Beste Els, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het werk naar wens is uitgevoerd. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met energieke groet, Saman Groep
Goede duidelijke uitleg en advies!!
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het uitgevoerde werk naar tevredenheid is. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
CV is gecontroleerd en goed onderhouden l. Geen problemen achteraf
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het werk naar wens is uitgevoerd. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Ik heb het idee dat de ketel voor het eerst echt goed onderhoud heeft gehad. Hele sympathieke monteur (Albert) met verstand van zaken.
Beste Karin, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het uitgevoerde werk van mijn collega. Dit geeft ons energie! Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met energieke groet, Saman Groep
De redelijk nieuwe ketel gaf steeds geen warm water,de verwarming bleef daardoor koud en dit terwijl in een ernstig zieke moest verzorgen. Dus ook geen warm water om te verzorgen. Heel vervelend. Toen uiteindelijk de monteur kwam werd het prima opgelost,ik had een verkeerd nummer.
Beste mevrouw van Dijk, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw ketel redelijk snel in storing trad. Desondanks ben ik blij dat onze monteur het voor u heeft opgelost. Ik deel uw review met de teamleider van onze afdeling Service en Onderhoud en verzoek hem om contact met u op te nemen. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Goede service Klant vriendelijke Wordt goed geholpen met onze zonnepanelen en cv ketel
Beste Remy en Paula, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de verleende service en werkzaamheden. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Altijd keurig met schoonmaken, product doet het goed (zonnepanelen)
Beste Steven, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het het uitgevoerde werk! Wij zijn u in de toekomst graag nogmaals van dienst. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
de service medewerker was tijdig en vriendelijk. de vak expertise was indrukwekkend. De service was snel en precies
Beste Gero, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat het werk zo goed is uitgevoerd door mijn collega. Dit geeft ons energie! Wij hopen u in de toekomst vaker van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
misverstanden
Beste meneer van 't Hof, Bedankt voor uw review. Ik zie dat u in april een offerte heeft aangevraagd voor een CV ketel. Wij hebben vanuit daar geen reactie ontvangen. Ik zal uw aanvraag opnieuw openen en nemen volgende week contact op voor een nieuwe offerte. Ik wens u nog een fijne dag. Met energieke groet, SamanGroep
Na een eerste onderhoudsservice gehad, hadden we last van harde plofgeluiden waar we 's nachts van wakker werden. Nadat een tweede monteur een week later had gekeken, had hij geconcludeerd dat de eerste monteur de gasleiding niet goed had aangesloten zodat deze gas lekte. Gelukkig hielp de tweede monteur ons goed en is het probleem opgelost!
Beste Carolina, Excuses dat het bezoek van de eerste onderhoudsbeurt niet verlopen is zoals zou horen. Fijn om te lezen dat het na het bezoek van de tweede monteur wel verholpen is en dat u met hem een goede ervaring heeft gehad. Een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Twee heren servicepersoneel op bezoek. Maakten indruk van grote deskundigheid. Snel en beleefd.
Beste Alexander, Hartelijk bedankt voor uw goede review. Wat goed om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad met de klantgerichtheid van onze monteurs. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Ik wens u nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Beste Mesut, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat goed om te lezen dat u tevreden bent over de klantgerichtheid van onze monteurs en dat u tevreden bent over het door ons geleverde werk. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag! Met zonnige groet, Saman Groep
goed contact en betrouwbaar in het maken van afspraken.vriedelijk en aardig personeel.
Beste Bauke, Vriendelijk bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat u het maken van afspraken positief heeft ervaren en wat fijn dat u tevreden bent over ons personeel. Wij hopen u in de toekomst nog een keer van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Contact met de monteur was zeer relaxt, duidelijke en rustige uitleg. Nam goed de tijd om aan te geven wat er aan de hand was en wat hij vervolgens ging ondernemen.
Beste meneer Fincke, Vriendelijk bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u het onderhoud zo positief ervaren heeft en het contact met de monteur zo prettig was. Wij wensen u nog veel plezier van uw installatie. Met energieke groet, Saman groep
Monteur wist waar hij het over had en werkte snel en accuraat.
