Zeer vriendelijk aan de telfoon, en al stond al snel een monteur voor de deur , die zeer professioneel en vriendelijk was !
Beste mevrouw Kole, Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u het contact aan de telefoon zo positief heeft ervaren en dat u de monteur ook als een professionele en vriendelijke monteur heeft ervaren. Wij wensen u nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Snel en vriendelijk geholpen
Beste Nico, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde service en dat u zo snel geholpen bent. Wij wensen u nog veel plezier van uw installatie. Met energieke groet, Saman Groep
Saman / Delta houdt echt rekening met de noden van de klant. Ik kon mijn oorspronkelijke afspraak vlot verplaatsen naar een ander datum omwille van vakantieplannen.
Beste mevrouw Tits, Hartelijk dank voor uw review. Wij waarderen uw mening enorm Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Dit geeft ons energie! Wij hopen u in de toekomst graag nog eens te kunnen helpen. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Ervaren en klantvriendelijk
Beste mevrouw van Loon, Ontzettend bedankt voor uw positieve review! Wij wensen u nog een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
CV netjes en stipt onderhouden. Benodigde reparatie ook snel uitgevoerd.
Beste Nico, Hartelijk dank voor uw review. Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over het onderhoud dat is uitgevoerd. Wij wensen u nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Storing aan de ketel, midden in de winter. Water stroomt uit de waterbuis bij de ketel. Na contact te hebben gehad met de telefoniste van de storingstelefoon wordt er door een monteur contact opgenomen met mij. Heeft het wel spoed, gewoon het water afsluiten wordt er gezegd. Nee, ijskoud hier binnen graag vanavond nog even langs komen. Gelukkig is de monteur nog geweest die avond, dus dat vind ik dan wel een goed iets. Niet veel later de lekke waterleiding gerepareerd dus wij konden weer lekker stoken afgelopen winter. En enige weken later hebben ze de 2e (bijna lekke) waterleiding gerepareerd. Eindconclusie: Als je een spoedreparatie heb moet er wel een monteur komen, daar betalen we ook ons abonnement voor. Ik weet wel dat de monteurs het razend druk hebben door onderbezetting en alle projecten die Saman is opgestart maar daar moet een klant niet de dupe van worden!
Beste Marco, Bedankt voor uw reactie. Onze excuses dat de service niet naar verwachting is verlopen waardoor u in de kou heeft gezeten. Fijn om te lezen dat de monteur het probleem wel heeft opgelost voor u. Ik ga dit doorgeven aan mijn collega van de desbetreffende afdeling, zodat dit opgepakt kan worden. Een Fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
Beste meneer Gilissen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat het onderhoud aan de cv-ketel naar wens is uitgevoerd. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Zie boven
Beste john, Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te lezen dat de service van de monteur voor u naar verwachting is verlopen. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Prima service, ketel nu eens grondig nagekeken zoals nooit eerder. Alle problemen verholpen en tot nu toe geen klachten. Aanrader!
Beste meneer Ghijs, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het onderhoud dat is uitgevoerd door onze monteur en dat dit nog nooit zo goed gedaan is! Wij wensen u nog veel plezier van uw ketel. Met energieke groet, Saman Groep
In orde
Beste Werner, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het uitgevoerde onderhoud! We wensen u nog een prettige dag en veel plezier van uw installatie. Met energieke groet, Saman Groep
Flexibel met afspraak verzetten, Snelle vervanging kapot onderdeel. Vriendelijke no nonsens monteur.
Beste Onno, Hartelijk dank voor deze positieve review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service en dat alles naar wens verlopen is. Fijn d We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Beste meneer de Looff, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te zien dat u zo positief bent over de Saman Groep. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Een vriendelijke monteur die alles heel goed heeft gedaan en het mij uitgelegd
Beste mevrouw Mulder de Waard, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad met onze monteur. In de toekomst zijn wij u graag weer van dienst! Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Prima uitgevoerd. Vriendelijke mannen.
