Wat hebben wij jouw betrokkenheid gewaardeerd.

Professioneel en een fantastische persoonlijke benadering: kortom een echte vakvrouw.

• Organisatie van de uitvaart

De crematie is precies zo verlopen zoals mijn schoonmoeder het wilde, alles klopte op deze herfsdag.

Een paar dagen voor het overlijden van mijn schoonmoeder maakte ik kennis met Anja. Ik vroeg haar wat praktische dingen tav de crematie in deze coronatijd. Ze was heel hartelijk en nam uitgebreid de tijd om mijn verhaal te horen. Ook nam ze de tijd om enkele crematoria te bellen voor informatie. Twee dagen later belde ik haar in de avond op dat mijn schoonmoeder al was overleden. Ze kwam die avond snel naar ons toe en nam alle tijd. Haar rust en betrokkenheid viel mij direct op. De dagen na het overlijden was Anja er iedere dag even en had oog voor alle betrokkenen van het gezin. De crematie was in zeer besloten kring. We hebben op een respectvolle manier afscheid genomen van een bijzonder mens. Het verliep allemaal heel goed en Anja was er,op de achtergrond maar toch betrokken en aanwezig als het moest. We kunnen terugkijken op een mooie dag. Anja, dank je wel voor het ondersteunen en regelen van de crematie. Ik vond je erg betrokken en op een liefdevolle manier omgaan met ons. Het sluiten van de kist, het lezen van het gedicht, oog voor detail maakte het voor mij ondanks het verdriet een bijzondere ervaring.

• Organisatie van de uitvaart

Prettige samenwerking en betrokken uitvaartverzorging

Prettige samenwerking en betrokken uitvaartverzorging met aandacht voor de wensen.

• Organisatie van de uitvaart

De verzorging van de uitvaart is uitstekend geregeld.

Respectvol, liefdevol, netjes georganiseerd.

• Organisatie van de uitvaart

Anja heeft ons op een heel fijne wijze bijgestaan tijdens dit zware traject.

Plotseling overlijdt één van je ouders en wordt je van het ene op het andere moment geconfronteerd met zaken waar je totaal onbekend mee bent. Anja heeft ons vanaf dat punt fantastisch begeleidt en voor overzicht en rust gezorgd. Zonder daarbij de emotionele kant uit het oog te verliezen. Dankzij haar hulp en expertise kunnen we terugkijken op een prachtig en waardevol afscheid. Wat enorm fijn dat we je hebben leren kennen. Maar dat wist je al ;-)

• Organisatie van de uitvaart

Heel erg betrokken en meedenkend

Anja haalt je veel uit handen en regelt werkelijk alles! Ze komt een paar keer bij je thuis om alles door te nemen wat de wensen zijn en denkt met je mee. Zelfs last minute kan er nog iets veranderd worden en past zij dit in. Tijdens de uitvaart liet ze door de achterkleinkinderen een doosje openmaken waarin vlinders zaten. Zo speciaal maakten ze het! We kunnen als familie terug kijken op een “mooie” speciale uitvaart. Ik heb veel waardering voor haar als persoon en haar werk!

• Organisatie van de uitvaart

Geweldig deskundige uitvaartbegeleidster met een groot hart!

Anja heeft ons tijdens het regelen van de uitvaart van mijn vader enorm meelevend begeleid, ze wilde ons en papa leren kennen, en speelde daar enorm goed op in. Ook ons kleine zoontje van 3 maanden betrok ze er bij, en heeft mij ervan overtuigd hem mee te nemen. Geen wens was haar te gek, en ze maakte het zelfs nog persoonlijker voor ons! Haar ervaring, persoonlijkheid en ideeën zijn voor ons een grote aanrader!! Lieve Anja, wij willen je vanuit het diepst van ons hart bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt en voor het afscheid van papa. Zonder jou was het niet zo mooi en respectvol geweest! Dikke knuffel, Ria, Angela en Kees. En een grote lach en kus van Nelis! En een pootje van Pucky natuurlijk!!!! ❤️❤️❤️

• Organisatie van de uitvaart

Anja heeft ons op een integere en invoelende wijze begeleid bij het afscheid van onze moeder en oma

In een drukke en ook emotionele periode van een week staat veel te gebeuren. Het afscheid kun je maar één keer regelen, het moet gelijk goed zijn. Met Anja als uitvaartleider en begeleider bij het proces lukte dat prima. Ze nam heel veel regeldingen uit handen, wij als familie konden ons echt richten op het afscheid nemen. We kijken terug op een intensieve en mooie week. Met dank aan Anja van Heeswijk

• Organisatie van de uitvaart

Anja is doortastend, liefdevol, empatisch en professioneel.

