Heel erg behulpzaam

De begeleiding om als leek dit circuit in te gaan heeft mij goed ondersteund.

Heel goed

Zeer positief

Prima geholpen en te woord gestaan, zeer vriendelijk en zochten met je mee.

Duidelijk

Duidelijk , overzichtelijk en prettig in gebruik

Als je maar lang genoeg ingeschreven staat is het aanbod groot.

21 jaar stond ik ingeschreven. Toen ik plots alleen kwam te staan en noodgedwongen 1 nieuw onderkomen zocht had ik binnen 2 weken de keus uit 5 appartementen.

Goed en divers aanbod van woningen.

Zocht een woning in Waspik. Aanbod zeer gering. Maar na geduldig wachten méér dan uitstekend geslaagd. De wijze van presenteren van de woningen is heel prettig en duidelijk en geeft daardoor de woningzoekende inzicht van de aangeboden woningen. Bedankt!!!!!!

Alles goed verlopen.

Er stonden leuke appartementen op en goede uitleg van de aanbiedingen.

ik heb heel vlug een woning gekregen heel onverwacht

ik was totaal verrast

Heeft mijn goed geholpen bij het zoeken naar een woning

Goede en fijne afhandeling.

nvt

contacten goed en snel verlopen

Telefonisten duidelijk en vriendelijk

goede aanbiedingen van appartementen

had binnen drie maanden een appartement en ben goed ontvangen door de medewerkers

Altijd goed behandeld

Goed, overzichtelijk

Teleurstellend

Via urgentie een woning toegewezen gekregen. Nadat de woning leeg stond duurde het door bureaucratie 3 maanden eer ik de sleutel kon krijgen.

zeer accuraat, en heel erg tevreden!

erg tevreden met de snelle verloop van mijn aanvraag

Goed en duidelijk

Snel alles geregeld

Duidelijk en overzichtelijk.

Hebben uiteindelijk gevonden wat wij zochten. Overigens heeft het wel 8 jaar in beslag genomen.

Heel makkelijk

Ik kon aanklikken, want het was voor verzorgingshuis Guldenakker

Duidelijke website

Als je inlogt zie je meteen door de aanduiding van de groene en oranje huisjes waar je op kunt reageren.daarna zie je presies op welke plaats je staat. duidelijker kan bijna niet.

Die woning stichting was heel attent. Wij ontving geregeld woningen die bij ons zoekopdrachten passen. Wij zijn ook snel geholpen toen wij eenmaal zover waren dat wij een keuzen konden maakten. Zeer tevreden ook met de manier van handelen met de toegewezen huis. Bedankt. m.v.g. C&A Frijters

Het is een mooie en duidelijke site

Ik heb lang moeten wachten maar nu heb ik een mooi apartement.

Super makkelijke pagina.

Jullie maken het woningzoekenden heel makkelijk omdat jullie heel duidelijk aangeven wat er allemaal nodig is voor acceptatie en zetten daar dan ook keurig de link bij of n goede verwijzing, waar je de benodigde documenten kan opvragen.

Wij vonden het wel moeilijk dat alles met de computer gaat, want wij zijn daar niet zo in thuis.

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Uitschrijving woninginzicht