Ik wens iedereen zo’n betrokken uitvaart ondernemer als Chris

Wij hebben in de loop der jaren een paar keer gebruik gemaakt van Mea Vota. De toegevoegde waarde van Chris tijdens een uitvaart is enorm. Hij weet de sfeer perfect aan te voelen, weet de juiste toon te vinden en geeft goede adviezen. Door het aandragen van ideeën als wij het even niet meer wisten en ons stap voor stap door de voorbereidingen te begeleiden, werd alles makkelijker te dragen en niet zo overweldigend. Chris heeft oog voor ieder detail en wees ons op bepaalde punten, als we dat zelf niet zagen. Zijn oprechtheid is altijd voelbaar. Als wij zelf ideeën hadden, zorgde Chris dat dat uitgevoerd kon worden, waardoor de uitvaart precies zo werd, zoals wij passend vonden. Hiervoor zijn wij hem erg dankbaar!

Geweldig, zo betrokken.

Op 15 november 2021 is mijn man Martin plots overleden. Het eerste wat ik dacht Chris van Mea Vota te bellen. Nu denkt U waarom Chris. Hij had de crematie verzorgd van mijn schoonvader en het voelde dus heel vertrouwd. Contact met Chris is zo warm en menselijk. Nu de crematie van mijn man. Alles was super geregeld. De condoleance en crematie was in Cremaere in Almere Buiten. Zo huiselijk en sfeervol ingericht. Onze dank gaat uit naar de medewerkers van Cremaere en Chris Beekman van Mea Vota. Sanny van den IJssel, kinderen en kleinkinderen.

Geweldig geholpen

Mijn zus en ik zijn zeer tevreden over de hulp en meedenken van Patrick. Hartelijk dank hiervoor. Helen en Angela

• Respect voor uw wensen

Niets is teveel, alles is mogelijk, fantastisch geregeld!

Wat zijn wij blij, dat Chris Beekman van Mea Vota op ons pad kwam, toen wij een uitvaartverzorger nodig hadden, na het overlijden van onze zoon. Wij wilden geen gewone uitvaart , maar een uitvaartfeestje. Het werd een feest met heel veel mensen. Samen met Chris bespraken wij wat we wilden, alles kon en Chris regelde het, geen gewone rouw auto, de Foto's, de Muziek , de Drankjes, Hapjes en Broodjes en niet te vergeten de Zaal met bediening. Heel veel mensen die wij spraken wilden ook zo'n uitvaart en in ieder geval geregeld door, Chris Beekman van Mea Vota.

• Respect voor uw wensen

Mea Vota is een fijne partner bij het verzorgen van een uitvaart.

Mea Vota is een klein bedrijf wat zich onderscheidt in het verzorgen van maatwerk bij het regelen van een uitvaart. De aanpak is persoonlijk, gedegen en duidelijk. Niets moet en alles kan. Geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Chris Beekman voelt feilloos aan wanneer hij serieus en terughoudend moet zijn of wanneer het ietsjes losser kan. Erg prettig om mee te maken in een tijd die bol staat van de emoties. Een aanrader!

• Respect voor uw wensen

Persoonlijk, integer en met suggesties voor een perfecte uitvaart.

Vele jaren geleden had ik een gesprek in Diemen met Chris Beekman op het kantoor van Mea Vota. Voor mij stond na het gesprek vast Mea Vota ooit onze uitvaart zou gaan doen. En 23 september 2021 was de uitvaart van mijn lieve vrouw Mattie. Toen ik belde nam Patrick Praaning de telefoon op ik vroeg naar Chris maar deze was op vakantie. Patrick heeft met zijn innemende persoonlijkheid zowel in de voorgesprekken als de dag zelf alles waargemaakt wat wij hadden afgesproken en was een integere uitvaartleider samen met zijn collega. Zo een dag kan je maar een keer in je leve doen, ik kijk met een fijn gevoel op deze dag terug wat helpt om verdriet en verlies te verwerken.

• Respect voor uw wensen

Zeer betrokken, meedenkend, goed bereikbaar.

