Fijne tandarts! Supervriendelijk en neemt de tijd om zaken uit te leggen en vragen te beantwoorden.
Ik heb zelf geen goeie ervaringen met de tandarts .. maar sinds ik bij deze praktijk zit ga ik “bijna” met plezier heen
Afspraak controle goede behandeling , duidelijk en vriendelijk. Jammer dat onze tandarts weg gaat naar haar geboorte plaats. Altijd zeer correct en goed behandeld.
Heel fijne tandarts en goed geholpen.
Ben zeer tevreden
Ik word altijd goed geholpen en hoef niet een extra afspraak te maken voor bijv. tandsteen verwijderen.
Gewoon goed
Mooie praktijk lieve tandarts
Prima.
Fijn dat de tandarts en hygiëne ineen kan.
Heel tevreden en super blij met mijn tandarts .Carmen
Fijne praktijk
Erg vriendelijk
Afspraak bij de mondhygiënist? Dit wordt niet verteld overlegd. Saaie wachtkamer en daar is ook geen WIFI bereik> erg slecht
Was prima
Behandeling werd vooraf goed uitgelegd. Vervolg behandeling pas over 2 maanden
Voor zover een behandeling bij de mondhygienste als "prettig" ervaren kan worden.
Goede behandelingen door tandarts en de mondhygiëniste. Goede voorlichting
Heel erg meelevend ook
Helaas was een stukje kies afgebroken. Zo snel als mogelijk had ik een afspraak. Tandarts gaf een eerlijke mening wat ik kon verwachten van de reperatie en wat mogelijk een tweede optie is. Prettig geholpen en vlot!
Prima behandeling.
Ik had een afspraak voor een uur en toch wilde ze niet alles uitvoeren waarvoor ik een afspraak had. Uiteindelijk op mijn verzoek toch uitgevoerd. Vulling lag er 's avonds al ui
Voor het eerst geen tandsteen verwijderen, tandarts en mondhygiëniste beide zeer tevreden en dan ben ik het óók !
Aardig, vakkundig personeel.
Brinkstraat 53