Het contact verliep goed en waardeerde dat er begrip naar mij toe was.
Ben zeer professioneel en eerlijk bijgestaan door Munneke Lourens Advocaten in een letselschadezaak. Zeer tevreden met de uiteindelijke uitkomst van de zaak. Iris Hilhorst heeft me goed geholpen met mijn letsel schade. Heel erg betrokken en behulpzaam. Bedankt.
Na mijn zware auto ongeluk werd ik erop gewezen dat het belangrijk is om een letselschade advocaat in te schakelen. Ik heb toen contact opgenomen en Iris is langs geweest en heeft mijn gezin en mij ontmoet. Ze heeft zich ingeleefd hoe het is als je niks meer kan met 4 kinderen om je heen. Wat de belasting is geweest voor mijn vrouw. Kortom iemand die begrip had voor de emotie. Iris heeft mij compleet ontzorgt en van a tot z alles keurig afgehandeld. Altijd in overleg met een gemeend advies erbij.
Heel goed
nou had een ongeluk gehad en daarbij ben ik goed geholpen erg geduldig ook!
Ik ben goed geholpen!!!!!!
Snelle, duidelijke en menselijke antwoorden. Ze nemen de tijd voor je , zijn zeer begaan. Een goed advocaten kantoor die alles voor de ‘klant’ doet ,over heeft en waar je je snel, ondanks de ellende waarom je daar zit, ‘ thuis ‘ voelt. Kortom een goede keus!
Mw van Venrooij heeft zich hevig verzet tegen de lakse en arrogante houding van de tegen partij. Ze heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden over de laatste ontwikkelingen en waar nodig druk gezet! Wij zijn heel tevreden en dankbaar met het resultaat. Mw. van Venrooij heeft zich goed verplaatst in de rol van het slachtoffer en haar heel vriendelijk bijgestaan.
alles werd voor me geregeld door mijn advocaat
Persoonlijk, integer en goede vertegenwoordiging van belang.
voldoende
Mijn ervaring met Advocaat Iris Hilhorst is erg prettig. Ik voelde me erg gesteund door haar en ze doet haar uiterste best voor je. Als ik ooit weer een letselschade advocaat nodig zal hebben zal ik geen seconde twijfels hebben om haar te bellen.
Volledig zijn al mijn zorgen m.b.t. aansprakelijkheid uit handen genomen, met succes!
Na een goed intakegesprek de zaak beetgepakt en alles netjes voorgelegd en overzichtelijk weergegeven Geen loze woorden en alles keurig afgewerkt
Zeer betrokken en gedreven juriste, die mijn zaak heeft behartigd.
Hey beste Iris, Jij heb je best gedaan en de zaak afgerond. En ik ben nu in strijd met mezelf, Om weer normaal te worden. Excuses voor het laat invullen van deze anquete Met vriendelijke groet, Edward Bukowski
Vriendelijk Duidelijk Komt afspraken na Heel aardige mevrouw Transparant Deskundig Goed berijkbaar per mail en telefonisch Gewoon in een woord top
Mijn ervaring is uitstekend mevrouw 'manon zintel heeft mij goed geholpen gesteund en een mooi resultaat opgeleverd.
Ik ben door Iris goed bijgestaan tijdens mijn zaken. Iris is duidelijk in haar advies en betrokken bij de zaak en de persoon.
Alle zorg werd mij uit handen genomen. Ook waren er regelmatig updates, was er altijd begrip en werd er altijd heel snel gereageerd.
Top deskundige mensen!
Het bureau(Iris Hilhorst) had snel in de gaten hoe ernstig de situatie van Ivon van Beek was en heeft snel en alert gereageerd. Voorschotten waren snel en ruim voldoende geregeld. De correspondentie met de verschillende gesprekspartners liep goed. Maw daar hebben we niets van gemerkt. In het advies omtrent de hoogte van de schadevergoeding konden we ons vinden
Mijn ervaring is echt positief vanwege het vlotte handelen en makkelijk bereikbare juristen. Professionele aanpak en toch met de juiste persoonlijke aandacht voor cliënten.
Altijd netjes te woord gestaan. Komen alle gemaakte afspraken na. Kortom een prima kantoor met advocaten.
Flemingweg Alphen aan den Rijn 8
2408 AV Alphen aan den Rijn