Hebben bij ons een grote waterleiding gevonden en gerepareerd grote schade voorkomen service ketel zeer tevreden.
Beste Rinus, Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over Saman. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Mijn CV is kapot buiten vriest het 10 graden. Bel naar de service dienst van Saman. Monteur kan niet komen. geen onderdeel Vraag om een kacheltje om de nacht door te komen. Kan niet bij de kachel want het is weekend, en bij Saman gaan er op het weekend geen CV 's kapot. (denkt ik) en alles zit op slot Na een grondige diagnose van de monteur Volgens de monteur kan het wel 24 duren voor er iets gedaan kan worden
Beste Wim, Wat vervelend om te lezen dat het allemaal zo is verlopen. Ik heb u reactie doorgeven aan één van de leidinggevende. Deze zal graag in persoonlijk met u in contact willen komen. Om het zo goed mogelijk met u op te lossen. U hoort spoedig van ons. Met vriendelijke groet, Saman Groep.
Heb bij een storing de monteur gebeld en deze vertelde dat hij nog onderweg was van een andere storing. Hij zou gelijk langskomen wanneer hij in de buurt was en dat gebeurde ook. Storing snel verholpen en gaf goede service
Doelgericht, deskundig, resultaat prima
Beste H.H. Bos, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons en het resultaat. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Een fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
De monteur was netjes op tijd en heeft zijn werk netjes uitgevoerd, voorzover ik dat als leek kan beoordelen.
Beste E.P. Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat de monteur netjes het werk heeft uitgevoerd. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Een fijne dag gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Goede service en communicatie
Beste Sjaak, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u een prettige ervaring hebt gehad met onze service. Fijn dat de communicatie naar verwachting is verlopen. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Prettig geholpen en de omgang monteur was supergoed......
Beste Annelies, Wat een mooie review, dank u wel. Wat fijn om te lezen dat u een goede ervaring hebt gehad met onze monteur. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een zonnige dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Prima en vakkundig onderhoud aan cv installatie
Beste L.E., Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u de monteurs als vakkundig hebt ervaren. We hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn. Een fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Storing ketel snel verholpen.
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw mooie review. Super om te lezen dat u zo snel geholpen bent. Fijn dat de storing aan de ketel verholpen is. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een prettige dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
1 keer hebben jullie de kerel schoin gemaakt en een onderdeel vervangen
Beste Jolanda, Wat een mooie review! Hartelijk dank daarvoor. Fijn om te lezen dat het onderhoud aan de ketel naar wens is verlopen. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Nvt
Beste familie van Engel, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te zien dat u tevreden bent over onze service. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een zonnige dag toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
De monteur was op tijd en deed zijn werk goed
Beste Jan, Wat een mooie review, dank u wel! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het werk van de monteur. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Het was lastig om een afspraak te maken. Voor onderhoud en een service beurt. Maar de monteur die kwam was zonder meer een topper.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat na wat moeite het gelukt is om een afspraak in te plannen. Goed om te zien dat monteur goed werk heeft geleverd bij u en dat de onderhoudsbeurt naar wens is uitgevoerd. We zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Een fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
De werkzaamheden die gingen plaatsvinden goed doorgenomen. Enige wijzigingen op het eerste plan begrijpbaar uitgelegd en toegepast.
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. Goed om te zien dat u een duidelijke uitleg gekregen hebt over de werkzaamheden. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een zonnige dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Ik huur een ketel via Delta. Momenteel krijgt deze ketel 1 x per 2 jaar een onderhoudsbeurt. Dat is te weinig. Gaarne dit terugbrengen naar 1 x per jaar. Kost misschien iets meer, maar geeft wel een veiliger gevoel.
Monteur van saman groep goed meegedacht over klacht van cv en storing thermostaat . Zeer vriendelijk.
Beste Jose, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het werk van onze monteur. En dat hij de storing aan de cv en thermostaat voor u op heeft kunnen lossen. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Goede uitleg wat er moet gebeuren aan cv ketel Netjes gewerkt en rekening viel mee
Beste Gerard, Hartelijk bedankt voor uw mooi review! Wat fijn om te lezen dat u een goede uitleg heeft gehad over het onderhoud aan de cv-ketel. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst! Een fijn weekend toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Gemelde storing binnen 2 uur verholpen. Onderhoud volgens planning
Beste Pieter, Een 8, wat een super score! Hier doen we het allemaal voor natuurlijk. Fijn dat u zo tevreden bent over onze storingsdienst. We hopen u in de toekomst vaker van dienst te mogen zijn. Hartelijk dank voor u leuke reactie! Met zonnige groet, Saman Groep.
Ben een tevreden klant van SAMMAN ☺
Beste Juliët, Hartelijk dank voor u positieve reactie, wat fantastisch dat u zo tevreden bent over alles. Dit lezen we uiteraard heel graag. We hopen in de toekomst u nog vaker van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Saman Groep.
Snel gereageerd op de storing en netjes opgelost.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat alles netjes via afspraak is verlopen en de storing goed is opgelost voor u. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag toegewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Ik ben zeer tevreden met de geleverde service
Beste Bianca, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze geleverde service. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
De monteur was zeer vriendelijk . Het onderhoud aan de cv is gro dig en goed uitgevoerd. Er zijn onderdelen schoongemaakt, welke nooit eerder schoongemaakt zijn.
Beste Bianca, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te lezen dat u onze monteur als klantvriendelijk en deskundig hebt ervaren. Super dat het onderhoud aan de cv grondig is uitgevoerd. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst! Een fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
De zin hierboven zegt alles. Onderhoud aan installatie in Oosterpark 86 (vakantie bungalow)
Beste Simon, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat u onze service als prettig hebt ervaren en daarmee het onderhoud in uw vakantie bungalow weer gedaan is. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een zonnige dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
De monteur was keurig op tijd. Hij leverde goed werk af. Zelfs toen er bij het bijvullen van de cv lekkage ontstond ruimde hij alles piekfijn op.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wat super om te lezen dat u zo positief bent over onze monteur. Fijn dat hij alles netjes achter heeft gelaten voor u. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een zonnige dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Uitermate tevreden over de monteur,zijn uitleg over wat hij heeft gedaan bij de service en onderhoud van onze SV-ketel , monteur was vriendelijk en beleeft, super gedaan, bedankt, vriendelijke groeten, André Pieters.
Beste André, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Super om te lezen dat u zo positief bent over onze monteur en dat u wat extra toelichting hebt gekregen. We zijn u graag in de toekomst weer van dienst. Een hele fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee
DELTA is de grootste leverancier van groene stroom en gas in Zeeland. Saman Groep is koploper in de installatie van zonnepanelen, cv-ketels en warmtepompen. De twee bekendste Zeeuwse namen op energiegebied werken met elkaar samen om de energietransitie in Zuidwest-Nederland te versnellen. En u profiteert daarvan bij de aanschaf van een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen. De Saman Groep voert het onderhoud uit voor DELTA.