goede ervaringen.
Ons contactpersoon Stijn is voor ons een enorme aanwinst. Het blijft absoluut een vak apart en dankzij Stijn is onze administratie altijd op orde en wijst hij ons op zaken die we zelf niet weten.
Deskundige medewerkers, accuraat en betrouwbaar.
Betrokken, deskundig en meedenkend accountant. We zijn al jaren zeer tevreden met de dienstverlening!
Goed contact, zijn accuraat en denken mee.
Heel goed
Al ruim 20 jaar hebben wij een samenwerking met elkaar, dat zegt voldoende.
Goed contact en vlotte respons
Een nieuwe accountant voor mij, idem voor de adviseur. Na een zeer slechte ervaring over een aantal jaren met de voorgaande accountant een heel fijne ervaring. Veel problemen op te lossen en fouten weg te poetsen. Allemaal gelukt :-).
Echt een onderscheidende accountant!
hierbij op basis van afgelopen jaar
Er wordt altijd aandachtig naar me geluisterd, waarna de flip-over erbij wordt gehaald. Daarop volgt een uitleg met onderbouwing, waarna ik als een tevreden klant naar buiten stap.
Prettig gesprek, duidelijke uitleg
erg meedenkend. goede adviezen en tips.
ik ben super tevreden!
Goede ervaringen
Deskundig advies
Zij zijn adequaat, zeer ter zake kundig en vooral pro-actief !!! Dit komen we in deze wereld helaas niet vaak meer tegen. Thanks voor alle support en adviezen de afgelopen jaren !!
Goede dienstverlening en prettige communicatie. Deskundige medewerkers op alle vlakken. Schakelen met elkaar met als 1 doel de beste financiele serviceverlening voor mij als klant.
Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van C&B. De communicatie was over het algemeen goed, maar de rapporten waren soms onduidelijk en de prijzen leken wat hoog en kwamen soms ook als een verrassing zonder dat ik hier vooraf over geïnformeerd werd. Ze zijn wel flexibel en bereikbaar. Af en toe een foutje. Verbeterpunten zijn dus aanwezig, maar over het geheel genomen redelijk.
Persoonlijke betrokkenheid en meedenkend.
Wij zijn al jaren klant en nog steeds naar tevredenheid
Betrouwbaar en deskundig kantoor. Medewerkers zijn deskundig, betrokken en denken met je mee.
Met de geringe kennis die ik zelf heb van accountancy kwam het adviesgesprek als een verhelderend moment. Inzichten die zelf niet opgemerkt worden zijn gegeven om een gezonde financiële situatie te creëren voor de toekomst.
Huizermaatweg 600
1276 LN Huizen