Zeer goede samenwerking en advies

Zeer goede samenwerking en advies

• Geholpen door: Jeroen van Kollenburg

Professioneel

Zeer vriendelijke en behulpzame uitleg in duidelijke taal en professioneel.

• Geholpen door: Suzanne van Reedt Dortland

Kort op de bal en goede nazorg.

Goed advies en vlotte opvolging.

• Geholpen door: Yannick Willems

Plezierig en deskundig geholpen

Mr. Timmer heeft er alles aan gedaan om mijn zaak zo goed mogelijk te begeleiden. Met als uitkomst een zeer acceptabele schadevergoeding. Met raad en daad heeft hij mij op een plezierige manier ter zijde gestaan.

• Geholpen door: Christian Timmer

Heel behulpzaam & fijn contact.

Mijn advocate was Margot de Wit. Ik ben erg tevreden over de manier waarop zij mij geholpen heeft. Fijne communicatie gehad afgelopen maanden.

• Geholpen door: Margot de Wit-Jansen

Professioneel/deskundig, goede communicatie en empatisch

Deze langdurige zaak met een zeer strijdlustige tegenpartij is uiteindelijk met de inzet en vastberadenheid van Margot tot een voor ons zeer bevredigend einde gekomen.

• Geholpen door: Margot de Wit-Jansen

Persoonlijke aandacht en heldere uitleg over alle procedures en procesgang.

Als je op je fiets bent aangereden door een auto zonder dat je daar zelf schuld aan hebt heeft dat een flinke impact op je gedrag erna, zowel weer op de fiets als zelf in de auto rijden. Ik wist niet van het wetsartikel dat voetgangers en fietsers extra beschermd zijn. Kort na het ongeval werd ik gebeld en op de hoogte gesteld hiervan. En daarna ben ik op persoonlijke wijze geadviseerd en begeleidt. Ik heb dat als zeer professioneel en kundig ervaren. Ook het afronden van het dossier en de consquenties naar de toekomst zijn helder toegelicht. Ervaar dat als betrouwbaar en kundig.

• Ik ben bijgestaan door: Jurist, Advocaat
  • Geholpen door: Caroline Mes

Toont betrokkenheid bij de zaak en is fijn in de omgang.

Mijn contact met de heer Berkan Akdikan is heel prettig verlopen. Vanaf het begin heeft hij een grote mate van betrokkenheid getoond door mij te informeren en mee te denken in het proces. Ook was hij altijd bereikbaar en nam de tijd als iets voor mij niet helemaal duidelijk was om een en ander toe te lichten. De heer Berkan Akdikan is een fijn persoon in de omgang.

• Geholpen door: Berkan Akdikan

We hadden dit nooit alleen kunnen doen

Dankbaar voor de deskundigheid van mediator in het oerwoud van wetten, regels en bepalingen. Zonder haar hulp met name op het gebied van de wettelijke processen waren we hier niet zo goed uitgekomen. Het doel was om in harmonie uit elkaar te gaan, en dat is gelukt, alles is goed geregeld. Miste zelf wel een stukje aandacht voor de menselijke kant, maar verstand van zaken heeft een hoop goed gemaakt.

• Ik ben bijgestaan door: Mediator
  • Geholpen door: Anouk Hansma

Constructief, duidelijk en gericht.

• Geholpen door: Yannick Willems

Ondanks zeer lange traject altijd goede begeleiding gehad, en luisterend oor.

Na een wat moeizame start met een andere advocaat van dit kantoor, heb ik mijn contact met Mr Ferda van Benthem altijd als prettig ervaren. Zij kon goed luisteren en adviezen geven. Af en toe was ik wat ongeduldig en hadden wij te maken met diverse externe personen/ instanties. Ferda bleef mijn rots in de branding en uiteindelijk hebben wij nu de zaak kunnen afsluiten en kan ik door gaan met mijn leven en berust ik in het feit dat door een procedurefout de veroorzaker van mijn ongeluk ongestraft is gebleven en ik nooit met haar een gesprek heb kunnen hebben. Ik laat dat los! Dank Ferda voor jouw raad en daad en jouw eindeloos geduld met mij!

• Geholpen door: Ferda van Benthem

Professioneel en geduldig

Jolanda is prettig en zakelijk tegelijk in de omgang. Heeft veel verstand van zaken en bijt zich er in vast. Na 5 geduldige jaren is de zaak op een gunstige wijze afgesloten. Een aanrader. Willem

• Geholpen door: Jolanda Broeders

Letselschade

Suzanne van Reedt Dortland is een fijne goede advocaat. Suzanne is menselijk goed benader baar Werkt hard vaak s avond laat krijg je nog mail van haar. Weet goed on je te verplaatsen en legt juridische termen goed aan je uit.. Dit was een moeilijke zaak maar heeft Suzanne naar een goed einde gebracht Nogmaals bedankt hier voor

• Geholpen door: Suzanne van Reedt Dortland

Zeer betrokken, kundig en vooral helder advies.

