Goed geholpen
Goedemorgen dhr/mvr van Kuijk, Hartelijk dank voor uw leuke reactie, Wij zijn blij te lezen dat alles zo goed verlopen is. Leuk dat u uw positieve ervaring met ons wilt delen. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goed sevice vriendelijk medewerkers
Beste Obrie, Hartelijk dank voor uw positieve reactie, super fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen. We hopen dat we u in de toekomst vaker van dienst mogen zijn. Ik wens u een hele fijne dag verder! Een zonnige groet, Saman Groep.
Er moest een nieuw onderdeel besteld worden, ik zou na het weekend teruggebeld worden voor meer informatie. Dat is niet gebeurd. Pas na zelf twee keer gebeld te hebben werd de afspraak gemaakt.
Beste jan, Hartelijk dank voor uw reactie, fijn dat de meeste dingen goed zijn verlopen. We zijn hard aan het werk om te verbeteren. Hopelijk kunnen we u in de toekomst nog beter van dienst zijn. Ik wens u een hele fijne dag verder! Zonnige en energieke groet, Saman Groep.
Ik was tevreden met de hulp
Beste Martine, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent, hopelijk mogen we u in de toekomst nogmaals van dienst zijn. Hele fijne dag verder! Met vriendelijke groet, Saman Groep.
Super aardig en beleefd. En netjes op tijd
Beste de Bart, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat uw ervaring met mijn collega zo positief is geweest! Dit geeft ons energie. We hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn. Een fijne dag gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
de man was netjes op tijd, vriendelijk en legde alles duidelijk uit. Ook werd alles weer keurig achter gelaten.
Beste Nely, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Een vriendelijke nette monteur heeft alles geïnstalleerd en uitleg gegeven
Beste Joke, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u een positieve ervaring met mijn collega heeft gehad. Fijn dat alles netjes is geïnstalleerd en de uitleg duidelijk was. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst! Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Wordt als klant netjes en vriendelijk geholpen, zowel telefonisch als per mail.
Beste Els, Wat super om te lezen dat u alles zo positief ervaren heeft. Hier zijn wij natuurlijk super blij mee. Hartelijk dank voor u leuke reactie. Een fijne dag toegewenst! Met zonnige groet, Saman Groep.
Beste mevr. Veraart. Dank u wel voor u positieve reactie. Leuk om te lezen. Zeker dat onze monteur en de service u goed bevallen is. ik wens u een fijne dag. Met vriendelijke groet, Saman Groep
zie hier onder
Beste Luc, Wat een score! Hartelijk dank hiervoor. Super leuk om te lezen dat alles zo goed verlopen is. Ik wens u een prettige dag. Een zonnige groet, Saman Groep
Het onderhoud werd netjes en goed uitgevoerd. Een goede plandatum voor het onderhoud is moeilijker
Beste meneer Dijkgraaf, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het onderhoud netjes en goed is uitgevoerd. Hopelijk verloopt het inplannen van de afspraak de volgende keer voorspoedig. Ik wens u een fijne dag toe! Met energieke groet, Saman Groep
Alleen ik moest wel zelf even bellen voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt,. Maar toen liep verder alles op rolletjes ;-)
Beste meneer van den Bos, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat het jaarlijks onderhoud door uw contact met ons is ingepland en is uitgevoerd. Gelukkig is het daarna allemaal goed verlopen! Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
De monteur was eerder dan was gemeld door de planning en heeft uitstekend zijn werk gedaan.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het werk van mijn collega! Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Zeer tevreden te mogen ervaren betreffende de werkzaamheden uwe onderhoudsmonteur. Wij hier zien 'm graag terug bij het volgende onderhoud aan gehuurde HR Ketel.
Beste Ab, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u met tevredenheid terug kijkt op het bezoek van mijn collega. Wij zijn u graag weer van dienst in de toekomst! Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Snelle en accurate storingsopvolging aan CV , na een eerdere service beurt .
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u snel en accuraat geholpen bent door ons. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst! Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
goede en snelle service ik wou dat alle bedrijven zo snel en klantvriendelijjk waren.