Al is het inmiddels een jaar geleden, wij denken met een goed gevoel terug aan de uitvaart van onze (schoon)moeder en oma. Chris was ons al opgevallen tijdens een andere uitvaart die hij verzorgde en diezelfde rust en betrokkenheid straalde hij ook hierbij uit. Heel fijn dat hij de tijd nam om naar onze wensen te luisteren en dat hij goed bereikbaar was.

• Respect voor uw wensen

Een beoordeling op internet, het voelt vreemd, maar ik gun iedereen de kwaliteit van Chris/Mea Vota

We reden eergisteren op de snelweg en passeerden een rouwstoet; een witte wagen aan kop. Meteen waren onze gedachten bij het verlies van onze dochter/zus, die 9 maanden geleden is overleden, op 24 jarige leeftijd. Met de tranen en het verdriet kwamen ook de herinneringen aan hoe wij op de snelweg reden, achter de witte mini. Van en naar een uitvaart en crematie die zinderde en spetterde zoals ZIJ ook was. Die uitvaart en crematie zijn een baken geworden. Een lichtpunt vol warmte en betekenis zodat wij ter plekke, in de auto, dankbaar moesten lachen door onze tranen heen. Chris/Mea Vota begrijpt precies hoe belangrijk en helpend een goede en passende uitvaart is en doet er alles aan om dat in te voelen, te organiseren en zo perfect mogelijk uit te voeren. Dat gun ik iedereen, daarom deze beoordeling. Dankjewel Chris.

Meest persoonlijke, warme benadering

Mea Vota, voor mij in het bijzonder Chris, is vanaf meet af aan een anker, met n perfect gevoel voor rust en kalmte. Het was voor mij tot 2x toe over een jaar: moeder, toen vader, mogelijk om mn ouders een mooi afscheid te creëren. Mes Vota heeft een uniek gevoel hoe je symboliek kunt toepassen op eigenlijk het vieren van het leven, het mens, die de overlevende had/was. Dat vergt een hoog niveau van inleven, fantasie en creativiteit! Kortom voor een fantastische begeleiding.

Dit hadden we nodig!

Na een plotseling overlijden is de wereld volledig veranderd. Je hebt dan dringend iemand nodig die je hand pakt en je helpt dit aan te kunnen. Chris is voor ons die persoon geweest. Alles kon en alles mocht. En alles werd prachtig geregeld. Een enorme troost. In ons verdriet was hij bij ons, ook als het regelen was gedaan. Er was ook humor. Hij wist precies wat hij moest zeggen, wat we nodig hadden. Dankjewel Chris, uit het diepst van ons hart!

Je kan het maar 1x goed doen, kies dan voor Mea Vota

Het is een verdrietige , chaotische periode waar er in ons geval plotseling veel op je afkomt. Dan is het super fijn om het gevoel te hebben dat iemand ervoor zorgt dat niks vergeten wordt. Fijn om Chris van Mea Vota te hebben die snel en vlot alles in gang zet, daardoor konden wij de uitvaart op een prachtige plek houden. Ook het rijden in de Minirouwauto (https://www.minirouwauto.nl/) vond ik echt heel bijzonder. De muziek die wij zelf uitgekozen hadden galmde uit de boxen. Mijn moeder had dit echt prachtig gevonden als ze dit had geweten... Het is een ongelofelijke moeilijke periode en je kan het 1x doen, in dat geval dan maar zo mooi mogelijk om mijn moeder het beste afscheid te geven. Mea Vota aanbevelen? Een Dikke Ja! - persoonlijke aandacht - goed en vlot contact - ontzorgen - goede nazorg Dank voor alle goede zorgen Mea Vota; Chris, Arlette en Esther

Prima begeleiding!

Chris was erg betrokken. En de communicatie was goed. De online tool nabestaandenloket werkte niet zo goed als verwacht. Maar uiteindelijk is alles prima geregeld en Chris was erg flexibel betrekking tot de betalingstermijn. Een aanrader dus!

• Respect voor uw wensen

Wat een liefdevolle mensen!

