Een geweldige ondersteuning in alle opzichten.

Het contact was zeer persoonlijk met Wilco en zijn team. Als er van onze kant vragen waren konden we ze altijd bereiken en stonden ze klaar voor ons.

Hele fijne, betrokken begeleiding

Wij zijn heel erg tevreden met de persoonlijke, betrokken, warme en doortastende begeleiding door Sylvia. Ze heeft ons goed geadviseerd en hield steeds onze wensen voor ogen.

Persoonlijk, betrokken en warm

Wilco heeft ons na het overlijden van onze dochter op een heel persoonlijke, betrokken en warme manier begeleid. Hij luisterde goed naar ons verhaal en wensen en voelde ons goed aan. In een heel moeilijke en verdrietige periode zorgde hij voor rust. Elke keer als ons iets te binnenschoot, heeft hij onze zorgen weggenomen. Met Wilco weet je dat alles goed wordt geregeld. Ook viel zijn creativiteit op. Zo kwam hij met het idee dat wij onze dochter (die ernstig gehandicapt was) zelf naar het crematorium zouden brengen in onze rolstoelbus. Het heeft ons goed gedaan om deze laatste rit met onze dochter zelf te maken. Een idee waar we zelf niet waren opgekomen. Verder was het contact met de collega’s van Wilco ook erg warm en prettig. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid.

Monuta ontzorgd je door mee te denken

Bibi heeft bij mijn moeder en mijn zus die 3 weken later overleed super geholpen en mee geleefd Wij konden haar altijd bereiken Ze dacht aan dingen waar wij nooit aan gedacht zouden hebben Nogmaals bedankt

We zijn super gedteu6

Geweldig ged

Ik ben zeer tevrede alles was tot in de puntjes verzorgd

Fijne samenwerking !

Fijn en respectvol contact.

Vanaf het eerste telefoongesprek tot alle verdere contacten verliep alles uiterst correct en respectvol. We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid van mijn vader.

Prima ervaring met Monuta

Goede dienstverlening en goed contact. Goede uitvaart verzorging.

prima ontzorgt , goed voor elkaar

prima ontzorgt , goed voor elkaar

Wilco ontzorgd

Wilco geeft een vertrouwd gevoel. Staat echt naast je. Met Wilco naast je weet je dat alles goed komt.

Prima en goede service en erg vriendelijk

uitvaart was prima geregeld door wilco en hij was erg vriendelijk en alles wat wij wilden was ook echt mogelijk.

super

ondanks onze groote verdriet zijn we heel goed geholpen wat voor mij het bijzondere was het laatste stuk na de crematie heeft de uitvaartverzorgster mijn vader het laatste stuk begeleid om nog iets personelijks van ons toe te voegen heeft ze 7 witte rozen en 5 rode rozen als een boeketje op de kist gelegd en dat is met hem mee gegaan dat vond ik zo mooi toen ze me vertelde dat ze dat had gedaan voor ons kon haar wel dikke kus geven omdat het heel veel voor mij betekende

Ik ben tevreden over jullie

Volledige ontzorging

Empathisch, betrouwbaar en deskundig

Zeer betrokken!

Positieve ervaring.

Uiterst tevreden

Een perfecte, persoonlijke begeleiding.

De dame heeft alles tot in de puntjes perfect geregeld

Deze dame heeft mij echt perfect begeleid, ik raad het een ieder aan. Van begin tot het eind perfect. Ook contact na de begrafenis.

Heel er warm en respectvol

Gewoon heel erg fijn. Alles werd tot in de puntjes verzorgd

In een chaotische tijd brengt hij rust.

Wilco heeft mij met alles goed geholpen. Hij bracht rust in voor mij een chaotische tijd. Hij heeft een hoop geregeld. Als hij wat moet regelen doet hij het ook goed. Hij was een luisterend oor en heeft heel veel begrip. Ik zou hem zeer zeker aanraden. Ik hoop dat ik niet snel weer gebruik van ze hoef te maken, als dat wel zo is zou ik hem zo weer benaderen. Ik en mijn familie zijn hen dankbaar voor alles wat ze hebben gedaan voor ons.

We hebben een fijne ervaring gehad tijdens en het overleden van onze vader

Doordat onze vader in het hospice kwam was ik op zoek naar informatie wat we zouden moeten regelen wanneer onze vader zou overlijden. Door een naamsverwarring kwamen we terecht bij Wilco.. Tijdens een telefonisch gesprek kreeg ik goede informatie en een goed gevoel. Dat maakte dan ook dat toen onze vader overleed Wilco persoonlijk te bellen. Gelijk werd er meegedacht.Gezien onze moeder doof is werden we in het uitvaartcentrum uitgenodigd zodat de Corona regels gehandhaafd konden worden en een duidelijke gesprek met uitleg volgde . Er werd meegedacht met onze wensen en gelijk actie op ondernomen. Er was dagelijks contact wat wij als prettig ervaren hebben . Tijdens de uitvaart hadden wij ook het gevoel dat we nergens aan hoefde te denken . Wat veel rust geeft . Dus een zeer fijne samenwerking gehad met Wilco Leukenhaus Al blijft het afscheid zwaar heeft dit wel meegeholpen bij de verwerking .

Warm ontvangst en zeer fijn geholpen

Had niet beter gekund

Betrokken begeleiding

Tijdens het hele proces goed contact en altijd bereikbaar. Duidelijk tijdschema en goede informatie wat, wanneer moet gebeuren.

Mr HF de Boerlaan 63 63 a

7417 DD Deventer

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.