...

.....

• Geholpen door: Mandy van Brunschot – van der Sanden

Een hele goede ervaring, professionele dienstverlening

Hele fijne advocaat mevr. Kim van Zanten. Deskundig advies, betrokkenheid, professioneel, prettig in omgang, informeel, communicatie is snel, helder en duidelijk, altijd bereikbaar en staat altijd voor je klaar, vriendelijk, bevlogen en betrokken met veel kennis en kunde.

Geweldig advocaten kantoor

Een advocaten kantoor met veel expertise en klant vriendelijkheid. Denkt mee met de klant en is daardoor voor iedereen toegankelijk. Klachten worden adequaat behandeld. Wij zijn een erg tevreden klant.

Perfect geholpen

Ik ben erg goed geholpen bij Trust Advocaten. Ook onder tijdsdruk werkte Kim van Zanten - van Breugel heel nauwkeurig en heeft ze extra tijd gestoken in de zaak om mij te helpen. Van te voren heeft ze een inschatting gemaakt van de kosten en daar heeft ze zich ook netjes aan gehouden. Contact met Kim was erg snel en alles werd goed uitgelegd.

Zeer tevreden!

Ik ben super goed geholpen. Zelfs tot laat in de avond stond Kim mij nog te woord. En altijd snel met reageren.

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Vakkundig en bevlogen, fantastisch geholpen

Toen ik op mijn werk een vaststellingsovereenkomst kreeg hebben we Mevrouw van Zanten gevraagd om deze te beoordelen om er zeker van te zijn dat alles correct was. Ze gaf aan niet veel tijd te hebben, maar voor de beoordeling was wel tijd genoeg. Ze heeft het nauwkeurig en uitgebreid doorgenomen en toen bleek dat er toch meer tijd nodig was heeft ze de tijd gemaakt om alles tot een goed einde te brengen. We voelden ons super ondersteund en begeleid tijdens het proces.

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Hulp gezocht bij een VSO. goed geadviseerd en duidelijke informatie ontvagen.

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Super service, altijd bereikbaar en top uitonderhandeld

Heel prettig

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Meedenken en snel schakelen dat is de kracht van Trust advocaten

Het is altijd fijn om snel te kunnen schakelen met een partij die met je meedenkt en goede adviezen geeft die je direct kunt toepassen.

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Professioneel en een prettige samenwerking

Kim van Zanten is een fijne gesprekspartner. Ze communiceert direct en is realistisch. Kim is zeer deskundig en heeft een werkwijze waarin men direct ter zake komt. Met haar ruime ervaring in het vakgebied, gaat ze voor het beste resultaat. Kim van Zanten zou ik daarom zeer aanbevelen. Bij deze nogmaals bedankt voor alle hulp en de goede afloop van de zaak met een perfecte afronding.

prima resultaat behaald

Makkelijk mee te werken en een parktische aanpak

• Advies N.v.t.
  • Geholpen door: Mandy van Brunschot – van der Sanden

Ongelooflijk goed geholpen door Kim!

Mijn vrouw en ik hebben op twee verschillende momenten gebruik gemaakt van de diensten van Kim, tot volle tevredenheid. Kim heeft alles goed besproken, en uiteindelijk hebben we meer uit de zaak gehaald dan we initieel dachten. Aanrader dus!

efficiënt en effectief

Ik was aangenaam verast met welke empathie Trust Advocaten te werk gaat. Je kunt je verhaal kwijt, wordt op je gemak gesteld en er wordt een duidelijk traject met je afgesproken, niet alleen afgesproken maar ook afspraken dienaangaande worden stipt nagekomen. Ik ben, vanwege mijn eigen juridische scholing, natuurlijk een kritische klant, dat werd echter telkenmale gerespecteerd. En als dan het resultaat puik te noemen is, dan spreek hier een bijzonder tevreden relatie van Trust Advocaten

Direct en Concreet

Dit kantoor heeft een werkwijze waarin men direct ter zake komt en gaat voor het resultaat. Het doel van mij als client was duidelijk waarmee direct geacteerd werd op ontwikkelingen. Geen overbodige communicatie. En een perfecte afronding..

Dienstverlenend, snel en succesvol

Kim is een fijne gesprekspartner. Ze communiceert met empathie en is tegelijkertijd direct en realistisch. Kim werkte voor mij betrouwbaar en snel; ze doet wat ze zegt.