In een uiterst ingewikkelde toekomst veranderende situatie ben ik zeer kundig en warm bijgestaan door Mw Mr van Reedt Dortland. Hoop haar nooit meer nodig te hebben maar raad haar absoluut aan. Ook na afhandeling betrokken gebleven en heeft mij gerust kunnen stellen en helder bijgestaan met adviezen die een resultaat hebben opgeleverd dat zonder haar niet was voltrokken. Veel dank aan Asselberg & Klinkhamer Advocaten!

• Geholpen door: Suzanne van Reedt Dortland

Kundig, snel, creatief en gemoedelijk

Frans heeft mij uitstekend ondersteund in het dossier en mij voorzien van goede adviezen en geholpen om alles tot een goed einde te brengen.

• Geholpen door: Frans van Meer

Anoeska heeft mij ontzettend goed geholpen

Anoeska heeft mij heel goed bijgestaan. Ik had een heel fijn gevoel bij haar en vertrouwde haar volledig. Dit heeft mij ontzettend goed gedaan.

• Geholpen door: Anoeska van Ginderen

Correcte en kundige advocate.

Ik ben door Mevr. Van Ginderen op een prettige en correcte wijze terzijde gestaan. Zij heeft als ter zake kundig adviseur mijn belangen zeer goed behartigd. Ik kan haar als echtscheidingsadvocate zeer aanbevelen.

• Geholpen door: Anoeska van Ginderen

Transparante communicatie altijd op 1

Er werd goed gecommuniceerd waar ik heel erg van houd. Alles werd perfect uitgelegd en door de juiste communicatie konden we heel veel stukken bij elkaar krijgen. Dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de zaak vanuit onze kant soepel en helder ging.

geweldig

zeer betrokken advocaat. zit constant boven op de zaak. ervaren. meelevend. duidelijk in uitleg en adviezen. geeft mij geweldig geholpen. zeer blij mee!!!! goede ervaren advocaat die weet hoe het allemaal werkt in juristen land

• Geholpen door: Jolanda Broeders

Professionele, deskundige en empatische begeleiding

Zie algemene omschrijving

• Geholpen door: Christian Timmer

Erg professioneel en goed geholpen door Berkan

Mijn advocaat Berkan Aldidan heeft mij uitstekend geholpen en was ten alle tijden goed bereikbaar en erg transparant. Ik ben erg blij met zo’n goede advocaat!

• Geholpen door: Berkan Akdikan

Goed hulp en ondersteuning bij een moeilijk onderwerp als letselschade.

Advocaat gaf een goede en duidelijke uitleg van de voor mij onbekende materie. Ze was een steun bij het onderhandelen met de verzekering van de tegenpartij. Zij hield mij ook regelmatig op de hoogte van de voortgang van het proces. Ik ben tevreden met het uiteindelijke resultaat.

• Geholpen door: Naomi Vermue

We zijn gedurende de gehele procedure correct en vakkundig geholpen en bijgestaan.

Het gehele traject heeft - mede door corona (lange wachttijden in medisch circuit) - best lang geduurd. De wijze waarop we hier doorheen begeleid zijn door Naomi hebben wij als zeer prettig, aangenaam en kundig ervaren. Gelukkig is nu alles afgesloten en we kijken eens te meer weer vooruit.

• Geholpen door: Naomi Vermue

Ik ben heel tevreden over hoe jullie mijn zaak behandeld hebt

Ik ben heel tevreden en vond het fijn en plezierige contact

• Geholpen door: Jimke van Ruitenbeek-Eyck

Super goed en vriendelijk geholpen

Christian Timmer heeft mij en mijn dochter ontzettend goed geholpen was zeer vriendelijk en behulpzaam. We hebben ook een resultaat behaald wat we niet hadden verwacht. Echt super goed

Bredaseweg 161

4872 LA Etten-Leur

076 502 2080

Over AK Advocaten

Niet zomaar een advocaat | 40+ jaar ervaring | AK Advocaten is één van de grotere advocatenkantoren in West-Brabant. Wij staan particulieren, instellingen, corporaties, ontwikkelaars, overheden, en ondernemers bij op het gebied van letselschade-, arbeids-, familie-, ondernemings-, vastgoed- en omgevingsrecht. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Een sterk kantoor wordt gedragen door een team van sterke individuen.

Over Advocaatscore.nl