de heer van Loon kan ik een ieder aanbevelen als advocaat. Hij kan de complexiteit van een zaak goed overzien en de kern ervan duiden. De wijze waarop hij mij ter zijde heeft gestaan kan ik daarnaast omschrijven als zeer efficiënt.
Beste Jos, Veel dank voor deze positieve review. En goed te horen dat Erik aan te bevelen is als advocaat. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
prettig in de omkgang, begrip voor de zaak en met alle geduld behandeld
Beste Bob, Veel dank voor deze positieve review over Christian. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Jeroen heeft mij goed en duidelijk geadviseerd en alles was dan ook vlot en naar tevredenheid afgewikkeld. Het contact verliep op een prettige en persoonlijke manier en de verschillende mogelijkheden zijn mij heel goed uitgelegd, waardoor ik ook snel een beslissing kon maken. Dank je wel Jeroen, ik zal je zeker aanbevelen!
Beste Japke, Dank voor de goede review over Jeroen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
I had the dubious pleasure of being hit by a car. Fortunately, the insurance company put me in touch with Astrid van Tilburg. She represented me during the settlement case. From the very beginning until the end of the case everything ran smoothly, transparently and without any understatements. In a word, professionalism of the highest order. I have no choice but to recommend Astrid to people with similar problems. It is worth contacting her without a doubt.
Het expertise van Christian is zeer van toepassing geweest op desbetreffende situatie. Met name de combinatie van diepgaande kennis van eerdere jurisprudentie op het gebied van aansprakelijkheid alsmede de mogelijkheid om 'out-of-the-box' te denken, hebben ervoor gezorgd dat onze verwachtingen zeker vervuld zijn.
Beste R., Wat een mooie woorden. Dank voor deze zeer positieve review over Christian. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Beide advocaten waren zeer behulpzaam, vriendelijk en betrokken tijdens het hele proces. Alles is erg soepel verlopen en ik vond het fijn dat alles erg duidelijk werd uitgelegd, ook de kleine zaken die van mij werden verwacht. Als jullie dit lezen, nogmaals vriendelijk bedankt :)
Beste Bastiaan, Dank voor de goede review over onze advocaten. Fijn te horen dat alles soepel is verlopen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
We zijn zeer goed geholpen door Céline die ons continu informeerde en op de hoogte hield van elke ontwikkeling. Ook haar advies was telkens duidelijk en uitgebreid. Toen alles rond was volgde een hele snelle en correcte afhandeling. We zijn superblij met haar werk en de uitkomst.
Beste Claudia, Dank voor de goede review over Céline. Wat fijn te horen! Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Ik ben op een prettige professionele manier geholpen. Er werd duidelijk alles uitgelegd en er werd naar mijn verhaal geluisterd. Ook de afwikkeling van mijn casus is goed afgehandeld.
Beste Hanny, Veel dank voor de positieve review over Avyola. Goed te horen dat alles goed afgehandeld is. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
zie boven
Beste Frans, Veel dank voor de review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Al meerdere jaren heb ik voor juridisch advies contact met mr. Erik van Loon. Ten alle tijden heeft hij mij met raad en daad bijgestaan. Zijn kennis en advies heb ik afgelopen jaren zeer goed kunnen gebruiken om sterker te staan tegenover de tegenpartij. Al met al zijn de advocaten van Asselbergs en Klinkhamer advocaten zeker een aanrader als je juridisch advies nodig hebt.
Beste Jean-Paul, Veel dank voor de positieve review over Erik. Heel goed te horen dat onze advocaten en ons kantoor een aanrader zijn. Namens AK Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Astrid van Tilburg heeft mijn schoonmoeder bijgestaan na een aanrijding met de fiets. Zij heeft ons daarbij heel erg goed geholpen. Altijd duidelijke informatie en alle tijd om alles uit te leggen. Ook altijd heel vriendelijk en begripvol. Ik zou haar zeker aanraden.
Beste Anita, Veel dank voor de positieve woorden over Astrid. Goed te horen dat deze vervelende situatie naar tevredenheid is afgerond. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Goed en deskundig geholpen.
Beste Ad, Dank voor de positieve review. Zo kennen wij Jeroen, erg deskundig. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Ben door de juiste persoon geholpen een geslaagde zaak
Beste Wesley, Veel dank voor deze review over Yannick. Goed te horen dat het geslaagd is. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
ik ben te vreden met het werk wat jullie voor ons hebben gedaan
Beste Coriana, Veel dank voor deze positieve review over Yannick. Goed te horen dat het naar tevredenheid is afgerond. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
In Korte tijd is het heel soepel verlopen .ik ben erg tevreden!!
