Fantastische sales personeel dat echt weet wat het gaat over en geef heel goed en duidelijk advies. De monteurs waren snel en efficiënt - kwamen met 4 man sterk en waren klar binnen 3 kwartier denk ik. Ik heb dan 2 elektriciens gehad, om dat ik ook een laadpaal had besteld en beide heb een super mooie werk gedaan - die ene dat de laadpaal heeft geplaatst heb zelf de kabels mooi weggewerkt - helemaal top. Laatst de personeel die gebeld hebben naar alles was geplaatst - vind ik ook top….. ben jij tevreden mevrouw, is alles naar wens, kunnen wij iets betere doen? Nee, in mijn ogen is alles perfect gegaan - jullie verdienen een dikke 10. Oh en niet vergeten…… hele goede prijzen!!!!!!!
Goedemorgen Lene, Wauw wat een ontzettend mooie woorden. Dit doet ons heel erg goed. Heel hartelijk dank voor jouw vertrouwen en voor deze prachtige 10! Mochten we later nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag en anders wensen we je heel veel plezier toe met de zonnepanelen. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
In vervolg op mijn eerdere review wil ik hier nog even op terug komen. Na telefonisch contact te hebben gehad met Zonduurzaam, waarin excuses zijn gemaakt over de gang van zaken en de negatieve ervaring die wij hadden goed besproken is, is het wel zo netjes om een nieuwe review te plaatsen. De afsluitende werkzaamheden zijn door servicemonteur Albert alsnog keurig verricht. Tevens is het heel fijn dat er door Zonduurzaam echt iets met negatieve reviews wordt gedaan. Dus uiteindelijk stoppen ze inderdaad niet voordat je 100% tevreden bent. Nu maar hopen dat na regen toch echt zonneschijn komt!
Dag Miriam, Wat super om te horen dat je weer helemaal 100% tevreden bent. Dat doet ons uiteraard heel erg goed. We wensen je heel veel plezier toe met de zonnepanelen. Met zonnige groet, Team Zonduurzaam
Originele beoordeling
Voordat die handtekening staat is Zonduurzaam erg goed bereikbaar en weten ze je ook goed te vinden. Zodra je handtekening is gezet (in ons geval op 3 maart jl.!) wordt de communicatie slecht. Door sales aangegeven plaatsing begin mei naar uiteindelijke plaatsingsdatum 20 juni jl. is best een groot verschil. Planning is heel slecht bereikbaar. Op 20 juni jl. door de monteur vergeten een dakpan terug te leggen en vergeten een klem tussen de panelen goed te plaatsen. Nieuwe afspraak gemaakt om werkzaamheden alsnog af te ronden. Hele middag zitten wachten maar niemand gezien of gehoord. Gisteren - inmiddels weer een maand verder - zijn door servicemonteur Albert de werkzaamheden binnen 2 minuten !! keurig afgerond. Het kostte hem meer tijd om de ladder te plaatsen dan de werkzaamheden uit te voeren. Jammer dat we daar weer zo lang op hebben moeten wachten. Dit was echt niet nodig geweest. Dakpan hebben we zelf gelijk teruggelegd i.v.m. mogelijke lekkage. Zonduurzaam meldt op hun website "investeren in heldere afspraken maken en deze na te komen". Wat ons betreft zijn die ver te zoeken. Jammer!
Het proces van installatie en begeleiding vooraf en achteraf was netjes verzorgd. Het enige smetje was uitstel van de eerste afspraak voor installatie waardoor ik wat stroomopbrengst heb moeten missen en mijn agenda moest omgooien. Vlotte installatie door uitstekende monteurs.
Dag Jack, Bedankt voor deze prachtige 9. We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent over het proces van de installatie en de begeleiding. We waarderen het vertrouwen dat je ons gaf. Mocht je in de toekomst nog ergens tegenaan lopen waarbij we van nut kunnen zijn, twijfel dan niet om ons te benaderen. We helpen je graag verder. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Van begin tot eind prettig contact met zonduurzaam gehad. Het montageteam was er op de afgesproken tijd, werkte snel en netjes en om half 3 begonnen de panelen zichzelf terug te betalen. Zou het zo weer doen.