Anja heeft de uitvaart van onze stil geboren dochter begeleid. Zij zocht alles voor ons uit op basis van onze wensen. Ze dacht mee en vulde zo aan. Ze was nauw betrokken, liefdevol, doortastend en professioneel. Alles was uitstekend verzorgd, uitgedacht en begeleid. We kijken terug op een hele fijne begeleiding tijdens de zwaarste tijd in ons leven. Ook de nazorg was uitstekend en werd voldoende aandacht aanbesteed. Een mooier afscheid hadden wij niet kunnen wensen.

top

Bijzonder fijne samenwerking en begeleiding van dit droevige gebeuren

• Organisatie van de uitvaart

Zeer professionele hulp rondom alle praktische zaken rond het overlijden

Wij hebben de hulp en begeleiding na het overlijden van mijn vader van Anja van Heeswijk Uitvaartzorg als bijzonder prettig en professioneel ervaren. Anja neemt alles uit handen, denkt overal aan op een heel fijne, rustige en invoelende manier. Zaken rondom afwikkeling met verzekeringen, polissen etc. regelt ze allemaal. Ze draagt alle mogelijkheden aan, denkt mee en komt exact na wat ze beloofd heeft. Ook is ze heel transparant met de kosten zodat je vrijwel exact weet waar je aantoe bent en er geen vervelende verrassingen achteraf komen. Verder biedt Anja onverwachte mooie extra dingen aan, die veel betekenen in de emotionele periode rondom een overlijden. Zoals prachtige bloemen in de Familiekamer waar mijn vader opgebaard was, een prachtig gedicht tijdens het sluiten van de kist, etc. Ook leidde ze de uitvaart zelf heel netjes en professioneel. Met Anja ben je ervan verzekerd dat alles goed loopt, zij zorgt voor een mooi sfeer maar is nooit teveel en zorgt ervoor dat ze zelf op de achtergrond blijft.

Zeer goed.

Het was mijn eerste ervaring met een uitvaartonderneming en hopelijk blijft het voorlopig daarbij. Vergelijken is dus niet aan de orde.

• Begeleiding (vanaf het overlijden en verzorging t/m de uitvaart)

Mijn dochter stelde voor om Anja te vragen de uitvaart van mijn man, haar stiefvader, te begeleiden gezien de goede ervaringen die zij had met de begeleiding door Anja van de uitvaart van haar vader, mijn ex-man. Vanaf het eerste moment voelde het goed. De begeleiding die Anja gaf was zeer zorgvuldig en respectvol met de juiste balans tussen afstand en nabijheid. Haar hulp maakt de verwerking van het verlies en het verdriet lichter. Ik ben haar heel dankbaar.

• Begeleiding (vanaf het overlijden en verzorging t/m de uitvaart)

Als alles op verdovend ‘zwart’ staat, is Anja van Heeswijk een lichtend baken...

Juist omdat zij alle taken- van (voorbereiding op) sterven tot de laatste schep aarde op de kist - zelf uitvoert cq inschakelt wat daarbij nodig is, geeft dat een 1-op-1 gevoel. Ook in familiesituaties, die niet altijd zijn zoals gehoopt, is haar rol rustig maar standvastig. Flexibiliteit is er volop: bijvoorbeeld in het razendsnel omzetten van een geplande locatie om te gedenken, die te klein blijkt voor het aantal genodigden, naar een ruimere en beter passende locatie. Of in een schakelmoment als de, uit huis te dragen, kist niet de draai door de deur kan maken. Dan maar door het raam, zo besluit Anja, waarop de kist plechtig door het hoog geopende raam naar buiten wordt geschoven. Als een rouwauto niet nodig blijkt vanwege de geringe afstand tussen sterfhuis en gedenklocatie, regelt ze een boerenkar waarop de kist in optocht over de dijk wordt gereden. Ook de zakelijke kant is transparant: stapsgewijs handelt ze polis- en verzekerde kwesties af, is er tussendoor en helder overzicht van de kosten en geeft ze je na de uitvaart ‘ even rust’ voor de definitieve betaling. Dat ze in die periode ook uitvoerig tijd nam om na te praten met aandacht voor mijn eigen beleving van die heftige eerste weken heeft mij erg goed gedaan. Tot slot: als het moment ook voor mij daar zal zijn, hoop ik dat Anja ook mijn uitvaart gaat ‘doen’ , op dezelfde betrokken en aandachtige manier waarop ze dat deed voor mijn echtgenoot. Dus, Anja, nog wel even volhouden hè. Alma Evenhuis