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Fijne ervaring (zie hieronder)

Deskundig, Slagvaardig, Hulpvaardig en een goede balans tussen Formele aanpak en Menselijk vlak. Ook goede nazorg ivm info wat betreft het verdere verloop na de zaak.

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Ontzettend snel en goed geholpen.

Door een conflict op mijn werk terecht gekomen bij Kim van Zanten (Trust advocaten). Kim heeft mij uitstekend bijgestaan en geadviseerd. Wat voor mij zeer aangenaam was, is dat alles zeer laagdrempelig voelde en me bij het eerste telefoongesprek met Kim al vertrouwd voelde. Samenvattend zou ik in mijn geval, Kim van Zanten (Trust advocaten) zeer aanbevelen. Tijd nog moeite werden gespaard, zelfs tijdens de vakantie van Kim heeft ze voor mij nog een aantal zaken geregeld. Bij deze nogmaals bedankt voor alle hulp en de goede afloop van de zaak.

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Betrouwbaar, kennis van zaken, professioneel, prettig.

Hele fijne en open communicatie. Goed en snel bereikbaar en oprechte betrokkenheid. Daarnaast duidelijk kennis van zaken en ruime ervaring in het vakgebied. Het advies en de samenwerking heeft mijn verwachtingen overtroffen. Bedankt!

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Ontzettend dankbaar dat deze mensen goed zijn in wat ze moeten doen

Wanneer je in een nare situatie terechtkomt, gaan een heleboel emoties met je vrije loop nemen. Dit is een logisch gevolg maar daardoor zie je zaken niet in het juiste perspectief. Voor mij was Judith er om met me mee te denken, de feiten te beschrijven en de schuldeisers achter de vodden aan te zitten. En ja, het is niet altijd eerlijk in het leven maar doordat Judith zakelijk was en realistisch, kon ik beslissingen maken. Ik ben ontzettend dankbaar hiervoor omdat ik nu weer de regie in handen heb van mijn eigen leven. Ik heb mijn emoties en gevoel hierbij een plek kunnen geven en Judith heeft de zakelijke kant geregeld Als ik Trustadvocaten eerder wist te vinden, had ik dat zeker gedaan maar het is nooit te laat!

• Geholpen door: Judith Kuijlaars

Zeer kordaat, zeer deskundig, bijzonder prettig.

Niets toe te voegen aan bovenstaande antwoord.

• Geholpen door: Mandy van Brunschot – van der Sanden

Aanrader voor een ieder die een arbeidsconflict heeft !

Mr. Van Zanten (Kim) is een zeer deskundige dame op het gebied van arbeidsrecht. Heeft mij persoonlijk goed, netjes, direct, kundig en snel te woord gestaan tijdens mijn arbeidsconflict met mijn werkgever. Het mooie van alles ze gaf vooraf al aan; als de zaak haalbaar was of niet. Uiteindelijk het arbeidsconflict winnend afsluiten is het mooie.

• Geholpen door: Kim van Zanten – van Breugel

Daar waar mijn vorige advocatenkantoor het in 2,5 jaar tijd niet voor elkaar kreeg een schulhulpregeling tot stand te brengen met mijn schuldeisers, daar heeft Trust advocaten dat in ruim 4 maanden wel voor mij kunnen regelen en ook nog eens tegen veel betere voorwaarden. Klasse! En dat komt vooral door een combinatie van deskundigheid, ervaring, vastberadenheid, doortastendheid en doeltreffendheid! In mijn geval gaat mijn dank in het bijzonder uit naar Judith Kuijlaars en Ilse Willems.

• Geholpen door: Judith Kuijlaars

Jonge maar kundige en ervaren advocaat!

Op de eerste dag, toen ik zag dat mijn advocaat een heel jonge vrouw was, had ik niet veel hoop dat ze mijn probleem zou oplossen en me uit de handen van de Bewindvoerder zou krijgen. Ik ben erg blij dat mijn probleem is opgelost door een goede advocaat. Ik hoop dat mevrouw Judith Kuijlaars, mijn advocaat, in de toekomst zal blijven.

• Geholpen door: Judith Kuijlaars

Zeer goed geholpen en alles in goed overleg.

Trust advocaten en met name Kim van Zanten. Zij heeft mij, met haar kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht, ontzettend goed geholpen.

goed geholpen

betrokken en goede voorlichting en advies gehad met positief resultaat

Stapelovenweg 2

5708JW Helmond