Beste Oktay, Veel dank voor deze positieve review. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Ruim 2,5 jaar stap voor stap bijgestaan door een topadvocate. Top, omdat ze de juridische strategie en opties systematisch steeds met mij afstemde en daarbij altijd de combinatie legde met hoe ik me daarbij voelde of zou kunnen gaan voelen. Bij de strategische overwegingen en/of bij de (re)acties van de tegenpartij bracht ze op evenwichtige wijze ook de minder aangename gevolgen in beeld.
Beste Mariëtte, Wat goed te lezen dat Anoeska haar aanpak goed is bevallen. Veel dank voor deze review. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Naomi, vond ik geweldig, zakelijk, maar heel lief en meedenkend. Naomi hield mij altijd goed op de hoogte en gaf mij heel goed en fijn advies. Ik had dat niet verwacht, maar ik geef haar een 10 Het bedrijf mag trots op haar zijn. Lieve groet van Tiny van Gammeren
Beste Tiny, Wat een mooie woorden over onze collega Naomi. Trots zijn wij zeker. Dank voor deze zeer positieve beoordeling. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Ik had meteen een goed gevoel. Hij had de zaak meteen goed begrepen en echt ook heel goed aan mij uitgelegd. Hij had de zaak helder aan all kanten de benadering geschetst.als ik dit zou doen dan gebeurt er dat doe je het zo dan is dit de uitkomst. En hij vertelde wat de beste optie was en waarom. Een goed gevoel na elk gesprek.
Beste Nadia, Dank voor deze review over Christian. Goed te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Nette behandeling. Na een procedure van twee jaar en door Uw medewerking eindelijk afgewerkt. Dank hiervoor.
Beste Jo, Heel veel dank voor deze positieve review over Mark. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Ik kwam in aanraking met Naomi, die mijn dossier behandelde. I.v.m het letselschade die ik had opgelopen na een kop staart aanrijding. Mijn dossier is vanaf het in handen kwam van Naomi meteen in een sneltrein terecht. Ze nam mijn klachten vooral serieus en heeft altijd een terugkoppeling gegeven over de stand van zaken. Dat heb ik als zeer prettig ervaren en hoefde haar niet na te jagen. Ze zette haar tanden in mijn dossier en heeft deze op een voor beide partijen bevredigende wijze kunnen afsluiten. Hartelijk dank Naomi, Je bent een top Advocaat. Hartelijk een warme groet, Renate Jones-Belfor
Beste Renate, Veel dank voor deze review. Precies zoals wij Naomi ook kennen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Ik meer dan tevreden over de afhandeling van mijn letselschade. Christian heeft mij ontzettend goed bijgestaan en heeft nooit het menselijke aspect uit het oog verloren. Al zijn afspraken kwam hij direct na en heeft mij het hele proces goed en tijdig geïnformeerd. Zijn deskundigheid en betrokkenheid hebben er toe geleid dat mijn schade uitstekend is behandeld en naar volle tevredenheid is afgewikkeld. Ik kan het boek sluiten met een goed gevoel.
Beste Nicole, Heel veel dank voor deze review. Goed te horen dat het boek gesloten is met een goed gevoel, mede dankzij Christian. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Wat ik fijn vond aan Linda Brokken is dat ze altijd tot het uiterste is gegaan. Er is altijd goed en snel gehandeld vanuit haar. De communicatie was altijd goed en duidelijk. Ik ben uiteindelijk zeer tevreden hoe alles is gelopen en hoe mijn zaak ten einde is gekomen. Mocht ik ooit in de toekomst nog een advocaat nodig hebben, dan zal ik zeker weer contact opzoeken met Linda Brokken.
Beste Amal, Dank voor deze positieve review. Goed te horen dat Linda u naar tevredenheid heeft geholpen. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Ik ben door Anoeska zeer deskundig ondersteund tijdens de afwikkeling van mijn scheiding. Het was een enorm ingewikkeld en langdurig proces en zonder haar deskundig advies had ik het nooit goed af kunnen sluiten. Ze was heel persoonlijk, enorm begripvol, zeer geduldig en vooral heel deskundig. Een erg fijne advocaat om mee samen te werken, ik ben haar erg dankbaar.
Beste Karin, Veel dank voor deze mooie woorden over Anoeska. Wij hebben u graag bijgestaan in dit langdurige proces. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Ben heel goed geholpen door Christian Timmer. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden en er was een duidelijke communicatie en mailverkeer. Hij heeft mijn zaak tot volle tevredenheid afgehandeld!
Beste Jan, Bedankt voor deze review. Goed te horen dat alles naar tevredenheid is afgerond. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Theo Quaijtaal Kantoordirecteur
Zeer tevreden en voor mij echt deskundig. TOPPERTJE
Beste J.M. Roks, Bedankt voor deze review over Jimke. Goed te horen. Wij hebben u graag bijgestaan. Namens Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, Eva Peeters Kantoordirecteur (a.i.)
Bredaseweg 161
4872 LA Etten-Leur
Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, familie-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.