Perfect geregeld

Zoiets ergs was me nog nooit overkomen, mijn moeder, een heel mooie en bijzondere vrouw overleed en je weet je geen raad. We werden gerustgesteld dat we er een mooi en persoonlijk afscheid van gingen maken. Anja zou ons er doorheen leiden. En dat deed ze perfect. Met een luisterend oor en goed advies en veel aanvullende ideeen. Het gaf ons een heel goed gevoel dat we mama zo'n prachtig en compleet afscheid gegeven hebben. Dank je wel Anja xxx

Zeer vakkundig

Wij hebben Anja ervaren als een zeer vakkundig en betrokken vrouw !

• Begeleiding (vanaf het overlijden en verzorging t/m de uitvaart)

Betrokken uitvaartbegeleiding, zowel op het organisatorische als het emotionele vlak.

Na het zeer plotselinge overlijden van mijn vader in Frankrijk, heeft Anja voor ons alles geregeld: de repatriëring naar Nederland, vervoer naar het uitvaartcentrum, de verzorging van mijn vader en het plannen van de uitvaart. Bij deze technische zaken heeft zij steeds de persoonlijke en emotionele aspecten van de naasten gezien en meegenomen in de invulling van de uitvaart. Haar persoonlijke betrokkenheid in dit hele proces en de nazorg heeft ons bijzonder gesteund. Wij zijn Anja dankbaar dat wij ondanks de moeilijke omstandigheden en heel mooi afscheid hebben kunnen realiseren.

• Begeleiding (vanaf het overlijden en verzorging t/m de uitvaart)

Een warme, persoonlijke begeleiding in een periode van veel verdriet

Anja heeft de periode vanaf het moment van overlijden van onze moeder letterlijk naast ons gestaan! Aangezien zij al mijn vriendin is sinds ons tweede jaar was dit erg bijzonder, we hadden aan een half woord genoeg. Toch kon zij op de goede momenten afstand nemen. Ze kwam met mooie ideeën. Zo hebben wij mijn moeder naar het kerkhof gebracht op een rouwkar. Het was een waardig einde van een voltooid leven.... Persoonlijk en betrokken, dat typeert Anja!

Wij zijn heel tevreden

In deze droevige periode is anja een luisterd oor,is er voor iedereen,en stelt alles in het werk om de laatste wens precies zo af te handelen hoe wij het wilde.Begeleid iedereen ,geef tips,en vertrouwen.Het is ons zeer goed bevallen.Ook na de begrafenis houd ze nog contact.in een woord super.

• Begeleiding (vanaf het overlijden en verzorging t/m de uitvaart)

Vanaf het begin was de samenwerking perfect.

Anja hielp ons op een bijzonder fijne manier. Ze vertelde over de mogelijkheden om het lichaam in zo goed mogelijke conditie te houden. Wij kozen voor thanatopraxie. Ze verwezenlijkte onze wensen snel en efficiënt, kortom een vakvrouw.

Uitstekende begeleiding

Een zeer betrokken en meelevende vrouw die voor iedereen een warm woord heeft en luistert naar de wensen van de nabestaanden.

Begaand

Zo meegaand en goede begeleiding.Alles kan wat mogelijk is. Tot in de kleine puntjes geregeld.

Volledig naar wens

Anja luistert heel goed naar de persoonlijke wens. Ze denkt fijn mee, begrijpt gelijk wat je bedoelt, komt met passende aanvullingen. Ook is ze ruimdenkend, en niet veroordelend, en dat was heel fijn bij onze ongebruikelijke situatie. Respect..

• Begeleiding (vanaf het overlijden en verzorging t/m de uitvaart)

Begeleiding vanuit het hart.

Anja heeft ons zeer fijn begeleidt na het overlijden van onze (schoon-)vader en man. Binnen een uur na overlijden was zij ter plaatse voor het afleggen. De dagen na het overlijden hebben we met elkaar toe kunnen werken naar de uitvaart, dit alles zonder druk en met fijne begeleiding van Anja.

• Begeleiding (vanaf het overlijden en verzorging t/m de uitvaart)

zeer betrokken bij de familie

zeer actief met de benodigde werkzaamheden. Ze is betrokken met de familieleden.

Dr Reilinghplein 6

4141DB Leerdam