Goede, kwalitatieve en proffecionele winkel.

Wij zijn geweldig geholpen bij de aankoop van ons bankstel. We werden proffecioneel geholpen door Lotte, die zeer goed meedacht en ons verschillende collecties heeft laten zien. Alles is mogelijk, meer bankdelen, veel verschillende stoffen of poten, alles kon. Zeer goede kwaliteit/prijs verhouding. Veel keuze, zeer vriendelijke ontvangst. Er werd heerlijke koffie met bonbons geserveerd. Ik koop hier zeker weer mijn volgende bank

Gevarieerd aanbod van kwalitatief goede meubels.

Grote keuze uit mooie banken. Samen met een deskundige en betrokken verkoopster een mooie leren bank met relax samengesteld. Zeer tevreden.

Erg goed

Werden erg fijn geholpen. Verkoopster was erg vriendelijk en gaf goede uitleg over de leersoort e.d. Gingen erg tevreden na aankoop de winkel uit.

Fijne sfeer, goed advies. Geen verkoper maar adviseur. En een goed prijs/kwaliteit verhouding.

Positieve ervaring

Goed en vriendelijk geholpen bij Montel in Ekkersrijt. Er werd een goed advies gegeven en omdat we in het verleden een bank van Montel hebben gehad, en daar erg tevreden over waren, zijn we weer bij Montel terecht gekomen. En........de koffie was lekker!!!

Heel fijn en net bedrijf met goede spullen

In de winkel al voor 2e x heel fijn geholpen bij aankoop bankstel, daarna netjes mailtjes over afhandelingen rekening en daarna dmv mailtjes 2 dagen tevoren een tijdlimiet van levering en dag tevoren netjes de precieze tijd en de 2 fijne monteurs netjes op exacte afgesproken tijd aanwezig!!

Professionele en zeer prettige benadering van de klant

We zijn al jaren klant bij Montèl en zijn zeer tevreden over de professionele en prettige benadering van ons als klant. De meubels zijn van hoge kwaliteit en dat is voor ons reden om steeds bij hen terug te keren.

Geweldig aankoop gesprek mogen hebben in Eindhoven

Verkoper in Eindhoven heeft zonder druk ons prachtig geholpen. We zijn zeer tevreden over het aankoop proces. De producten die geleverd zijn stralen kwaliteit uit. Ook de bezorgers zijn uiterst bekwaam en zeer netjes. Zeer goede ervaring gehad, dank daarvoor.

Heel klantgericht

Zeer vakkundig geholpen. De verkoopsters luisterde naar onze wensen en bracht ons direct naar de bank/ stoelen die bij ons pasten. Materiaal meegegeven waarmee we thuis aan de slag konden. Bij 2 e bezoek àlles systematisch afgewerkt. Zeer tevreden.

Komen geleverde afspraak na.

Voor de levering wordt je netjes gebeld voor precies de tijd.

Super!!

Wij zijn door Claudia filiaal Ekkersrijt zeer goed geholpen.

Heel goed.

Zorgvuldige levering, netjes neergezet.

Professionele, deskundige niet opdringerige dienstverlening en klantvriendelijk

Bij binnenkomst zijn we door Lenneke Reed vriendelijk welkom geheten. Zij gaf ons adequate tips en info. Niet opdringerig, maar vertrouwen wekkend. Daarom zochten we na oriëntatie contact met haar. Met haar deskundige adviezen en vertrouwen gingen we steeds meer kopen.. Tenslotte hebben we een bankstel, fauteuil, tapijt, twee kleine stoelen en een klein tafeltje gekocht. De harmonieuze collegiale sfeer bleef ons niet onopgemerkt. Bij eindafwerking heeft haar vriendelijke collega Hetty samen met Lenneke het geheel prettig en vertrouwenwekkend afgesloten.

Topwinkel

Vriendelijk, Kennis van zaken, Rustige sfeer.

zeer netjes en corect afgeleverd

De monteurs stelde zich bij binnenkomst netjes voor en gingen meteen aan de slag,na montage en controle en uitleg over onderhoud namen ze weer keurig afscheid,niets dan lof

Erg goed

Weer terug en geslaagd

Idem

Xxxx

Goede ervaring

Qua verkoop een goede ervaring. Je kreeg de tijd rustig rond te kijken en daarna advies op maat. Lenneke de verkoopster was niet teveel aan het pushen en wist een goed en duidelijk verhaal neer te leggen.

Vriendelijk en uiterst deskundig

De vriendelijkheid en deskundigheid wekt terecht heel veel vertrouwen.

heel good!

professioneel

Fantastisch

Ik kan niet anders zeggen dan dat we 100% tevreden zijn. Zowel bij de aankoop als de levering van onze prachtige bank. Enorm blij!

Zeer tevreden over de bank en vriendelijke medewerkers en bezorgers.

De bank is heel fijn.Ben in de winkel goed en snel ik geholpen. De afspraken zijn nagekomen en de bezorgers waren bekwaam en vriendelijk. Goede ervaring.

Prima zaak leuke verkoopster en zeer goede uitleg

Fijne aankoop gedaan waarbij we vriendelijk en enthousiast werden geholpen. En waarbij we meer dan voldoende keuzes hadden

Goed service en vriendelijk personeel

Prima service en vriendelijk personeel

Prima geholpen, goed advies.

Hulp bij herinrichten woonkamer. Afspraak voor gemaakt. Vriendelijk personeel. Al bekend de de goeie kwaliteit van de produkten. Eerdere aankopen.

Ekkersrijt 4129

5692DD Son

Over Montèl Son

Montèl Son, dé woonwinkel voor al jouw interieurwensen. Met een unieke eigen collectie en een zeer ruim aanbod, bieden wij een uitgebreid assortiment meubels. Zoek je echt iets speciaals? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw Montèl meubel naar eigen wens samen te stellen. Ons enthousiaste team helpt je graag bij het vinden van jouw ideale meubel. Breng een bezoekje aan een van onze showrooms en laat je inspireren! Bij Montel staat service hoog in het vaandel en wij helpen je graag. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie wilt plaatsen. Alle vragen, opmerking, klachten, feedback en vooral positieve beoordelingen en reviews zijn van harte welkom. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden. ✓Snel leverbaar ✓Persoonlijk advies ✓Meer dan 30 jaar ervaring ✓5 jaar garantie In het gezellige Son & Breugel vind je meubelzaak Montèl Son gelegen aan de woonboulevard. Hier vind je altijd de mooiste keuze aan Montèl banken, (relax)fauteuils, karpetten en meer. Alle Montèl designs zijn eigen ontwerp (Dutch Design) en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. We hebben een groot aanbod artikelen direct uit voorraad leverbaar. Ben je op zoek naar iets speciaals? Zelf een meubel samenstellen kan natuurlijk ook. Kies jouw favoriete kleur en stof uit in het Color Centre en laat je inspireren door de volledig ingerichte woonkamers, ontworpen door de designers van Montèl. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar bij het vinden van jouw ideale Montèl meubel!

Over Montel

Montèl is de grootste zitspecialist van Nederland en biedt een ruime collectie banken en fauteuils. Maar Montèl biedt ook een geheel eigen collectie aan verlichting, eetkamerstoelen- en tafels, accessoires en vloerkleden. Laat je inspireren door onze ruime collectie van Montèl. Liever zelf jouw perfecte meubel samenstellen? Dat kan ook! Bij Montèl kun je meubels volledig naar jouw wensen samenstellen. Er is dus altijd een Montèl die bij jou past. Maak een afspraak met ons professionele team voor een passend interieuradvies op maat.