fijn verlopen allemaal

fijne afwerking, hele fijne ervaring

uitstekend

goede begeleiding

Goede en duidelijke site

Heb ruim elf jaar ingeschreven gestaan en heb er nooit spijt van gehad. Ben de laatste half jaar intensief aan het zoeken geweest voor een geschikte woning. Bedankt voor de leuke woning aanbod en verder wens ik jullie veel succes met woning in zicht. Groetjes Ad van Rooij.

is via loting verkregen zijn er blij mee na 2 jaar bedankt

Heel overzichttlijk

Heb een paar keer naar Casade gebeld ,werd zeer goed met goede uitleg .en zeer vriendelijk geholpen

nog steeds onder de indruk

Niets meer niets minder

Duidelijke, heldere website

Gemakkelijke, overzichtelijke pagina's. Handig en simpel om gegevens in te vullen.

Weinig aanpassende woning

Woning met grote deur, die rijdt rolstoeler makkelijk aanpassing badkamer met wc.

Overzichtelijk

Heel handig om zoekprofiel aan te maken. Om een of andere reden kregen we toch buiten dit profiel ook te zien, waarschijnlijk is dat standaard?

Zeer correct geholpen en te woord gestaan. Duidelijke informatie zowel op de site als telefonisch. Zeer snel een woning gevonden. Een prettige overdracht van de woning. Complimenten voor de medewerkster, Bianca Hendriks, heeft het allemaal netjes en correct afgehandeld.

Enorme medewerking van de medewerkers van de T.B.V. Allemaal geweldig bedankt namens mijn vrouw en mij. Mieke Mauritsz en Ben van Dam

Heel erg fijn.

De website is duidelijk en transparant.

Vriendelijk en behulpzaam

Casade heeft voor een hele fijne plek gezorgd waar ik nog vele mooie jaren kan wonen.

Als moeder van 1 kind sta je achteraan in de rij

Ik stond 13.5 jaar ingeschreven en merkte dat is bijna nooit op een huis kon reageren. Omdat ik niet gezien word als gezin? Heel vreemd. Ik heb een goede baan en dus geld om een huis te huren met 3 of meer slaapkamers. Maar de meeste huizen worden aan gezinnen met 2 of meer kinderen verhuurd. Het is bijna discriminatie... Gelukkig heb ik eindelijk een fijn en mooi huis gevonden omdat de consulente niet meer bij alle advertenties bijzet alleen voor gezinnen...dankjewel Marilyn. Ik hoop dat andere ouders met 1 kind dit niet hoeven mee te maken. Niet eerlijk!

Duidelijk en overzichtelijk

Alles prima geregeld.

Binnen 3 maanden een huisje

Binnen 3 maanden een woning super snel top

het zoeken gaat goed.

Toen leystromen bij woninginzicht kwam moest ik nog veel langer wachten tot ik aan de beurt kwam voor een soortgelijke woning in oisterwijk. Dat was toen een grote teleurstelling..gelukkig kreeg ik nu een kans.

Overzichtelijk

Heel duidelijk en mak,elijk te zoeken en hulp als je er omvraagt

ik heb zeer snel een passende woning gevonden

IK heb zeer snel een passende woning gevonden.

Fantastisch

Voor mij was het een uitdaging,alles was duidelijk en overzichtelijk.

Heel goed

En aparte ervaring tijdens corona, maar heel fijn

Sneller dan verwacht.

. prima begeleiding door de woo adviseurs van Casade ..

geweldig

heel goed bijgestaan met het zoeken naar een andere woning

elke keer duidelijke info over passende woningen

Wie had dat gedacht dat mijn moeder met haar 89 jaar nog een passende woning moest zoeken. Nou, alles is meegevallen !! Je maakt een profiel aan met wensen en je krijgt alleen een bericht als er passende woningen aangeboden worden. Duidelijke informatie !

heel erg goéd

Heel snel een woning