Vanaf moment met heb in zee gaan na ongeval , 1e bezoek persoonlijk, tot de telefonische contacten en mailwisselingen altijd helder overzicht van wat er gedaan is, wordt en de verdere stappen. Altijd bedenktijd en overleg eer we verder gingen met de volgende stap.
Beste Wim, Bedankt voor deze positieve beoordeling over Linda. Goed te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Het beoordelen van de vaststellingsovereenkomst ging gepaard met goede uitleg en ruimte voor het inzicht van de klant.
Beste Ina, Veel dank voor deze positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Prima geholpen
Beste John, Bedankt voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
We kregen de keuze tussen een mannelijke of vrouwelijke advocaat. Het eerste gesprek was zo geruststellend dat ik er wel vertrouwen in had. We zijn echt heel goed begeleid tijdens het hele traject. Bij vragen of onduidelijkheden was er altijd ruimte voor tekst en uitleg. Het inlevingsvermogen was enorm. Ik ben dankbaar voor de uitstekende begeleiding die mijn dochter en ik hebben gekregen. Dank je wel!
Beste Nancy, Heel veel dank voor de positieve review over Berkan. Wat goed te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Na een auto-ongeval heb ik letsel opgelopen. Met de betrokken advocaat heb ik mijn gevoelens en gedachten een plaats kunnen geven. Ik heb ook door het functioneren van de advocaat het gevoel overgehouden dat er recht is gedaan aan wat mij is overkomen.
Beste Clemens, Heel veel dank voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Vanaf het begin van de dienstverlening ben ik in alle opzichten van een uitstekende begeleiding voorzien. Zowel wat de sevice betreft (via mail telefonisch) als wat de kennis van het vakgebied betreft. Het bezwaarschrift was zeer uitgebreid en er was juridisch aan alle voorwaarden voldaan. Dankzij de inzet van de hr. Van Meer heb ik de juridische strijd gewonnen.
Beste Klaas, Veel dank voor de positieve review en de mooie woorden over onze collega Frans. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Kontakt met Mark als zeer prettig ervaren
Beste Peter, Veel dank voor de positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Betaling was snel geregeld.
Beste Jolanda, Goed te horen dat Yannick dit incassotraject snel heeft kunnen afhandelen. Bedankt voor de review. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Betrokken, begripvol, empathisch. Juridisch goed onderbouwd. Helder, duidelijk advies. Procedure werd ook duidelijk uitgelegd, in gewone mensentaal die ook voor mijn kind goed was te begrijpen. Uitstekend resultaat.
Beste Roeland Wat een mooie woorden. Bedankt voor de positieve review over Céline. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Wij hebben snel geholpen door de heer van der Bijl
Beste Bilal, Bedankt voor de positieve review over Mark. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Problematic money transfer
Dear Helge, Thank you for this review about our colleague Avyola. Kind regards, Theo Quaijtaal
In geval van een echtscheiding hoopt wellicht iedereen de hele zaak af te kunnen wikkelen in goed overleg en zonder externe expertise. Als het proces dan toch volledig blijkt te escaleren, ben je blij dat je wordt bijgestaan door een expert van AK Advocaten. Zij brengt 'rust in de tent', schetst duidelijk hoe het proces eruit ziet en voorziet je van de informatie, die op dat moment relevant is. Algehele communicatie is zeer professioneel, maar zeker niet 'stijfjes' of heel formeel. Even sparren is altijd een optie en daarvoor een momentje prikken is snel geregeld. Een hoog inlevingsvermogen zorgt ervoor dat ze echt weet wat er speelt en een gepaste reactie daarop is dan ook snel geformuleerd. 'Zacht' als het gaat om de kinderen, maar heel 'scherp' in de rechtbank. Ik hoop een dergelijk traject niet nogmaals mee te maken, maar mocht het toch zo lopen, dan weet ik waar ik moet zijn.
Beste Bas, Heel erg veel dank deze mooie woorden. Wij horen dat natuurlijk graag. Fijn dat Anoeska zulke goede bijdragen in uw traject heeft geleverd. Veel geluk en op naar de toekomst! Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Erg positief ervaren. Je weet niet vooraf hoe je dit allemaal aanpakt. Gelukkig waren de adviezen duidelijk na dat ongeluk. Ondanks dat je geen schuld hebt aan het ongeluk, voel je je toch een beetje verantwoordelijk, zo van "Had ik maar een andere weg genomen, dan was ons dat ongeluk waarschijnlijk niet overkomen. Het gaat ons ( mijn vrouw en mij ) nu gelukkig goed en kunnen weer positief vooruitkijken. Mijn schoonmoeder, die ook bij het ongeluk betrokken was, is helaas ons september j.l. ontvallen.
