Nagenoeg perfect

Goede aannemer met een eerlijke en transparante communicatie. Planning is goed op orde, waardoor gestelde termijnen behaald worden. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? 2 onder 1 kap

JML levert top kwaliteit en excellente begeleiding

De hoge kwaliteit en persoonlijke begeleiding van JML wensen we iedereen toe die een nieuwe woning wil laten bouwen of een woning wil laten verbouwen. In 2018 is onze woning gebouwd en opgeleverd naar volle tevredenheid. Tijdens het proces werd goed geluisterd naar onze wensen en werden wij uitstekend geadviseerd over verschillende opties. Ook het meedenken in het ontwerpen van een duurzame, gasvrije woning hebben wij zeer gewaardeerd.

Bijna perfect.

Keurig en netje’s doet deze aannemer zijn werk en ook mondelinge Afspraken worden nagekomen wij zijn zeer tevreden

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer gedreven en deskundig bouw team!

Deskundig, gedreven, snel. Denken mee, praktisch.

Prettige samenwerking

Goede ervaringen vanaf ontwerp tot en met de realisatie.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Oosteinde 31

2969 AT Oud-Alblas