Goed.

Goed, snel en vriendelijk.

Klantvriendelijk en gewoon goed

Klantvriendelijk en gewoon goed

Nog hartelijk dank voor de service van het ophalen van de auto bij de buren.

Verwachtingen komen uit

De verkoop was al goed. Nu de eerste beurt van de auto geweest. Bij het maken van de afspraak uitgebreide uitleg gekregen. Op de dag van de beurt de auto gebracht en daar ben ik snel geholpen. De mensen zijn vriendelijk en bij het ophalen nemen ze ook de tijd voor je. Ook voor een praatje. Geen enkel moment van gehaast zijn of snel van de klant afkomen. De auto was ook sneller klaar dan vooraf aangegeven is waardoor ik de auto ook vroeger kon halen. Een goede leenfiets meegekregen.

Ben netjes en aardig behandeld. Duidelijk en geen verrassingen. Vind de mail met wat ze gedaan hebben ook fijn en duidelijk. Netjes afgeleverd.

Uitstekende service!

Uitstekende service, aardig personeel welke de tijd neemt voor de klant.

Behulpzaam en vriendelijk !

Luisteren naar wat de klant verteld en dat omzetten naar de afhandeling daarvan kortom prettige en klantgericht!!!

Vriendelijk,

Behulpzaam,

En snelle reparatie

prima geholpen

prima geholpen

Super service

Goede service. Duidelijke info en inzichtelijke factuur.

Het is daar altijd prima geregeld. Mijn auto word gemaakt en ik kan daar mooi op wachten onder het genot van een bakje koffie met een koekje erbij.

Snel gerepareed

Vriendelijke en behulpzame receptie desk medewerkers

Vriendelijk personeel met gedegen kennis van zaken.

Onderhoudsbeurt volgens afspraak en snel

Onderhoudsbeurt en APK volgens afspraak uitgevoerd en vervangend vervoer stond gereed.

Veel service en klantvriendelijk

Net geen 5 sterren omdat ik na het ophalen van de auto dezelfde dag nog naar de benzinepomp moest om mijn re voorband op te pompen . Auto bleef maar aangeven dat deze te slap was ook na 2 maal resseten . Vreemd zo net na de service beurt .. Na oppompen was dit over . Verder prima geholpen !

Uitstekend werk geleverd.

Makkelijke manier om een afspraak te maken. Kon erop wachten. Netjes uitgevoerd.

Zeer nette en vriendelijke service!

Netjes geholpen erg erg vriendelijk personeel.

Altijd uitstekend

Mij ervaring met Nefkens Uden is altijd uitstekend. Er is klantvriendelijk personeel, accuraat en professioneel werk, snel onderhoud. Een aanrader.

Vriendelijke service

duidelijke werkzaamheden , Snelle afhandeling

Nefkens geeft veel vertrouwen

Geweldige service

Perfecte planning en afhandeling.

Goede planning en wachttijd viel erg mee. Goede ruimte om wachttijd door te brengen.

Goede vriendelijke tijdige service

Goede vriendelijke tijdige service

Nette service vriendelijk personeel

Vriendelijke ontvangst. Snelle afhandeling

Wederom niets aan te merken

Niets aan te merken, vriendelijk geholpen, auto snel klaar en weer prima in orde

Nijverheidsstraat 2

5405 AJ Uden