Bij het plotselinge overlijden van mijn vader waren Arlette en Chris onze rotsen in de branding. Dankzij hun liefdevolle en betrokken houding en respectvolle manier van werken hebben zij ervoor gezorgd dat het afscheid niet alleen mooi en bijzonder was, maar vooral heel persoonlijk. Ze hebben ons onder meer gewezen op de mogelijkheid om mijn vaders lichaam te balsemen, waardoor hij tot op de dag van het afscheid thuis kon blijven. Daar zijn we hen enorm dankbaar voor. Ook de mooie Minirouwauto was een schot in de roos. Arlette was er als je haar nodig had, niks was haar te veel. We zijn ontzettend blij dat we jullie hebben gevraagd, jullie hebben ons verdriet draaglijker gemaakt. Veel dank daarvoor.

uitstekend

Het is een mooie uitvaart geworden, alles naar wens verlopen

• Respect voor uw wensen

Fijne innemende ondersteuning in alles wat tot in de puntjes geregeld moet zijn

Het overlijden van mijn moeder kwam redelijk onverwacht en dan is het moeilijk om helder na te denken . Ik heb de ondersteuning , meedenken in soms creatieve oplossingen en de organisatie van alles rond het overlijden en uitvaart als zeer fijn ervaren. Alles liep op rolletjes en was tot in de puntjes geregeld.

Persoonlijk, warm en professioneel

Gelukkig kan ik niet goed vergelijken met andere uitvaarten, maar Chris heeft ons enorm goed ondersteund in het organiseren en regelen van de uitvaart van mijn vader. Persoonlijk dagelijks contact. Goed aanvoelen wat wij willen en bedoelen. Niet te beroerd om zelf een stapje extra te doen of nog een extra keer langs te komen. Zelfs een keertje een beetje eigenwijs (in opnemen van de uitvaart), waar wij achteraf heel blij mee waren. Het is namelijk soms moeilijk om middenin het traject echt goed te weten en te bepalen wat je wilt. Chris kan daar vanuit zijn ervaring goed in helpen en meedenken. Er is oprecht niet 1 onderdeel van het traject of de uitvaart zelf die we achteraf anders zouden hebben willen doen. We kijken met een heel goed en tevreden gevoel terug op de uitvaart en dat is voor een groot deel te danken aan Chris zijn hulp. Dat maakt het verwerken minder moeilijk. Ook na de uitvaart nog een aantal keren contact gehad en Chris is persoonlijk nog langs gekomen om te kijken hoe het ging en hoe we het hebben ervaren. Heel fijn Nergens in het traject kregen we het gevoel dat we een klant waren waar geld aan verdiend moest worden (wat natuurlijk wel het geval is). Toevallig weet ik dat bij een recente andere uitvaart dat via een andere uitvaartorganisatie vrijwel alles online geregeld moest worden vanwege de coronamaatregelen. Te begrijpen, maar daar hadden wij niet aan moeten denken. Persoonlijk ben ik niet van de 'perfecte score', maar ik kan vrij weinig kritiek verzinnen. Het enige punt waar wellicht nog een klein beetje meer aandacht voor zou kunnen zijn is hoe de kosten zich ontwikkelen. Ik vroeg me dat zelf pas later in het traject af en heb dat gevraagd. Direct antwoord gekregen. Heel misschien vinden sommigen het prettiger om gaandeweg af en toe vanzelf te horen te krijgen waar het naar toe gaat qua kosten. Voor ons persoonlijk was het belangrijker dat de uitvaart helemaal klopte en de kosten waren iets minder belangrijk (binnen grenzen uiteraard).

Prettig en efficiënt

Verzorgd door Chris Beekman. Snel bereikbaar. Goed overleg en soepele samenwerking. Goede suggesties. Alles verliep vervolgens efficiënt en volgens plan, tot tevredenheid van alle betrokkenen, inclusief de bezoekers

• Respect voor uw wensen

Top en fijne lieve mensen

Wat een geweldig bedrijf. Ze luisteren naar je en denken met je mee en stellen dingen voor die allemaal mogelijk zijn zonder dat op te dringen. Niets is ze te veel. Na de begrafenis of crematie nemen ze nog contact met je op hoe het met je gaat.

