven was eenvoudig.

Eenvoudig om in te schrijven voor een woning.

Inschrijving

Helaas kon ik niet meer verder op m’n eerdere inschrijving. Door omstandigheden was ik vergeten om die €8;00 te betalen. Dus moest ik weer van voor af aan starten. Jammer van al die weggegooide jaren dus

Duidelijkheid

Het ging gemakkelijk om in te schrijven dus wel duidelijk.

Beste, Ging wel makkelijk

het was te doen

je weet natuurlijk niet hoe je toekomst eruit ziet, maar ingeschreven staan voorkomt misschien 'n hoop verdriet.

inschrijven ging makkelijk

mijn ervaring tot nu toe is goed

Ging best wel snel het inschrijven

Nouja krijg best wel veel aanbiedingen alleen de wachtlijst van inschrijving is 9jr en wat maanden. Dat is voor ons te lang mijn man gaat over 4 Jr met pensioen en dan zouden we het liefst al verhuist zijn omdat we deze huur dan niet meer kunnen betalen

Ik vind het fijn dat deze site mij goed helpt

Ik heb een goed gevoel over deze site,en hoop met aanbiedingen een leuke woning te kunnen huren

Wij vinden goed

Leuke woningen bij maar weinig kans

Site ziet er goed uit enalles werkt makkelijk. Ik had wel gelezen dat lotingen dagelijk om19uur zijn maar laat ik net dat tijdstip steeds missen. Zag wel later nog een woning in de loterij, dat was leuk. En (bij mijn inschrijvingen bij versch bureaus) vraag ik me af, waarvoor die inschrijftijd van 7 tot 10 jaar, dat heeft toch niets met woningzoeken te maken, je schrijft je in als het nodig is toch. Maar dat moet dus als je vervolgens 7 jaar kan wachten. Ik weet jullie doen dat allemaal maar hoog tijd voor ander systeem. Eerlijke woning kansen en verdeling zie ik wel graag

Duidelijk

Ik had enige moeite met mijn inkomstenverklaring toevoegen. Na contact met jullie heb ik begrepen dat dit een pdf bestand moet zijn. En nu in afwachting van een huis voor mij en mijn 2 kinderen, ik hoop spoedig.

Makkelijk

Makkelijk inschrijven .jammer dat de wachtlijst zo lang is

is prima

alles is naar telefoons contact prima gegaan groetjes

beperkt aanbod, weinig kans

Heb me pas ingeschreven voor zoeken van huurwoning / appartement. Helaas worden de meeste woningen op inschrijfduur verhuurd. Dit betekent dat personen die net ingeschreven staan weinig tot geen kans hebben, ook al zoeken ze met spoed nieuwe huisvesting.

Nog steeds opzoek naar woning

Nog steeds geen woning

Nog steeds zoekende

Zolang de woningmarkt in Nederland een ramp blijft, zal ik ook zeker niks positiefs te melden hebben ( helaas)

Nooit voldoende gegevens om te weten of een woning geschikt it

Ik mis bij heel veel woningen foto's. De enkele keren dat er bij een 'rolstoelvriendelijke eentredenwoning' foto's stonden, zag ik een mini doucheruimte van +/1 1m2, een kleine toiletruimte waarin het toilet dwars stond en geen beugels bevestigd konden worden, een keuken waar je in een rolstoel niet kon draaien, scherpe overgangen tussen kamers waarover een rolstoel niet zou kunnen rijden, een onbegaanbaar balkon (hoge toegangsdrempel en op het balkon ontbrekende tegels), hoge toegangsdrempel bij de voordeur, enz enz. Dit geeft niet veel hoop voor de woningen waar géén foto's bij stonden.

Te weinig opties

De inschrijving ging vrij makkelijk. Helaas bleek dat ik heel beperkt kon reageren. Ik ben een alleenstaande moeder met 2 pubers en 2 kleine kindjes. Mijn 2 kleintjes gaan samen op een kamer. Ik zou dus goed uitkomen met een woning van 3 slaapkamers en een zolder waar mijn oudste zoon zou kunnen slapen. Helaas word de woning gezien als een 3 slaapkamer woning en mag ik er niet op reageren omdat wij verhuizen met 5 personen. Erg jammer!

Schoonmaakster

Schoonmaakster

Het beste

Ik vind het beste website heel snel en makkelijke geholpen.

Snel en makkelijk

Ging heel makkelijk en ook snel. Alles was duidelijk en overzichtelijk.

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht