Zeer betrokken bij het proces
We hebben het weer graag gedaan en bedankt voor de mooie 10!
Al mijn ervaringen waren en zijn zeer positief. Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen
Hartelijk dank, voor deze mooie beoordeling maar zeker ook alle jaren dat u al klant bent!
Persoonlijke benadering en bedrijf met vakmensen. Top
Zo zien we het graag :-) tevreden klanten die ons een 10 geven, bedankt!
Top service en zeer vriendelijke communicatie
Hartelijk dank voor de mooie 10 en fijn dat onze dienstverlening zo goed is bevallen, graag tot een volgende keer!
Ik heb een Renault Clio hybride bij Autozenter gekocht en mijn oude auto bij hen ingeruild. Mijn ervaring was heel erg goed. Je krijgt al snel een vertrouwd gevoel, omdat de communicatie transparant is en alles vervolgens tot in de puntjes geregeld is. Klantenservice, vriendelijkheid en professionaliteit zijn woorden die bij mij opkomen.
Wat een mooie beoordeling Sarah, bedankt en nogmaals veel fijne en zuinige kilometers gewenst met de prachtige Clio hybride!
Goede ervaring geen verrassingen achteraf.
Fijn dat alles weer naar wens is verlopen, bedankt voor de mooie 10!
Zie boven
Dank voor de mooie woorden en de fraaie 10!
Een prachtig bedrijf waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen...
Mooie woorden en een prachtige score, nogmaals veel fijne kilometers met de prachtige auto en bedankt!
Voor de tweede keer een auto gekocht. Top afgeleverd en ja de taart met een foto van je bolide bij aflevering blijft een fantastisch iets.
Bedankt voor de tweede aankoop, het leuke contact en natuurlijk deze mooie review. Veel fijne kilometers gewenst met de prachtige auto!
Goede ontvangst gehad. Aangezien het een stukje rijden was voor ons. Ook nette goede service! Wij rijden met plezier in onze nieuwe auto.
Bedankt voor de mooie beoordeling Desiree, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier verder met je prachtige auto in het verre Nijmegen!
Eerste keer dat ik hier kwam en fantastisch geholpen. Mijn auto komt bij Bosch vandaan en is daar echt verwaarloosd. Na eerste keer onderhoud bij Autozenter is mijn auto weer als nieuw.
Jammer dat sommige bedrijven niet het juiste onderhoud uitvoeren. Fijn dat u bij ons bent gekomen en heel mooi dat het allemaal goed bevallen is. Vanaf nu weet u dat alles conform fabrieksvoorschriften uitgevoerd wordt waarmee we uw auto('s) in top conditie houden. Bedankt voor de mooie beoordeling en tot een volgend bezoek!
ik kom met een probleem met de auto en ben geen klant maar wordt super netjes te woord gestaan en meteen geholpen.
Het lijkt u te verbazen maar zo werken wij altijd :-) bedankt voor de mooie 10!
Na enig zoekwerk via diverse sites toch bij Autozenter Schagen terecht gekomen om een mooie Captur te kopen. Heeft redelijk wat importauto's maar ze verkeren in prima staat en zijn goed onderhouden. Dhr. Zentveldt helpt je prima en dringt je niets op en laat je ook rustig met het thuisfront overleggen over de mogelijke aankoop. Geeft ook een schappelijke inruilprijs. Auto wordt gepoetst en krijgt onderhoud volgens Renault schema voor aflevering. Wordt ook afgeleverd met een veiligheidspakket, premium pas en 1 jaar europa pechhulp. En als aanbieding zijn de afleverkosten incl. onderhoud en nieuwe APK geheel gratis. De auto die ik heb gekocht kwam uit Belgie maar is door Autozenter Schagen keurig voorzien van een instructieboekje in de Nederlandse taal. En zo hoort het. Bij het ophalen verrast met een ingepakte auto en na de uitgebreide uitleg over de werking van de auto een heerlijke taart met een foto van de auto er op mee naar huis. Ik zou zeggen hier kan je met een gerust hart een betrouwbare occasion kopen. Mogelijk mijn volgende auto weer bij Autozenter Schagen kopen maar nu eerst maar een tijdje van deze Captur genieten. We zijn blij met de auto en blij met Autozenter Schagen.
Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review. Fijn om te lezen dat onze dienstverlening zo goed is bevallen!
Geeft bij onderhoudsbeurt duidelijk uitleg over wat er gedaan moet worden en wat er uiteindelijk gedaan is
Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat alles naar wens is verlopen!