Goedendag Albert, Wat fijn dat we je hebben mogen begeleiden van begin tot eind bij jouw zonnepanelen traject en dat je hier ook heel tevreden over bent. Te zien aan de foto liggen de zonnepanelen er erg mooi bij! Dat je er de komende jaren maar veel mee mag gaan besparen. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Super goed begeleid hoe alles in werking gaat , ze zijn alles nagekomen van wat er wordt uitgelegd. Plaatsing van de zonnepanelen ging goed. De jongens kwamen op tijd en waren vriendelijk , netjes en vakkundig. Als je een vraag hebt wordt je zeer snel terug gebeld en leggen ze alles duidelijk uit. Al met al een prima bedrijf wat alles nakomt met wat ze zeggen.
Dag Ilona, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent over alles. Heel erg bedankt voor jouw review en voor jouw vertrouwen in Zonduurzaam. Mochten we laten nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag. We helpen je dan ook graag weer. We wensen je heel veel plezier toe met de zonnepanelen. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Ze liggen een dag op mijn dak, dus daar kan ik weinig over zeggen, het werkt ! Maar vanaf het eerste gesprek echt top begeleiding, ik zei nog de eerste keer we moeten maar zien of wat je beloofd ook klopt, maar zonduurzaam is echt heel helder duidelijk en geen verborgen kosten. Vriendelijke monteurs. Fijn dat het zo smooth liep. Dank
Beste Sander, Hartelijk dank voor deze mooie review. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt als jouw zonnepanelen partij voor de komende jaren en we zijn blij om te lezen dat je het gehele traject als tevreden hebt ervaren. Op naar heel veel zonnige jaren! Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Tot aan de acceptatie van de offerte ging alles perfect dus ik had een goed gevoel over Zonduurzaam. Na getekend te hebben ging er veel verkeerd en bleek de bereikbaarheid en interne communicatie erg slecht te zijn. Uiteindelijk een vast contactpersoon gekregen, Sebastiaan, waarna het een stuk beter ging. De installatie is erg goed gelegd uiteindelijk door Instain (Henri, Mike en Shaquill) en ben ik een tevreden klant.
Beste Martin, Bedankt voor jouw mooie 8 en eerlijke verhaal. We zijn blij dat we deze kwestie voor jou hebben kunnen oplossen en afsluiten met een positief en tevreden gevoel. Daarnaast nemen we jouw waardevolle feedback mee om te kijken hoe we onze processen nog verder kunnen verbeteren. We streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Mocht je in de toekomst nog ergens hulp bij nodig hebben, dan horen we het graag. We helpen je dan graag verder. Vriendelijke groet, Team Zonduurzaam
Originele beoordeling
Alles tot aan de acceptatie van de offerte ging goed, nadat er getekend was donderde alles als een kaartenhuis in elkaar. Ze zijn niet bereikbaar, legplan klopt niet dus installatie ging niet door, nieuwe afspraken worden niet nagekomen, contact zoeken onmogelijk want ze nemen bijna nooit op, beloofde mails komen niet en ga zo maar door. Gelukkig nog niets betaald maar ja ook nog geen panelen na 10 weken.
Super goed geholpen, veel contact gehad met Cedric, gesprekken verliepen altijd vlot en deskundig, eerste contact was op 16 juni, op 17 juli zijn de zonnepanelen geplaatst! Alles zeer vakkundig afgewikkeld, wanneer je belde direct contact, kwamen afspraken altijd na! Samen met de buren binnen 1 maand alles geregeld, keurige installateurs, elektricien regelde direct de app, volgende dag al aangemeld bij leverancier, dit verdiend 2x een dikke 10! Buren ook super tevreden!
Dag Henny, Ontzettend bedankt voor de twee dikke tienen en voor de foto die je hebt meegestuurd van het eindresultaat. De zonnepanelen liggen er super mooi bij! Op naar heel veel zonuren voor jullie en de buren. Als er in de toekomst nog iets is waarvoor je onze hulp kunt gebruiken, laat het ons dan weten en we zullen je graag van dienst zijn. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Na interesse in zonnepanelen via internet kwamen wij in contact met Jonathan van Zonduurzaam. Hij heeft een voorstel gedaan, die zeer duidelijk was, waarmee wij akkoord zijn gegaan. Volgens afspraak zijn de panelen 2 maanden later geïnstalleerd door Jordy en Marvin. Nadir heeft de installatie in de meterkast gedaan. Ook kregen wij hulp bij de aanmelding naar de netbeheerder. Zonduurzaam jullie kunnen trots zijn op iedereen, waarmee wij te maken hebben gehad!