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u zo blij bent met onze service! Goed om te lezen dat u zo snel en klantvriendelijk bent geholpen, hier krijgen wij energie van. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Honderd procent tevreden
Beste meneer Verburgt, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat mooi om te lezen dat u 100 procent tevreden bent! Dit horen wij graag. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
door geen goede communicatie vertraging in het herstel
Beste meneer de Vries, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen, dat ondanks een moeizaam begin, uiteindelijk is opgelost. Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst! Een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Saman Groep
Aantal maanden geleden op een koude zondagmorgen storing aan deCV ketel. Direct SAMAN gebeld, werd direct te woord gestaan door een vriendelijke medewerkster. Zij stelde me gerust door te zeggen dat er zo spoedig mogelijk een monteur zou komen kijken. Binnen enkele uren stond er een monteur voor de deur die het euvel snel verholpen had. Op zo’n moment ben je blij met een service overeenkomst. Complimenten aan SAMAN.
Beste Ricardo, Bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de service en deskundigheid van onze monteurs en dat ze snel langs konden komen om de storing te verhelpen! We wensen u nog veel plezier van uw cv-ketel. Met energieke groet, Saman Groep
Hoewel het maar een korte ervaring is, eerste onderhoud bestaande CV en de daaruit volgende reparatie ben ik goed te spreken over de service. Na mijn beslissing om de bestaande CV-ketel te vervangen heeft het even geduurd voor men zover was maar toen het eenmaal zover was dit ging dit Prima.
Beste Hans, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over de service van het eerste onderhoud en de reparatie aan uw cv-ketel! We wensen u veel plezier van uw cv-ketel! Met energieke groet, Saman Groep
Wij hadden geen warmte meer. Binnen enkele uren was de monteur ter plaatse. Na kort onderzoek bleek de ketel in orde, maar werd duidelijk dat de kabel van de thermostaat gebroken was. Hij was dus eigenlijk voor niets gekomen maar hielp ons aan advies en bleef vriendelijk.
Beste meneer, mevrouw, Steenbeek, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Wat fijn dat de monteur zo snel ter plaatse was en u heeft kunnen helpen met de storing aan uw cv-ketel / thermostaat. Wij wensen u nog een fijne dag. Met energieke groet, Saman Groep
Deskundig en snel
Beste Bert, Vriendelijk bedankt voor uw reactie! Wat prettig om te horen dat u de monteur als deskundig en snel heeft ervaren! We wensen u nog een fijne dag, Met energieke groet, Saman Groep
Monteur kwam binnen en zei: mag ik even de installatie bekijken. En wist toen het probleem al daarna was de reparatie snel gepiept. in 1 woord keurig!
Beste meneer de Graaf, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het storingsbezoek van onze monteur! Prettig dat de monteur de storing snel en vakkundig heeft kunnen verholpen. Wij wensen u nog veel plezier van uw installatie! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Snel weer weg, geen probleem
Beste meneer den Hollander, Vriendelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden. Zo te zien is er ook een leerpunt voor de monteur om wat klantgerichter te werk te gaan. Al met al bent u gelukkig tevreden en daar gaan we uiteraard voor! Met energieke groet, Saman Groep
Jaarlijks onderhoud dit keer met een beleefde nette onderhoudsmonteur. Dat was in het verleden anders. Hopelijk is de klantenservice ook veel beter en word ik daar niet voor leugenaar uitgemaakt. Vorige monteur was bij de buren geweest (duidelijk een ander nr op de deur) en had daar een geen gehoor bericht achter gelaten. Maar dame aan de telefoon vond dat hij gelijk had en ik niet. En werd op zeer onvriendelijk toon gezegd dat ik niet thuis was geweest. Zo blij dat ik daar nu vanaf ben, ook van die monteur die je door zijn houding en gedrag eigenlijk niet op klanten af moet sturen.
Beste Madzy, Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u erg tevreden bent met de monteur die bij u langs is geweest en dat deze een fijne indruk bij u achtergelaten heeft! Wij gaan ervoor om het contact zo prettig te houden! Wij wensen u nog een fijne dag. Met energieke groet. Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee
DELTA is de grootste leverancier van groene stroom en gas in Zeeland. Saman Groep is koploper in de installatie van zonnepanelen, cv-ketels en warmtepompen. De twee bekendste Zeeuwse namen op energiegebied werken met elkaar samen om de energietransitie in Zuidwest-Nederland te versnellen. En u profiteert daarvan bij de aanschaf van een cv-ketel, warmtepomp of zonnepanelen. De Saman Groep voert het onderhoud uit voor DELTA.