perfect, zeker aan te bevelen

Schitterende deur met een stuk vaste wand ernaast. Een sieraad voor ons huis. Keurig gemonteerd, ook rekening gehouden met de vloerverwarming. Prima communicatie.

goede service, goed behandeld

vanaf het telefoongesprek t/m de montage is is heel fijn geweest.

Op nette manier geplaatst

perfect, zeker aan te bevelen

Taatsdeur met zijlicht geplaatst. Daarnaast eigen ontwerp tafelonderstel laten uitvoeren. Prachtig geworden, tot in detail! Nette prijs. Afspraken precies nagekomen. Vlotte communicatie. Enige minpunt is het kitwerk van de deur, net in het zicht niet vlekkeloos strak (we zagen het pas toen ze vertrokken waren) en dat is beetje jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Prachtig product. Meerwaarde voor het interieur. En prima bedrijf!

slechter dan verwacht

vanmorgen gewacht op monteren deur, er kwam niemand, daarna gebeld, bleek e-mail naar verkeerd adres te zijn gestuurd, niet naar het opgegeven adres

• Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis & vakmanschap N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Communicatie is perfect. Maar wat tegen echt opvallend is de netheid van de monteurs. Je kan niet eens zien dat ze geweest zijn! We hebben de afgelopen tijd heel wat "vaklieden" over de vloer gehad, wat een puinhoop maken sommige ervan zeg! Niks opruimen en afval ergen buiten achter laten. Blijkbaar heel normaal tegenwoordig! Dus zoek je vakkundigheid, raad ik dit bedrijf aan. Een voorbeeld voor vele monteurs! Direct genieten van je aankoop, zonder dat je alles moet stofzuigen en opruimen. Top! Kwaliteit heeft een naam: Thuis in staal.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over het resultaat! Prijs/kwaliteit 100% in orde :-)

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben sinds kort 3 stalen deuren en zijn super tevreden. Goede voorlichting, super fijne en nette monteurs. Netjes geholpen. Alle lof... top! We genieten iedere dag weer van onze prachtige deuren die ons huis echt af maken!

perfect, zeker aan te bevelen

Van het eerste gesprek tot aan de installatie van de stalen deur, top service en kwaliteit. We zijn erg blij met het eind resultaat.

goede service, goed behandeld

Reageren snel op vragen. Hebben verstand van zaken. Onze deur is iets schuin gemaakt omdat de muur schuin bleek te zijn. Anders hadden we bovenaan een grote kier terwijl de deur onderaan netjes aan zou sluiten. Ook het plaatsen ging vlotjes. De mannen wisten wat ze deden! Erg blij mee.

goede service, goed behandeld

goede service en alles keurig op afgesproken tijden geleverd. Wat afwijking in de deur geconstateerd maar hebben hier meteen met thuis in staal tot een mooie oplossing kunnen komen. al met al een hele fijne ervaring en erg mooie deuren!

perfect, zeker aan te bevelen

Zo fijn, de bestelling van de deur en de montage bij één leverancier. De communicatie was erg prettig en alle afspraken werden keurig nagekomen. En dat voor een scherpe prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Alles klopte goede communicatie goede prijs netjes afwerkt als een van de weinige bedrijven waar alles foutloos is gemaakt in onze nieuwbouw Dank u wel

perfect, zeker aan te bevelen

Precies zoals het hoort! Goed ingemetendus prachtig passend, keurige montage door nette mannen en prima prijs. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

goede service, goed behandeld

Vriendelijke service, strak geplaatst. Ik ben tevreden. Net geplaatst dus kwaliteit zal blijken na langer gebruik.

perfect, zeker aan te bevelen

van kwaliteit kan ik nog niet spreken omdat de deur nog niet is geleverd en gemonteerd dus beoordeling is op voortraject.

• Kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer goed geadviseerd door Thuis in Staal in de showroom. Ook tijdens de verbouwing hebben wij nog advies ter plaatse gekregen en ook het opmeten gebeurt heel precies waardoor het allemaal gelijk past. Communicatie met het personeel was ook duidelijk. Ik zal Thuis is Staal zeker aanbevelen. (inmiddels hebben de eerste vrienden ook al bij jullie besteld)

perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaringen met Thuis in Staal. Alles optijd en netjes gemonteerd.

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn erg blij met onze stalen deuren met sound control glas. Nu kan ik eenvoudig thuis muziekles geven zonder geluidsoverlast voor de rest van het huis. Thuis in Staal heeft zeer vakkundig werk afgeleverd. Zelfs een minuscuul gaatje in de kitrand van het glas wordt nog even bijgewerkt tijdens de montage. Grote klasse!

goede service, goed behandeld

Prima voorlichting op het bedrijf. Antwoorden worden gegeven op alle vragen. Uitgebreide documentatie. Alle afspraken worden correct uitgevoerd. Komt heel solide en betrouwbaar over!

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, mooi product, prettige en efficiënte communicatie. Ook fijn dat zowel het product als het plaatsen door één bedrijf gedaan worden.

Mercuriusweg 8

3771 NC Barneveld