Wauw Hans, Wat een ontzettend lovende woorden. Dit doet ons uiteraard erg goed. We hebben jouw mooie review doorgestuurd naar de desbetreffende medewerkers. Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Dank je wel voor je support en wie weet tot een volgende keer! Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Team van Bilal, Rachid, Abu en Mohammed was echt super. Ze zijn vriendelijk en bereid om alle vragen te beantwoorden. Ze werkten hard en netjes. Toen de gateway na installatie maar niet online kwam, is Bilal teruggekomen om het werk in de avond af te maken. Chapeau! Een schril contrast met mijn ervaringen intern. Het begin van het traject was een draak, afspraken die niet nagekwamen werden of schijnbaar wel intern werden gedeeld maar niet met mij. Ook n.a.v. recensies: vraag maar zelf naar een betaalbevestiging want dit gebeurt ondanks het grote bedrag niet zonder dat je er zelf achteraan zit. Dit was tekenend voor mijn algehele ervaring. Maar wel geweldig installatieteam!
Beste Charlotte, Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. We zijn verheugd om te horen dat het installatieteam uitstekend werk heeft geleverd en je tevreden was met hun vriendelijkheid en professionaliteit. We zullen je feedback meenemen om onze processen nog meer te verbeteren. We wensen je heel veel plezier toe met de zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Team Zonduurzaam
Goed advies en snelle planning. Team Ayoub is gewoon in een woord geweldig. Ze zijn vriendelijk, bereid om alle vragen te beantwoorden. Ze werken hard en netjes. Ze deden net dat beetje meer. We zijn meer dan tevreden. Goed gedaan mannen! groetjes fam Geurts
Goedemorgen Trudy, Wauw een review op klantenvertellen en Google, heel erg bedankt! Wat super om te lezen dat je zo uitermate tevreden bent over het gehele traject. Fijn dat we jou hebben kunnen helpen bij jouw eigen zonnepanelen installatie. Mocht je in de toekomst nog ergens hulp bij nodig hebben, dan horen we het graag. We helpen je dan graag verder. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Voorbereiding zeer goed. Installatie verliep vlekkeloos. Zeer tevreden.
Goedendag Aat, Wat super om te lezen dat je zo tevreden bent! Heel hartelijk dank voor deze mooie 10 en jouw positieve woorden. Dat je met de zonnepanelen de komende tijd maar veel mag gaan opwekken. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Komen afspraken niet na!! Bijna alle afspraken zijn niet gegaan zoals vooraf afgesproken. Ze stellen afspraak na afspraak uit of komen gewoon niet opdagen zonder af te bellen! Zoek je een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken na komt? Ga dan vooral niet met zonduurzaam in zee!!!
Gedegen aanpak en goede communicatie. De monteurs hebben keurig werk geleverd.
Dag Marc, Super bedankt voor deze mooie 9! We waarderen je review enorm en zijn blij om te lezen dat je het gehele traject als tevreden hebt ervaren. Mochten we later nog weer wat voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag! Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Vandaag is mijn 2 e review over deze toppers. Offerte aanvraag, installatie traject is binnen 6 weken plaats gevonden! Bedankt voor snelheid en kwaliteit werk van iedereen in deze team. Vandaag werd ik geholpen (een administratieve issue) door Annie Vorkink. Beste Annie en team, super dank voor jullie snelle reactie met een goede oplossing voor mij! Ik wens Zonduurzaam veel succes in de toekomst op de markt van zonenergie! Vriendelijke groet aan toppers! Marina Emmen
Dag Marina, Wat super deze 2e recensie die je hebt geschreven! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen hiervoor. We zijn ook ditmaal blij om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. We hebben jouw mooie woorden doorgestuurd naar Annie. We wensen jou heel veel plezier toe van de zonnepanelen. Mochten we later nog weer wat voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag! Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Het gehele traject is in een prima sfeer verlopen, alles was er op de afgesproken tijd. Zonduurzaam is een aanrader!!! H.Eikelenboom.
