Het was geweldig!

Dit was een van de meest fantastische dingen die ik heb meegemaakt. Bij het inchecken bij de balie zei de dame dat 9000ft wel heel kort was om een vrije val te maken dus ze adviseerde ons om hem te verhogen naar 13000ft en we zijn blij dat we dat hebben gedaan! Alle mensen die er werken zijn supervriendelijk, behulpzaam en kundig! En wat maken ze fantastische beelden van de gehele vlucht! Als je dit een keer wilt doen (wat ik zeker aanraadt) boek er absoluut een extra springer bij met camera! Je zult er geen spijt van krijgen.

Adrenaline!

Wow! Dit was een ongekende ervaring! Ik heb vanaf 13000ft gesprongen. Ca 1 minuut vrije val en daarna rustig naar beneden. Het was echt een ongelooflijk leuke ervaring. De reden om dit op texel te doen ligt voor de hand: een fantastisch uitzicht over de eilanden, de Waddenzee en de afsluitdijk. De begeleiding was professioneel, vriendelijk en gemoedelijk. Echt een aanrader!!

Fenomenaal!!

Dit was fantastisch. We wilden eerst de 9000 ft sprong doen, toen werden we daar geadviseerd om de 13000 ft sprong te doen en daar had hij gelijk in! Het is een onwijze toffe ervaring en van die hoogte krijg je alles net iets meer mee!

Van mijn bucketlist afgevinkt; GEWELDIG!

GEWELDIGE ervaring!

Fantastisch

Vakkundige mensen op de grond, rustig en duidelijk. De duo springer een leuk en secure gast die zorgde dat we veilig het vliegtuig uit sprongen. De dan de vlucht, 30sec als een baksteen naar beneden, een geweldige ervaring. Dan gaat de parachute open en dan ontstaat er rust en het genieten. Na een paar mooie cirkels boven de landingsplaats zijn we zacht en netjes geland. Het landen in mijn hoofd duurde nog wel even iets langer, wat een adrialine kick! Gelukkig heb ik de foto's (video's) nog!

Onvergetelijke ervaring

Het was geweldig! Vanaf moment dat je binnenkomt netjes geholpen wachten in een strandstoeltje in de zon tot je word omgeroepen. Instructeurs zijn netjes en vriendelijk en word goed begeleid. En wat een mooie ervaring om minimaal 1x in je leven mee te maken. Zelf de parachute mogen besturen en een leuke video van dese ervaring ontvangen.

Een super beleving

Met Moederdag een tandem sprong gemaakt op Texel complimenten aan het team het maakte dit tot een super gave beleving.

Wow, wat een geweldige ervaring

Samen met onze twee kinderen een tandemsprong gemaakt en genoten van het begin tot het eind en dat geluksgevoel blijft heel lang hangen! Wat een geweldige ervaring, de foto- en videobeelden blijven we maar bekijken; we werden goed geïnformeerd en op ons gemak gesteld door de medewerkers wat zeker heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke sprong, bedankt !

Het was een fantastieche ervaring

Toen ik aankwam op jullie terrein wist ik zeker: dit ga ik nooit doen! na een half uurtje kijken besloot ik ervoor te gaan en het was in een woord geweldig om te doen

Fantastisch

Fantastische ervaring, moet je meegemaakt hebben .

Helemaal top!!

Ik heb elke seconde genoten!! Voelde mij veilig en goed begeleid, waardoor ik maximaal kon genieten van de ervaring van de vrije val, de stilte en uitzicht na het opengaan van de parachute tot de landing! Wat een vrij gevoel!! De instructeur was een toppertje!

Mega ervaring!!

Prachtig om eens mee te maken, hadden dit al een tijdje op onze bucketlist staan. Vlak voordat ik ga emigreren naar het buitenland toch deze droom nog waar kunnen maken met dank aan Paracentrum Texel. Bedankt voor de ontspannen sfeer en leuke middag!

Gaaf, kicken, pure adrenaline

De instructeur stelde mij meteen op mijn gemak. Een erg enthousiast team dat duidelijk passie heeft voor de sport!

Geweldig!

Prachtige en gave skydive en parachutesprong gemaakt!

Geweldig!

Echt een enorm goede ervaring gehad bij Paracentrum Texel. Goede communicatie , snel geholpen en hele enthousiaste begeleiding. Ik kom zeker nog een keer terug!

Prachtige ervaring

Echt een prachtige ervaring gehad bij paracentrum Texel! Aardige begeleiding en goede communicatie. Ik kom zeker terug!

Mijn ervaring is niets meer dan geweldig Vriendelijke mensen, goede voorlichting duidelijke instructie. Ook de man waar ik de duosprong mee maakte was secuur en erg. vriendelijk.

Gewoon geweldig

Het leek me best spannend om te gaan skydiven maar ik ben erg blij dat ik het gedaan heb! Ik voelde me erg op mijn gemak bij mijn tandemmmaster. Ik heb de extreme skydive gedaan voor de prijs van een standaard met een 75 euro kortingscode. Ik zou deze ervaring echt aan iedereen aanbevelen!

Helemaal te gek.

Het was een geweldige ervaring om als oma uit het vliegtuig te springen. Dit was een item van mijn bucket list. Ik zou het zo weer overdoen. Een hele fijne ervaring om dit op texel te doen. Al de crew waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Een hele goede aanrader. En extra dank voor mijn instructeur en vrolijke fotograaf en filmer die met me mee vloog.

om niet meer te vergeten

Dit was mijn eerste tandem parachutesprong ik heb niet geweten dat dit zo geweldige ervaring is. Diegene die dit willen doen niet aarzelen.

Wanneer mogen we weer?

Wat een super toffe ervaring. Elke seconde genoten. Tijdens de instructie heerste er een ontspannen sfeer, daarna mochten naar het vliegtuig waar we kennis konden maken met onze instructeur. Vervolgens gingen we het vliegtuig in en ook daar heerste een gezellige en ontspannen sfeer. Ik mocht het eerste uit vliegtuig uit en dat was genieten. We hadden mooi weer en een prachtig uitzicht. Na de vrije val mocht ik zelf sturen tot we gingen landen. Super geregeld allemaal. Alleen het inwisselen van de bongo bon was wat omslachtig, omdat je meerdere nummers bij je moest hebben.

Heftig! Super vet!

Niet wetend wat je moet verwachten ter aarde storten. Het heeft een bizarre indruk gemaakt en het was een prachtig uitzicht.

Wanneer mag ik weer?

Wat een geweldige ervaring! Natuurlijk spannend van te voren, maar echt een aanrader om te doen. Bij Paracentrum Texel wordt je ook goed geholpen en is het personeel uitermate vriendelijk. Van te voren gebeld om iets te bespreken en er werd meegedacht om ervoor te zorgen dat ik zonder problemen de sprong kon doen. Op de dag zelf wordt alles duidelijk met je besproken en het enthousiasme steekt aan, waardoor er een fijne sfeer is. Al met al; niet twijfelen, gewoon doen!

Geweldig!

Sprong vanaf 13000ft gemaakt. Relaxte en duidelijke uitleg gekregen van de instructeur die meespringt, waardoor het voor mij een hele relaxte ervaring was waar ik volop van heb genoten. Ik kan het iedereen aanraden!

Dit is zo geweldig!! Verveelt nooit

Fijne sfeer, goede voorbereiding en tijdens de vlucht lesje parachute springen gehad! Voor mij de derde keer ga zeker nog een jeer!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.