Beste mevrouw Simons, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de Saman Groep. In de toekomst zijn wij u graag verder van dienst. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Dit was de eerste keer dat er een monteur van deze firma kwam, en we keken er van op hoe goed en netjes alles gecontroleerd werd, zo was onze ketel nog nooit nagekeken, wij huren de ketel van Delta, hopelijk blijft de delta bij deze firma. Dus zeer zeer tevreden.
Keurig nette monteur en ook binnen tijdsblok was hij er, Alles netjes uitgevoer
Beste Laurens, Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze organisatie. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Ik wens u nog een fijne dag. Warme groet, SamanGroep
zie boven
Beste meneer Ferket, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze monteur. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een zonnige dag toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Onderhoud verwarmingsketel.
Website en portal waarop afspraak gemaakt kan worden is onduidelijk op je mobiele telefoon. Er valt een deel weg van je scherm wat zorgt voor onduidelijkheid. Eenmaal een afspraak gemaakt verliep t volgens plan. Wel beetje vreemd dat de monteur vertrokken was zonder iets te zeggen. Dus of alles goed was... ik hoop van wel.
Beste Marisa, Hartelijk dank voor uw review. Goed dat u doorgeeft dat het portaal niet juist werkt op de telefoon. Jammer dat onze collega u niet op de hoogte heeft gebracht na het afronden van zijn werk. Ik kan zien dat er verder geen bijzonderheden waren en dat uw cv ketel goed werkt. Uw opmerkingen ga ik doorgeven aan de teamleider van onze afdeling Service en Onderhoud zodat wij hier verder actie op kunnen ondernemen. Ik wens u een fijne dag toe! Met energieke groet, Saman Groep
Weken wachten op eem monteur die vervolgens telaat komt en dan verteld dat de klus een groot karwei is. Vervolgens weer weken later komt er een monteur die binnen 10 min klaar is. Een ander klus waarvoor iets besteld moest worden in maart is nog niet binnen evenals een afspaak. Al 3x gebeld.. maat is vol
Beste mevrouw Kramer, Bedankt voor uw reactie. Vervelend om te lezen dat het vervangen van het onderdeel niet gaat zoals gepland en dat u langer dan normaal heeft moeten wachten op een afspraak. Ik ga dit doorgeven aan mijn collega. Hij zal zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen hierover. Een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
Goede ervaring,vriendelijke monteur die goed uitleg gaf wat er was gedaan aan de cv installatie.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Super om te lezen dat u zo tevreden bent over onze organisatie. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een zonnige dag toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
cv ketel onderhoud waarbij de monteur erachter kwam dat het expansievat hoognodig vervangen moest worden en dit gelijk ook uitgevoerd heeft
Beste Edwin, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de manier waarop wij werken. Dat geeft ons energie! Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn. Met energieke groet, Saman Groep
klantvriendelijk
Beste mevrouw Radewalt, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Super om te lezen dat u zo tevreden bent over onze organisatie personeel. Fijn dat u onze monteurs als deskundig en vakmensen hebt ervaren. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een zonnige dag toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Het is raar dat er een beoordeling wordt gevraagd, als er nog niets gedaan is. Alleen de rekening was verstuurt, voor het schoonmaken van de panelen,
Beste L, Hartelijk dank voor uw review. Goed dat u aangeeft dat de reiniging nog niet heeft plaats gevonden maar dat u hier wel al voor heeft betaald. Ik kom graag telefonisch met u in contact om dit even af te stemmen. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
nvt
Beste Iam, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee
DELTA is de grootste leverancier van groene stroom en gas in Zeeland. Saman Groep is koploper in de installatie van zonnepanelen, cv-ketels en warmtepompen. De twee bekendste Zeeuwse namen op energiegebied werken met elkaar samen om de energietransitie in Zuidwest-Nederland te versnellen. En u profiteert daarvan bij de aanschaf van een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen. De Saman Groep voert het onderhoud uit voor DELTA.