Dag Corrie, Wat een mooie aanbeveling, hartelijk dank namens het gehele team. Het doet ons goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze diensten en dat je het gehele traject de sfeer als fijn hebt ervaren. Als er in de toekomst nog iets is waarvoor je onze hulp kunt gebruiken, laat het ons dan weten en we zullen je graag van dienst zijn. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Na het eerste telefonisch contact zijn wij prima begeleid. Tijdens het plaatsen ging men secuur te werk. En ze namen de tijd om alles uit te leggen. TOP!
Beste Ge Mensink, Bedankt voor de mooie foto van het eindresultaat en voor deze mooie 10! We zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat je het hele proces als positief hebt ervaren. Dat de zonnepanelen de komende tijd maar veel zonnestralen mogen vangen ☀ Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Grote dank aan de uitvoerders Henry en Mike! Vandaag werden de panelen door deze 2 deskundige geïnstalleerd. Later in de middag was ook Dennis erbij. Ook dank voor jullie inzet. Ik verzoek aan de teamleider Alex de Vries de extra beloningen of bonus voor deze professionele uitvoerders uit te delen! Henry heeft veel werk in de meterkast en bekabeling allemaal opnieuw gelegd en dat kosten meer tijd dan de panelen zelf installeren. Medio mei heb ik offerte opgevraagd ik werd geholpen door Jonathan ook heel deskundige en professionale adviseur. Mijn complimenten aan jullie bedrijf! De planning is vertragingen opgelopen en panelen werden 2 dagen later geïnstalleerd maar deze is goed opgelost door de planning man! 1 minpunt( het is overal in Nederland trouwens) lange wachttijd op de telefoonlijn. Verder is deze firma een aanrader! Super dank voor alle moeite inzet deskundigheid!
Beste Marina, Heel erg bedankt voor jouw positieve en uitgebreide review. We zijn blij te lezen dat je zo tevreden bent over het gehele traject van offerte tot aan installatie. We hebben jouw mooie woorden doorgestuurd naar Jonathan en de installateurs. Ze waren er erg blij mee. We wensen je veel plezier toe met de zonnepanelen. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Snelle verloop vanaf bestellen tot leveren 6 weken .Werken netjes en alles in overleg .
Dag Erik, Wauw, de panelen liggen er mooi bij zeg! Super bedankt voor jouw eindresultaat foto en de mooie 10. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Op naar nog heel veel meer dagen met een strak blauwe lucht en zonneschijn, net zoals op jouw foto! Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Panelen waren zo gezet door de mannen, zelfs op een snikhete dag. Werd keurig verteld dat de electricien wat later vertraging had, maar ook dat viel echt reuze mee. Vriendelijke mensen, zowel aan de telefoon als hier te werk. kreeg uitleg over dingen die ik niet mocht vergeten (zoals aanmelden op energieleveren) en ik heb ook fijne afspraken kunnen maken mbt betaling van de factuur. En dat voor een prima prijs!
Beste Linn, Super bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven! We waarderen het enorm. We zijn ontzettend blij om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons gehele team. We wensen je heel veel zonnige jaren toe. Mocht er nog wat zijn, dan horen we het graag. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Alles is netjes geinstalleerd. Ze hebben ook de gemaakte rommel opgeruimd en alles gezogen.
Beste Johan, Bedankt voor jouw mooie woorden en voor jouw vertrouwen in Zonduurzaam. Fijn om te lezen dat alles bij jou zo goed is gegaan en dat ook de gemaakte rommel is opgeruimd. Als er in de toekomst nog iets is waarvoor je onze hulp kunt gebruiken, laat het ons dan weten en we zullen je graag van dienst zijn. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
I have an open inquiry with customer service to which i have not received any response and I tried calling all phone numbers of Zonduurzam. However no one picks up the phone.
