Nette uitleg aan de telefoon over de mogelijkheden en onmogelijkheden. De dame nam alle tijd om me vrijblijvend te informeren. Op het afgesproken moment nog een reminder per mail ontvangen met een mooie korting op de inschrijving. Gekozen voor een basispakket met 2 jaar uitkering, nette premie, geen poespas en fijn dat er ook een pensioen spaarmogelijkheid is. Alle vertrouwen in dat dit goed zit, en... hopelijk komt er nooit een reden om aanspraak te maken op een uitkering :-)
Nog niet echt ervaring met zelfstandigen bouw, Maar het aanmelden ging erg makkelijk en alles was duidelijk.
Ben al bijna 30 jaar lid dus zeer tevreden
Hoop op goede samenwerking Nieuwe start ,nieuwe kans
top
Afgelopen weken contact op genomen met zelfstandig bouw. Zij kunnen mij telkens niet helpen om te kijken hoe veel ik maandelijks over hou. Overzicht kan ik niet bekijken en telkens was er niemand die mij daar mee kon helpen. Ik heb na 6 jaren nu opgezegd.
Ik had een niet zo positieve review geplaatst. Maar na een geduldige uitleg waarin alles duidelijk werd uitgelegd moet ik mijn mening bijstellen over deze club. Ik zit in de 5 jaars uitkering variant en het blijkt dat het ziekteverzuim percentage hierin een behoorlijk stuk hoger ligt dus ik heb het besluit genomen om in de 2 jaars uitkering verder te gaan. Verder mijn complimenten dat ze echt de moeite nemen om je zorgen weg te nemen.
Originele beoordeling
De eerste jaren kwam er nog een beetje geld in mijn spaarpot. Het laatste jaar gaat bijna 85 % van de premie op naar ziektegevallen. Lijkt me erg sterk eerlijk gezegd. Bij aanmelding werd me verteld dat dat ongeveer 20 % zou zijn, Ben de laatste tijd niet zo positief over deze partij meer.
Klantvriendelijke website. Duidelijke omschrijving van het aanbod.
Vriendelijk en reageert snel en komt afspraken na
Via een tip Rechtsbijstandverzekering afgesloten
Na eeen Whats Appie sturen is het geregeld..fijn gevoel.
Ik weet nog niets dus een beoordeling is nog lastig te geven.
Snel geregeld
Vooral dat er gelijk gebeld werd dus de communicatie is tot nu toe TOP. Alleen Brand New Day moet nog bellen.
Al zo veel jaren lid en zeer tevreden over het laatste nieuws dat jullie brengen voor ondernemend Nederland
Deskundig en zeer klantvriendelijk
Goede uitleg en makkelijk geregeld.
Duidelijk verwoord, en een snelle reactie.
In tegenstelling tot andere aanbieders van een AOV verzekering is het bij zelfstandigen in de bouw snel geregeld zonder rompslomp. Kunnen vele partijen nog veel van leren
Prettig contact medewerkers goede uitleg tijdens de online info avond
Heb nog geen ervaring
verder nog geen ervaring
ben net klant
s-Gravelandseweg 51
1217 EH Hilversum
Zelfstandigen Bouw is al ruim 20 jaar dé organisatie van en voor zelfstandig ondernemers in de bouw. Als zelfstandig ondernemer komt er van alles op je af. Wij ondersteunen je en helpen je verder. Met diensten en activiteiten die jouw positie en ondernemerschap versterken. Onvermoeibaar en altijd in jouw belang. Zodat jij je met je vak kunt bezig houden. Onze diensten: • Rechtsbijstand • Inkomen bij arbeidsongeschiktheid • Pensioen • Verzekeringen • Belangenbehartiging