De monteur kwam keurig op tijd, was erg vakkundig en legde alles goed uit.
Beste meneer Morris, Dank u wel voor uw positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze collega Aron. Wij gaan dit zeker aan hem doorgeven. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goed op tijd volgens afspraak en netjes afgewerkt.
Beste Dhr. Dekker, Dank u wel voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Dit was de eerste keer dat ik met de Samangroep te maken had. Alles is goed gegaan. Dit betreft alleen het onderhoud van de CV ketel.
Beste Loes, Hartelijk bedankt voor uw review, we hopen u in de toekomst nog vaker goed van dienst te kunnen zijn. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
De monteur kwam rustig en zeer ervaren over
Beste Jan, Vriendelijk bedankt voor uw mooie review, fijn om te lezen dat alles naar wens is uitgevoerd. We wensen u veel zorgeloze jaren toe met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Vriendelijke monteur. Deskundig en ook voorlichtend over de huidige en gangbare instellingen van de ketel.
Beste Hanna, Hartelijk bedankt voor uw review, daar krijgen wij energie van! We wensen u veel zorgeloze jaren met uw CV-ketel. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
noderhoud is goed
Beste Aad, Vriendelijk bedankt voor uw review, Fijn om te horen dat het onderhoud naar wens is uitgevoerd. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
De persoon in kwestie verrichte goed werk, ik heb al eens iemand over de vloer gehad voor hetzelfde probleem (ook een collega van jullie) maar het probleem werd alleen minder maar was nog niet opgelost. Deze monteur die ik nu had was zeer goed, elk probleem dat het had kunnen zijn heeft hij verwisseld en/of opgelost. Als elke monteur de klasse en kennis zou hebben als deze kerel die ik deze keer had, dan zou Saman met kop en staart boven iedereen uitsteken. Top werk en top service van deze monteur. Kijk in mijn file en zie welke monteur dit was, deze monteur weet wat hij doet en in mijn ogen verdient hij een promotie! Alles was in 1x opgelost met mijn ketel.
Beste meneer Wiemes, Bedankt voor uw mooie review. Het had natuurlijk fijn geweest dat het probleem gelijk opgelost zou zijn. Maar gelukkig heeft u een fijne ervaring met mijn collega die als laatste is geweest. Ik heb hem uw bericht gestuurd. Hij is er erg blij mee. Met vriendelijke groet, De Saman Groep
De klantvriendelijkheid en de vakbekwaamheid van de monteur heeft een positieve indruk op mij gemaakt
Beste meneer, Bedankt voor uw bericht. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. We wensen u een zorgeloze tijd toe met uw installatie na het uitvoeren van het onderhoud. Fijne dag! Met vriendelijke groet, De Saman Groep
Zoals omschreven
Zoals omschreven
Goede ervaring met een vakbekwame monteur.
Geen verstand van verwarming. Reken op deskundigheid van monteur. Tot nu toe geen probleen ondervonden
Vrijwel onmogelijk om telefonisch contact te maken. Eindelijk als eerst wachtende en dan wordt je eruit geknald, jammer! Maar toen het wel lukte ging alles razendsnel. Volgende dag een nieuwe ketel, geplaatst door 2 vakkundige en vriendelijke monteurs.
Je kunt er niet van hun opaan als je een afspraak hebt gepland Of ze wel of niet komen En daar neem je dan vrij voor
Beste dhr./mevr. Jansen, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de in planning van de afspraken. Mits de afspraak niet door kon gaan dan had er uiteraard contact met u opgenomen moeten worden. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met energieke groet, Saman Groep
Beste Johan, Bedankt voor uw review. We wensen u veel zorgeloze jaren met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Cv ketel kan er weer even tegen, helemaal klaar voor de winter.
Beste Catherina, Vriendelijk bedankt voor uw review, laat die winter maar komen! Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Beste George, Vriendelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat we u snel konden helpen. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee
DELTA is de grootste leverancier van groene stroom en gas in Zeeland. Saman Groep is koploper in de installatie van zonnepanelen, cv-ketels en warmtepompen. De twee bekendste Zeeuwse namen op energiegebied werken met elkaar samen om de energietransitie in Zuidwest-Nederland te versnellen. En u profiteert daarvan bij de aanschaf van een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen. De Saman Groep voert het onderhoud uit voor DELTA.