Beste J.P, Hartelijk dank voor uw mooie review, wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de werkwijze van de monteur. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Ik wens u nog een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
Prima plezierig contact
Beste Verweij, Hartelijk dank voor uw review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij zijn u graag nog eens van dienst in de toekomst. Ik wens u nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Het ging redelijk totdat de man mijn expansie vat moest vernieuwen. {Waar ik mijn twijfels bij had} Maar deze man heeft er ervaring mee dus niet tegen in gegaan. Expansie vat was door de vorige eigenaar ondersteunt door een blokje hout wat duidelijk niet de bedoeling is. Toen begon de ellende de bevestigings beugel zat ook niet goed vast,toen heb ik niets anders dan g....verdommes gehoord. Leuk was de rekening terwijl ik zelf mijn klopboor machine en bevestigingsbouten heb geleverd want die zitten niet standaard in de auto. Ik vond het geen succes
Beste Claudia, Bedankt voor uw review, ik vind het bijzonder vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de monteur en dat hij veel grof taalgebruik heeft gebruikt. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij willen werken. Uw feedback geef ik zeker door aan de leidinggevende en komen hier zeker nog op terug. Ik wens u een fijne dag. Met energieke groet, SamanGroep
Zeer tevreden over de service personeel is klantvriendelijk en je word netjes te woord gestaan werkzaamheden worden netjes en correct afgewerkt in één woord omschreven super !!
Beste mevrouw Goossens, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over het uitgevoerde onderhoud en het hele proces omschfijt als Super! Daar doen we graag ons best voor! We wensen u nog een hele fijne dag toe. Met energieke groet, Saman Groep
we hebben tav deze monteur een klacht in gediend bij Delta, overigens niets meer over vernomen. het ging ons hierbij over twee zaken; 1. de monteur melde na zijn werkzaamheden dat hij niets had met corona en zich laten vaccineren was bij hem uit den boze. nu laten we iedereen vrij in zijn mening maar deze melding voor aanvang van werkzaamheden hadden we op prijs gesteld. hij hield geen afstand, droeg geen mondbescherming en heeft ook ons klein kind van 1 jaar aangeraakt. we vinden deze manier van handelen op z'n zachts gezegd niet wenselijk. 2. we kregen van Delta een aanmaning van een openstaande rekening. we hadden de eerste blijkbaar genegeerd en als spam betiteld omdat er bij ons niet bekend was van onkosten. bij nader onderzoek en overleg met Delta bleek er een reparatie te zijn uitgevoerd tijdens het onderhoud. nu weten we dat er aan het onderhoud kosten verbonden kan zijn en dat is ook geen probleem gezien het contact wat we hebben. deze reparatie was niet gemeld en bij mijn weten heb ik ook geen bon afgetekend maar daar ben ik niet zeker van. we hebben in ieder geval hiervan geen copy. al met al had dit vervelend kunnen aflopen als wij de mails van Delta hadden genegeerd of de onkosten hadden veel hoger opgelopen dan nu het geval was. bovenstaande is gemeld bij Delta. heb enige tijd bij hem gestaan en was niet onder de indruk van zijn manier van werken. we zien graag een reactie op bovenstaande van u te gemoed.
Beste meneer Vroegop, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen. Uw klacht geef ik meteen door aan de betreffende afdeling met het verzoek dit zo spoedig mogelijk voor u op te pakken. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Alles was prima
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de werkzaamheden goed zijn verlopen. Wij zijn u in de toekomst graag nogmaals van dienst! Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Reguliere onderhoudsbeurt van gehuurde CV-combiketel (Delta). Keurig op tijd, vriendelijk en netjes. Ik heb de monteur heel veel vragen gesteld, waar hij uitgebreid antwoord op gaf. Top!
Beste Marjoleine, Vriendelijk bedankt voor uw mooie review, wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent met de monteur. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Ik wens u nog een fijne dag. Met zonnige groet, SamanGroep
Beste V, Hartelijk dank voor uw mooie review, wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Verstand van zaken
Beste Henk, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij zijn u graag nog eens van dienst in de toekomst. Ik wens u nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Zeker een goede zaak
Beste Sandra, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad met mijn collega. Dit geeft ons energie. Wij hopen u in de toekomst graag nog eens van dienst te kunnen zijn. Met energieke groet, Saman Groep
Volgens afspraak, netjes, service beurt uitgevoerd. Bepaalde afwijkingen gesignaleerd bij CV ketel, bijvoorbeeld mogelijk incidentele lekkage. Status van eventuele aanpak daarvan niet bekend, maar in overleg indien klachten zich opnieuw voordoen.
Beste JM, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het onderhoud netjes is uitgevoerd. Wij hopen dat de lekkage niet meer zal voorkomen en is opgelost. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst! Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee
DELTA is de grootste leverancier van groene stroom en gas in Zeeland. Saman Groep is koploper in de installatie van zonnepanelen, cv-ketels en warmtepompen. De twee bekendste Zeeuwse namen op energiegebied werken met elkaar samen om de energietransitie in Zuidwest-Nederland te versnellen. En u profiteert daarvan bij de aanschaf van een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen. De Saman Groep voert het onderhoud uit voor DELTA.