Bij aankomst hartelijk ontvangen. Fijne ongedwongen sfeer. Zeer vriendelijke eigenaar en na een korte proefrit waren we om. Dit werd onze nieuwe auto. Deal was naar beider tevredenheid snel gemaakt. Na het rijklaarmaken de auto werd de auto geleverd compleet met een top servicepakket. Auto was netjes gepoetst en zelfs ons huisadres stond al in de navigatie. Bij vertrek kregen we nog een heerlijke taart mee met een foto van de auto. Ontzettend leuk ! Echt wat een service, nog nooit een occasion gekocht waarbij hé het gevoel kreeg een nieuwe auto te kopen. Voor ons een dikke 10!
Wat fijn dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren, elke verkoop en elke klant zijn we blij mee en de kers op onze taart is de reactie als de uwe! Nogmaals veel fijne kilometers gewenst en bedankt!
Geheel volgens afspraak.
Fijn dat alles naar wens is verlopen, we zijn blij met de mooie 10, bedankt!
Prima service en uitleg bij de 'nieuwe' occasion auto.
Bedankt voor de mooi woorden en de fraaie 9 Ed! Nogmaals veel plezier met de nieuwe auto.
Kon er op wachten volgens afspraak.
Fijn dat u onze service zo goed ervaren heeft en natuurlijk zijn wij blij met de mooie 10, bedankt!
Zie bovenstaande
Wauw, weer een 10! Bedankt, we blijven ons best doen hoor!
De service is bij autozenter het beste! De zaak is erg mooi en ze hebben hele mooie auto’s! Ik raad autozenter aan iedereen aan.
Zo zien we het graag! Niet alleen onze klanten tevreden maar zelfs mijn jongste dochter ;-) Dank je voor de mooie 10!
We kwamen binnen voor een waarde bepaling van onze oude auto. Er stonden geen auto's die binnen ons budget paste maar al snel had de verkoper een auto gevonden wat wel binnen ons budget paste en naar onze smaak was. Super bedankt.
Graag gedaan en bedankt voor de mooie woorden en nog veel fijne kilometers gewenst!
Heel snel geholpen nadat m'n auto me had laten staan. Ze denken erg goed mee en helpen waar ze kunnen!
Kijk, daar doen we het allemaal voor, snelle service en tevreden klanten, bedankt!
Het ophalen van onze aankoop was een feestje op zich. De auto stond "ingepakt" in de showroom en werd als een waar kunstwerk onthuld. Verder kregen we een grote taart mee met daarop de foto van de kersverse aankoop. Is dit alles origineel of niet? Er werd uitgebreid de tijd genomen om alles over de auto uit leggen, inclusief garantie en ondersteuning. Inmiddels de eerste paar honderd km gereden en die zijn probleemloos verlopen. Tot nu toe zijn we buitengewoon content.
Dank! Voor de mooie score en de mooie woorden, hier doen we het graag voor. Nog veel meer fijne kilometers gewenst en tot de gratis winterinspectie :-)
Ik was 27 jaar geleden (1997) op zoek naar een nieuwe auto en mijn interesse ging uit naar een Renault Laguna initiale en kreeg een tip om eens bij Autozenter-schagen te gaan kijken. Die tip was waardevol, ik werd vriendelijk met een kop koffie ontvangen door Johan de vader van Eric, die mij doorverwees naar zijn zoon Eric. Wij sloten toen der tijd een deal naar allebei tevredenheid en heb in de daarop volgende jaren verschillende type Renaults bij Autozenter-schagen gekocht. Er is in die afgelopen 27 jaar niets veranderd daar bedoel ik mee o.a. de kennis, de persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en de betrouwbaarheid van het hele team. Uiteraard ook wel eens mijn licht opgestoken bij een andere garage maar kon het uiteindelijk niet vinden, hoe dat kan… ik weet het niet… het is een gevoel denk ik. De afgelopen maand juni heb in alle tevredenheid bij Eric de Renault Capture E-Tech Hybrid Engineered gekocht ... en kan zeggen wat ’n fijne auto is dat. Voor de degene die interesse hebben in nieuwe of gebruikte auto raad ik u aan om eens kennis te maken met Autozenter-schagen.
Wat een geweldig mooie review, mooi verjaardagscadeau voor mij vandaag ;-) Fantastisch dat we al zoveel jaren zoveel waanzinnig mooie auto's hebben mogen leveren, hartelijk dank en geniet van deze wederom schitterende auto! Groet Eric (en voor iedereen die ook zo blij wil worden: bel 06-53671054 mail [email protected] of app 06-53671054 me maar!)
Wederom voor onderhoud en apk geweest, service als altijd.
Hartelijk dank voor uw komst weer en voor de mooie 9!