Hi Norman, As previously explained through telephone and email correspondence, we require the Envoy data to conclude the monitoring process. Due to the absence of an internet connection at your residence, we are presently unable to finalize this task on your behalf. Once you are connected to the internet, please let us know so that we can finalize the monitoring process for you. Kind Regards, Zonduurzaam
De planning ging helaas rommelig en niet geheel volgens plan, maar uiteindelijk is alles netjes geregeld. Zowel door de adviseur als de mensen die ter plaatse kwamen om te installeren. Bij de plaatsing een klein ongelukje maar ik vertrouw erop dat ook dit wordt opgelost. Door iedereen wordt meegedacht. Ik ben heel tevreden.
Dag Astrid, Bedankt voor jouw mooie 10! We waarderen jouw mooie woorden enorm. We zijn blij te lezen dat je over alles zo tevreden bent en dat alles netjes is geregeld. We hebben nog even contact met je voor de laatste afhandeling waar we mee bezig zijn en wensen je verder heel veel zonuren toe de komende jaren. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Het eerste contact was met Jay, hij heeft mij heel duidelijk alles uitgelegd en nam echt de tijd voor me. Daarna heb ik hem nog een paar keer gemaild, met vragen die ik toch nog had en ook daar ben ik weer deskundig te woord gestaan. Planning heeft snel daarna contact opgenomen met me om een datum te plannen en op de daadwerkelijke installatiedatum was het installatieteam netjes op tijd. Ze hebben kort uitgelegd wat ze allemaal gingen doen en hoe lang het zou duren. Één aandachtspuntje, waar ik misschien zelf overheen heb gelezen in alle informatie die ik heb gekregen is dat ze meteen vroegen of ik extra dakpannen had, of dat ik misschien wat dakpannen kon halen. Mijn woning is een jaren 60 woning en de pannen zijn natuurlijk aardig op leeftijd. Ze gaven aan dat er tijdens de installatie toch nog wat pannen sneuvelen (vanwege de leeftijd, zijn ze kwetsbaarder) Gelukkig had ik nog wat pannen in de garage liggen, dus was het uiteindelijk geen probleem. Tijdens het leggen zijn inderdaad een stuk of 5 pannen gesneuveld. Als ik dat van de pannen eerder had geweten had ik eerder gekeken of ik pannen had en of ik meer moest halen. Op de dag zelf was het even schrikken, maar het is uiteindelijk gelukkig goed gekomen. Ik het meer gekregen dan ik had verwacht, er zouden 420WP panelen geplaatst worden, maar dit zijn uiteindelijk 430WP panelen geworden. De reden weet ik even niet, misschien waren de 420WP niet op voorraad o.i.d. En ook voor de Enphase omvormers heb ik een modelletje hoger gekregen (wellicht ook weer een voorraad dingetje) Dus uiteindelijk zal het geheel zich (iets) sneller terugverdienen. De factuur die ik heb gekregen was gewoon het afgesproken bedrag, dus de verbeteringen heeft Zonduurzaam voor zijn rekening genomen. De app heb ik nog niet, maar ik gebruik een P1 meter van Homewizard en ik kan zien dat de panelen netjes stroom leveren. Al met al een fantastische ervaring.... bedankt Zonduurzaam team!
Hallo Ozkan, Super bedankt voor je positieve en uitgebreide review. We waarderen het enorm. Jay en de installateurs waren heel erg blij met jouw mooie woorden. We zijn blij dat je het gehele traject zo tevreden hebt ervaren. We willen je bedanken voor jouw support en vertrouwen in ons bedrijf. Op naar hele zonnige jaren! Zonnige groet, Team Zonduurzaam
doen wat ze beloven binnen 2 mnd geplaatst,nette ned sprekende monteurs
Beste W van Wijk, Bedankt voor jouw vertrouwen in Zonduurzaam en voor deze mooie review. We zijn blij te lezen dat alles naar tevredenheid bij jou is verlopen. Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Zonnige groet, Team Zonduurzaam
Hanzeweg 5
7418 AW Deventer
“Living on sunlight and wind forever for free” Wij geloven dat iedereen altijd gratis kan leven op zon en wind energie. We maken dit mogelijk door je te verbinden met het ritme van de zon en de wind. Door je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal en warmtepomp aan te sluiten op ons Heartbeat AI software platform verbinden we je via ons energietarief “Dynamic Pulse” rechtstreeks met de handelsmarkt voor stroom. Zo kunnen wij jou altijd de goedkoopste en schoonste energie garanderen met onze slimme energie oplossingen