ondanks de zaak te hebben verloren, wel het gevoel van 100% bijstand

Michiel Kuyp heeft mij in het hele proces prima bij gestaan. Heldere communicatie en dossieropbouw, dat je zelf online in kunt zien. Jammer dat de rechter de argumenten van Michiel totaal niet mee woog om tot een beter oordeel te komen. Mocht ik ooit weer een advocaat nodig hebben bel ik 100 % zeker dit kantoor weer.

TOP

Ik ben uitstekend geholpen !

Heel goed

Ze hebben me heel goed geholpen als ik in de toekomst weer 1 nodig heb kom ik zeker bij jullie

Zeer goed en prettig

Zeer goed en prettig

Geen betere advocaat dan De heer Baar

De heer Baar is het licht in het donker, een engel die je zorgen van je weg neemt. Ook als persoon is hij zeer vriendelijk en neemt de tijd om alles uit te leggen. De heer Baar zou ik zeker kunnen adviseren als advocaat.

• Geholpen door: Jaap Baar

Deskundig. Een expert op zijn rechtsgebied!

mr. Baar heeft ons bijgestaan bij de BIBOB-toets. Voor deze toets hadden wij geen advocaat nodig, maar wij wilde ons toch laten bijstaan door een expert, zodat de procedure niet onnodig vertraagd zou worden. Via Google kwamen wij op de website van Kuyp Baar Advocaten. Op de website staat precies beschreven wat de advocaat voor de cliënt kan betekenen. Dat waren onze verwachtingen en er is ook voldaan aan deze verwachtingen.

Company details

16 Brink a