Overzichtelijk

Gemakkelijk in gebruik. Goed aan te passen aan je eigen wensen. Tijdige meldingen. Niet duur. Fijn mail verkeer. Eenmaal aan bod voor een woning heel snel geholpen! Heel snel de sleutel, duidelijke uitleg over alles, geen poes pas, vriendelijk en professioneel personeel.

Teşekkür ederim bana bu evi verdiginiz icin

Hartelijk dank aan alle mensen die hebben bijgedragen

Prosto i bardzo szybko

Spełniliśmy nasze marzenie o wspólnym zamieszkania w tym pięknym kraju. Dziękujemy!

• Poleciłbyś nas? Tak

duidelijke presentatie

zeer goed

Snel een woning gevonden

Mijn inschrijfjaren via wie sneller wonen wil ingeleverd. Na 4 maanden een mooi huis voor ons gezin met 3 kinderen.

Ik heb 7 jaar ingeschreven gestaan en heb eindelijk een woning gevonden in de buurt waar ik ben opgegroeid. Ik dank woning in zicht voor de woning die ik gevonden heb.

Positieve ervaring.

Fijn dat je vooraf een nieuw aanbod een mail krijgt zodat je al kan kijken of het iets voor je is. Ik miste alleen soms wat meer foto's dan alleen van de buitenkant. Duidelijk te volgen op welke plaats je staat.

Very good cooperation

I'm very happy that I found an apartment. This is a huge help for me. Now I can safely start a new future. Thank you very much Woninch in Zicht, you give hope for a better life :))

Wie sneller wonen wil is top!

Dankzij wie sneller wonen wil heb ik een eengezinswoning gekregen. Vind het nog onwerkelijk. Samen met mijn kids eindelijk een betaalbare woning en ook nog eens eentje met tuin. We verlaten nu een veel te duur appartement in het veel te drukke (lees slapeloze nachten en overprikkeling) centrum van Tilburg voor het rustige en kindvriendelijke Kaatsheuvel. We zijn super blij dat de stress van het reageren en afwachten steeds en de teleurstelling na loting het nu eindelijk gelukt is.

Helemaal Geweldig

5 jaar ingeschreven ,een paar weken een woning gezocht en reactie geplaatst en buitengewoon snel had ik een mooi appartement, waar ik natuurlijk heel blij mee ben.

Niet gezocht

Heb niet gezocht. Woning werd ""aangeboden "" door medewerker Leystromen.

Heerlijk dat we hebben we een huur appartement hebben "gescoord".

Nu we beiden 80 jaar oud zijn zien we uit naar het appartement Bernardushof 14. We hebben het afgelopen jaar vaker tegen elkaar gezegd: we gaan niet meer verhuizen, met name omdat ons geen geschikte woningen/appartementen weden aangeboden, zowel door Woninginzicht als door particuliere verhuurders. Nu werden ons de afgelopen twee weken DRIE geschikte appartementen door Woninginzicht aangeboden. De eerste twee, daar hadden we zeker willen wonen; maar deze gingen aan onze neus voorbij. Toen kwam Bernardushof 14, een redelijke voltreffer, zeker omdat we als nummer EEN op de lijst van gegadigden waren geplaatst. We hoefden niet lang te denken en waren aan het eind van de bezichtigingdag om, zoals dat zo mooi heet. De sleute4l overdracht vindt a.s. donderdag plaats. We hebben de begeleiding van de medewerkers van Woninginzicht als heel fijn ervaren, goede uitleg tijdens de bezichtiging en adequate reacties bij onduidelijkheden daarna. Hulde daarvoor. Op naar de toekomst.

geweldig

heel fijn contact gehad met de mensen van woninginzicht altijd meedenken en correcte antwoorden.

Gekregen wat ik wilde

Prachtig appartement Ben erg tevreden

Zelfs voor een 89 jarige "bijna-digibeet" is het systeem hanteerbaar!

Goed en correct verlopen.

Super blij en snelle service

Ik stond al ingeschreven maar had me aangemeld bij wie sneller wonen wil en dat is na 4x reageren al een woning aanbod geworden. Ik woon nu in Tilburg met 2 slaap kamers en 3 hoog zonder lift Ik krijg nu een eengezinswoning met 3 slaapkamers dus ook Ik heb weer een slaapkamer en hoef niet meer op de bank te slapen en voor mijn artritis waren 3 trappen met boodschappen doen ook veel te zwaar. En ik kom oorspronkelijk uit een dorp en vind het fijn weer in een dorp te gaan wonen wij gaan naar Dongen verhuizen! Ook lekker met een tuin vooral voor mijn zoon van 13 met autisme fijn dat hij weer in de tuin kan trampoline springen en in de zomer in het zwembad kan wat hij nu helaas in de flat allemaal heeft moeten missen en geen buiten lucht had vanwege zijn angst op straat

Duidelijk

De app is heel duidelijk en geeft voldoende informatie. De plattegronden zijn wel erg onduidelijk.

Zeer goede ervaring.

Ik vindt het een top site, heb een woning kunnen krijgen binnen 2 weken na het inschrijven. Mooi en nette huis, dichtbij centrum en school. En de woonmakelaar is zeer vriendelijk en geduldig. Had een aantal vragen en kreeg duidelijke antwoorden.

Hele fijne website, je kunt duidelijk je voorkeuren aangeven. Ook bij informatie vragen aan de balie, in dit geval bij de Leijstromen, steeds erg vriendelijk en goed geholpen.

Te vrede

Het was even wennen met uitvogelend, van jullie webserver. Maar toen eenmaal door had was het een fluitje van een cent. Mijn dank is groot naar Woning in zicht. Voor het vele aanbod die jullie naar mij sturen. Ik ga met een hele tevreden gevoel. Aan een nieuwe bladzijde beginnen. En heb erg veel zin in. Nogmaals hartelijk dank. Wens woning in zicht veel succes verder. Met vriendelijke groeten, Seng Morales

Heel soepel.

Ik ben prima geholpen bij de zoektocht, ben super tevreden! Speciale dank voor Irma!

Is prima geen aan of opmerkingen En duidelijk aangegeven op site

Doorlopen van aanvraag tot uitkomst nieuwe woning was perfect

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Uitschrijving woninginzicht