Ze waren heel rustig.nemen de tijd voor je. Ze besteden ook tijd aan de kinderen die er voor de eerste keer komen. We voelen er ons op ons gemak
er werd geluisterd en er zijn relevante vragen gesteld
Elke keer tref ik een andere behandelaar aan. Geen band en geen historie
Nette ontvangst. Na de foto naar de behandelende tandarts. Onderzocht en aangegeven wat er moest gebeuren. Arts was/is van Zuid Afrikaanse, helaas haar naam vergeten. Zeer prettig behandeld. Hierna naar mondhygiëniste, uitstekend werk verricht, regelmatig geïnformeerd of het pijnlijk was. Ook hier helaas naam vergeten. Tandarts bezoek is nooit prettig maar al met al een goede behandeling.
Goede en vriendelijke benadering.
Duidelijke uitleg wat er staat te gebeuren met mijn ontstoken kies en wat er vervolgens moet gebeuren voor de aanpassing aan mijn kunstgebit.
Zeer goed geholpen door vriendelijke assistent en tandarts
Het was weer top.
Zowel bij de mondhygiëniste als bij de tandarts zeer goed en professioneel behandeld.
Goede controles, tandarts Andrea luisterde erg goed , geeft goed advies en is zeer deskundig, ik ben erg blij met onze tandarts! Ook de mondhygiënist is geweldig goeden heeft alle tijd om het gebit goed te reinigen.
Gewoon goed, verder niets aan toe te voegen
Prettig
??
Helemaal vriendelijk en aardige personeel
goed en netjes
Correcte behandeling. Vriendelijke mensen. Afspraken maken ook prima. Dus geen enkel negatief puntje.
De mondhygiënist stelt me op mijn gemak en heeft me van de angst om te gaan afgeholpen. Ik ga nu zelfs 1x in de 3 mnd.
Alles zoals je tandarts bezoek mag verwachten
Controle gebit Goede adviezen Tandarts rustige benadering
Deskundig en prettig behandeld, goede uitleg, vriendelijke medewerkers
Altijd goede behandelingen en even vriendelijk
We zijn naar volle tevredenheid behandeld.
ze kon weinig voor me doen foto`s gemaakt maar kon niks ontdekken
Brinkstraat 53
7902 AC Hoogeveen