Beste Ben, Veel dank voor deze goede review over Linda. Goed te lezen dat u weer positief vooruit kunt kijken. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Transparant duidelijk advies en toelichting op alle opties en keuzen die zich aanboden in dit traject. Een efficient coaching om ook daar waar de moed in de schoenen zakt de ogen op de horizon te houden en door te gaan.
Beste Constantijn, Veel dank voor deze goede review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Uitstekend bijgestaan
Beste Roel, Bedankt voor deze positieve review over onze collega Céline. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Vanaf start van dit letselschadedossier kundig en efficient bijgestaan door Mr. Suzanne van Reedt Dortland en bij afwezigheid door Sandra de Kruiff. Kenmerkend tijdens het hele traject was de betrokkenheid en inlevingsvermogen van Suzanne,die zeer professioneel, persoonlijk, transparant en inhoudelijk sterk werk afleverde. Zelfs laat in de avond was Suzanne bezig met dit dossier getuige de diverse mailcorrespondentie. Haar deskundigheid en betrokkenheid hebben er toe geleid dat mijn schade uitstekend is behandeld en naar volle tevredenheid is afgewikkeld. Ik kan met een goed gevoel het boek sluiten. ALLE LOF VOOR AK ADVOCATEN !!!
Beste Hans, Wat een mooie woorden. Veel dank voor deze zeer positieve review. Dat horen wij heel graag. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Duidelijke uitleg vooraf en zeer vasthoudend in deze incasso zaak.
Beste Christ, Bedankt voor de positieve review over Yannick. Precies hoe wij hem ook kennen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Al met al gewoon goed en netjes ,duidelijke communicatie. Er is echter een punt wat ik toch wel een beetje lastig vind. Mijn zaak is door drie medewerkers behandeld dit door ziekte of vertrek van de medewerker. Dat is lastig zeker omdat je met de ene gelijk een band hebt en met de andere niet. Maar verder is alles goed afgehandeld .
Beste Wil, Bedankt voor de positieve review over Naomi. Goed dat u deze feedback even terugkoppelt aan ons, waarvoor dank. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Een oude, langlopende kwestie, op een goede manier naar een afronding gebracht. Jeroen heeft dit proces prima gelopen en daarmee de context gecreëerd voor een definitieve oplossing nu.
Beste Anthonie, Hartelijk dank voor de goede review over onze collega Jeroen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Vanaf start van dossier zeer kundig en efficiënt bijgestaan door advocaat met het gewenste resultaat tot gevolg.
Beste Henk, Veel dank voor deze positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Goedemorgen ik ben goed geholpen er is goed naar mij geluisterd ,de servige en persoonlijk contact heeft mij een duwtje gegeven om als het ooit nodig zal zijn , zeker weer de steun te vragen van dit advocatenkantoor , ik wens jullie nog veel succes in de Toekomst.
Beste Joop, Veel dank voor deze positieve review en woorden over onze collega Suzanne. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Wij zijn bijgestaan door Mevrouw J. Broeders wie ons deskundig heeft begeleid en zich voor 100% heeft ingezet inzake onze zaak. De algehele procedure besloeg een lange periode gezien de complexiteit ervan, echter zijn we deze hele tijd vakkundig bijgestaan middels proactieve communicatie en betrokkenheid. De laatste maanden van het proces waren extra moeilijk door een onverwachte wending waarbij je als client een moeilijk periode doormaakt. Tijdens deze laatste periode merkte we des te meer het kwalitatieve onderscheid door het getoonde medeleven en betrokkenheid om de zaak tot een goed einde te brengen. Op het moment dat er twijfel bestond aan een goede afloop zette Mevrouw Broeders door wat uiteindelijk resulteerde in een zeer positieve uitkomst. Alle lof voor deze advocaat.
Beste Sebastiaan, Mooie woorden over onze Jolanda. Wat goed te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Veel dank voor deze positieve review! Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
de heer van Loon kan ik een ieder aanbevelen als advocaat. Hij kan de complexiteit van een zaak goed overzien en de kern ervan duiden. De wijze waarop hij mij ter zijde heeft gestaan kan ik daarnaast omschrijven als zeer efficiënt.
Beste Jos, Veel dank voor deze positieve review. En goed te horen dat Erik aan te bevelen is als advocaat. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
prettig in de omkgang, begrip voor de zaak en met alle geduld behandeld
Beste Bob, Veel dank voor deze positieve review over Christian. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Jeroen heeft mij goed en duidelijk geadviseerd en alles was dan ook vlot en naar tevredenheid afgewikkeld. Het contact verliep op een prettige en persoonlijke manier en de verschillende mogelijkheden zijn mij heel goed uitgelegd, waardoor ik ook snel een beslissing kon maken. Dank je wel Jeroen, ik zal je zeker aanbevelen!
Beste Japke, Dank voor de goede review over Jeroen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, familie-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.