Een menselijk bedrijf

Door het kleinschalige van Mea Vota was het mogelijk om de uitvaart van mijn nicht, met alle respect, ten tijden van corona pandemie te verzorgen. Het contact met de medewerkers van Mea Vota is prettig en open te noemen. Medewerkers wisten in een korte tijd waar de behoefte van ons lag. Door de korte lijnen met de medewerkers is het makkelijk om dingen snel en goed te regelen Mijn dank gaat uit naar het Team van Mea Vota, voor de mooie uitvaart welke jullie verzorgt hebben voor mijn nicht .

• Respect voor uw wensen

Mooi, tijdens een nare gebeurtenis....

Mea Vota heeft mij tijdens het gehele proces na overlijden op een zo’n nette en prettige manier begeleid, dat vergeet ik nooit meer. Er wordt veel uit handen genomen, niets wordt vergeten en niets is onmogelijk (ook last minute niet). Ik heb recentelijk helaas kunnen vergelijken met een grote uitvaartmaatschappij en dit is zo’n andere ervaring geweest! Mea Vota verdient oprecht het cijfer 10.

Zeer prettige begeleiding van Chris

Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend en volledig naar wens verlopen. Chris neemt het meeste werk uit handen en zorgt er voor dat alle voorbereidingen worden gedaan. Hij weet zich ook goed in te leven in de situatie en de familie, en heeft een goed gevoel voor humor. Op de dag van de uitvaart liep alles dan ook op rolletjes. Mea Vota oftewel "mijn wens", doet zijn naam echt eer aan, en beveel ik van harte aan, alsof een goede vriend de uitvaart verzorgt.

warm, betrokken en professioneel

De begeleiding van mij en mijn moeder vanaf het moment dat mijn vader overleed tot aan de uitvaart heb ik als heel bijzonder ervaren. Het was een zware, hectische tijd, maar door de begeleiding van Esther Geels van Mea Vota zijn we daar op een hele fijne manier doorheen geloodst. Steeds betrokken, onze wensen respecterend en adviserend waar nodig, waardoor we al heel snel voelden dat het allemaal goed zou komen. Hierdoor was het makkelijk om op de dag zelf de organisatie los te laten en ons echt te kunnen richten op het afscheid. De uitvaart was dan ook prachtig en is echt een herinnering voor ons die veel troost geeft. Ook de partners waarmee wordt samengewerkt zijn duidelijk met veel zorg gekozen.

• Respect voor uw wensen

Transparant, duidelijk, betrokken en korte lijnen

Mea Vota werkt transparant en overzichtelijk. Patrick, onze begeleider, was een luisterend oor vol warmte en betrokkenheid en ondersteunde ons waar nodig om de crematieplechtigheid van onze man en vader naar wens te laten verlopen. Het blijft triest om met maximaal 25 mensen een crematie te kunnen doen, maar uiteindelijk konden we alles met een tevreden gevoel afsluiten. Zouden wij weer Mea vota kiezen? Ja! namens de familie, Piet Hesterman

perfect geregeld

Chris staalt alleen maar rust uit en alles is mogelijk en bespreekbaar, TOP! geen standaard uitvaart.

Perfecte begeleiding

Chris werd mij aanbevolen voor de uitvaart van mijn vrouw, zijn agenda zat vol en zodoende werd het geheel verzorgd door zijn collega Esther. Ik kan niet anders zeggen dan dat het gehele traject perfect en met zeer veel respect voor mijn vrouw verlopen is. Van het ophalen in het mortuarium tot afscheid in crematorium, alles tot in de details naar wens. Kortom, . Respectvol . Esther nam echt alle tijd . Ook niet standaard wensen bespreekbaar . Heldere prijzen. Als een afscheid u overkomt, dan wens ik u een afscheid zoals ik die heb ervaren. Frans Frakking

Gansoordstraat 29

1411 RG Naarden